.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: strani4ni efekti

Guest

strani4ni efekti

zdr all.vednaj predi 3 meseca sam pila postinor duo i nqmah stran4ni efekti-gadene,bolki i t.n. no sega pak mi se nalaga da go vzimam,ta iskam da pitam vazmojno li e tozi pyt da ima strani4ni efekti,pri polojenie 4e pri predniq slu4ai organizma mi ne e reagiral lo6o?

Това не е аспирин или налагин!И на опаковката пише,че ако ти се налага найстина да го пиеш трябва да е след най-малко 6 месеца!И смяташ ли,че организма ще ти е добре след толкова хормони през толкова кратко време

bqx 4uvala 4e kato si go pila primerno sega posle 2 ili 3 godini ne trqbva da se pie pak!!! ama ne znam do kolko e vqrno
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Guest
    ami nqma kakvo drugo da piq

а защо трябва да пиеш нещо?Много хора си създават илюзията,че като има Постинор ще оправи всичко и затова "ръгай чушки в боба" и да не ти пука нали има Постинор.Ама не знаете какво си причинявате!Но след като е толкова спешно,го пии но попринцип може да се пие в период не по-малко от 6 месеца

Guest
    neznaeh 4e pri dva pyti izpolzvane e tolkova opasen pak,i sega kato se zmaislq za pove4e ot 3 meseca,blizo 5 sa.a btw na opakovkata ne pi6e 4e ne trqbva da se pie o6te 6 meseca

ami xorata sa izmislili prezervativi
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    ami xorata sa izmislili prezervativi
    Може да се е скъсал,тя не е споменала.
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Guest
    za da ne puskam nova tema napravo tuka da vi pitam...prosto za info... postinora qsno 4e ot aptekite a nqkoi moje li da mi kaje cenata gore dolu..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {Sweet_Dreams}
    Това не е аспирин или налагин!И на опаковката пише,че ако ти се налага найстина да го пиеш трябва да е след най-малко 6 месеца!И смяташ ли,че организма ще ти е добре след толкова хормони през толкова кратко време
    kvi 6 meseca? 2 meseca sa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    za da ne puskam nova tema napravo tuka da vi pitam...prosto za info... postinora qsno 4e ot aptekite a nqkoi moje li da mi kaje cenata gore dolu..
    11-12 lv

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ae stiga gluposti be...ви 100% витамини не пиете толкова често колкото тия илачи да ва йодам

Фен
    Град
    София
    Мииии,нормално е да има странични ефекти споко
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си