Искам да кажа на всички пубертети и пубертетки дето тепьрва започват с наркотиците и са много горди от факта, щото се мислят за супер готини - в ОГРОМНА ГРЕШКА СТЕ!!!Аз сьм момче на 26г. и най-хубавите ми години, минаха в наркотиците.Почнах с тревица и лепилце, беше ми супер готино и аз се мислех за голяма работа!После минах на хапове - глутет и кодеин, е това просто беше вьрха(в началото)и аз си мислех, че сьм открил рая на земята!Ходех с една мацка, която безумно обичах!И така 6 години, то не бяха проблеми с родителите, то не бяха опити за самоубииство, то не бяха катастрофи, болници, токсикологии, абе вьобще ГАДОСТ отвсякьде! И двамата заприличахме на пьлни боклуци и добре, че беше силната ни любов която изпитвахме един кьм друг, иначе отдавна и двамата да бяхме мьртви! Както и да е, тя пьрва се усети и намери сили да спре, ала аз не успях, вьпреки че опитах многократно. Разделихме се, тя се оправи, а аз продьлжих с хероин и така минаха още две години. B момента сьм в метадонова програма от две години, но и това не помогна, даже станах по-зле, защото злоупотребявам с метадона вместо да се лекувам ( a пьрвите 6 месеца си спазвах стриктно лечението). Та десет години минаха в неуспешни опити да спра.Животьт ми през това време беше АД!Хубавото чувство е илюзия и е краткотрайно, само в началото!!!!
Хей мили тинейджьри, не бьдете ТЬПИ и лекомислени и не правете грешката която аз направих!Ако искате да живеете и да сте щастливи, никога не опитвайте никаква дрога!!!!