.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

MOLQ VI,MOLQ VI,MOLQ VI

MOLQ VI POMOGNETE MI MNOGO OBI4AM EDNO MOM4E NO S NEGO SE RAZDELIHME ZA6TOTO AZ NAPRAVIH EDNA GOLQMA GLUPOST MOLQ VI VSI4KO ZAPO4NA TAKA:
    PREDI DA TRUGNA S NEGO BQH VLIUBENA V EDNO DRUGO MOM4E S KOETO NE6TATA NE POTRUGNAHA I AZ SE UPUTIH KUM NEGO OBA4E DOKATO HODEH S NEGO O6TE NE MOJEH DA ZABRAVQ ONOVA MOM4E I PRATIH EDIN SMS NA NAI-DOBRATA MI FR I I NAPISAH 4E SUM GO SUNUVALA I 4E MN GO OBI4AM I EDIN DEN TOI I VZE TELA I GO PRO4ETE I OBURNA GRUB I SI OTIDE I NI6TO NE KAZA AZ MU PISAH SMS-I I MU OBQSNIH 4E TOQ SMS SUM GO PRA6TALA PREDI DVA MESECA I TAKIVA RABOTI OBA4E TOI NI6TO NE MI PISA MOLQ VI KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA SI GO VURNA MN GO OBI4AM I 4AK SEGA RAZBIRAM KOLKO MNOGO DURJA NA NEGO
    Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat

Повече от фен
    Град
    Sofia
    В край на сметка ти знаеш ли какво означава думата"любов"??? Има голяяяма разлика м/у това да обичаш и да харесваш.явно още не си я осъзнала.А и мислиш ли,че му е било приятно като е разбрал,че докато си ходила с него си мислила за друг.Определено не.Ако бях на негово място нямаше да ти дам втори шанс,защото в край на сметка не знаеш какво искаш.Извинявай че ти го казвам,но е така.Щом си обичала друг за кво си тръгнала с него????И са твърдиш че обичаш другия е неееееееее
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Сигурно ти е много трудно....но мисля,че трябва да се видите и да поговорите....всичко зависи от него...а и от теб(от това което ще му кажеш)...Ако той иска да сте заедно...добре...а ако не ще трябва да се опиташ да го забравиш......Успех!

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Голям фен
    Az pyk vednaj bqh pratila sms,koito beshe za bifshiq mi priqtel na togavashniq mi i stana mn golqm fulm toi mnogo mi se rasardi ne iskashe da me vidi ,ama edna priqtelka mu se obadii uj da govori neshto s nego i go pomoli da doide i se vidqhme i az mu obqsnih .Tyi che ako ne iska da te vidi pomoli nqkoi obsht priqtel da vi pomogne da se sreshnete i sled tva mu kaji che iskash da si s nego che onq dr ne oznachava nishto za teb,prosto is bila privarzana,obarkana ama sega si sigurna kakvo iskash bla bla bla
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

В тези училища не ви ли учат на това що е точка, запетайка и въобще "препинателни значи" знаете ли какво е...
    Иначе по темата - ще трябва бая да се напънеш и да изобретиш някаква много яка лужа, за да ти повярва момчето. Но мисля, че за теб е по-важно сма да си дадеш честен отговор кой от двамата искаш и ако е предишният, въпреки, че вече сте се разделили, сама да си тръгнеш от втория, а не да го мотаеш и лъжеш.

Фен
    Град
    София
    Аз лично,не бих ти простила и то доста време,но все пак има шанс:
    1)дай му малко време да осмисли всичко
    2)не му досаждай прекалено много с СМС-и
    3)покажи му,че много държиш на него и го обичаш
    и мисля че след като напраиш тия неща ,можеш да го поканиш да си поговорите,но не очаквай успех,шансовете са ти 50:50 мисля че нямам друго да те посъветвам
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    takaaa....interesna situaciq na pruv pogled, no mn banalna na vtori v tvoq slu4ai ne stava vupros za lubov i sujelqvam, 4e trqbva da ti go kajat v nqkuv forum. stava vupros za izvratenata 4ove6ka psihika suvsem si bila prava v onzi sms - da, ti si obi4ala drug. ni6to pove4e. ni6to po-malko. a vtoriqt e bil zamestitel. ama da zamestva6 lubov sus samovnu6enie e su6toto kato da zamestva6 alkohol s narkotici. kogato narkoticite (t.e. samovnu6enieto) re6at da si trugnat , ti ne moje6 da se primiri6 s tova. 4uvstva6 se neodocenena, egoto ti e naraneno. gubi6 ne6to, koeto si mislela, 4e ima6 po teorema. da, ama ne. tova 4e ve4e ne moje6 da ima6 edin 4ovek, ne zna4i , 4e ne moje6 da jivee6 bez nego. taka 4e spri da bude6 egoist i ostavi mom4eto da si produlji po utq. toku vij do6la nqkoq, koqto naistina 6te go obi4a, a nqma da zamestva ne6to dr s nego. 6e ti e tejko izvestno vreme, horata nai-trudno prejivqvat ranite po egoto si...NO basiram se, 4e 6te sre6tne6 nqkoi nov nqkoq ve4er, 6te si pomisli6 "deba, kolko e gotin" i 6te razbere6 , 4e sum bila prava...

Re: MOLQ VI,MOLQ VI,MOLQ VI

Цитирай Първоначално написано от zizi_sladkata
    MOLQ VI POMOGNETE MI MNOGO OBI4AM EDNO MOM4E NO S NEGO SE RAZDELIHME ZA6TOTO AZ NAPRAVIH EDNA GOLQMA GLUPOST MOLQ VI VSI4KO ZAPO4NA TAKA:
    PREDI DA TRUGNA S NEGO BQH VLIUBENA V EDNO DRUGO MOM4E S KOETO NE6TATA NE POTRUGNAHA I AZ SE UPUTIH KUM NEGO OBA4E DOKATO HODEH S NEGO O6TE NE MOJEH DA ZABRAVQ ONOVA MOM4E I PRATIH EDIN SMS NA NAI-DOBRATA MI FR I I NAPISAH 4E SUM GO SUNUVALA I 4E MN GO OBI4AM I EDIN DEN TOI I VZE TELA I GO PRO4ETE I OBURNA GRUB I SI OTIDE I NI6TO NE KAZA AZ MU PISAH SMS-I I MU OBQSNIH 4E TOQ SMS SUM GO PRA6TALA PREDI DVA MESECA I TAKIVA RABOTI OBA4E TOI NI6TO NE MI PISA MOLQ VI KAJETE KAKVO DA NAPRAVQ ZA DA SI GO VURNA MN GO OBI4AM I 4AK SEGA RAZBIRAM KOLKO MNOGO DURJA NA NEGO
    s sms -i nqm da se opravite.hvani se v race i go nameri i pogovorete o4i v o4i .tova e nai dobriq varqnt(ot li4en opit govora ,oba4e pri men n6 sedqha malko po razli4no s sms-i te)

Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    и мисля че след като напраиш тия неща ,можеш да го поканиш да си поговорите,но не очаквай успех,шансовете са ти 50:50 мисля че нямам друго да те посъветвам
    Точно ,но наистина незнаеш ли ,че има и знаци които трябва да се опотребяват. И не пиши с главни букви ,защото в интернет пространстото главните букви означават ,че крещиш , а и да не забравя ,пиши на кирилица.

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Цитирай Първоначално написано от Tender Poison
    Ти си сгафила, ти тр да оправиш нещата,а смс-ите не са най-добрия начин. Все пак тр да си поговорите и да му обясниш...
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

Re: MOLQ VI,MOLQ VI,MOLQ VI

съгласна съм с iskamTe_vednaga,поговори с него очи в очи,смс няма да ти помогне,а и честно казано според мен преувеличаваш с това "обича го" нещо мн почнахте всички още на по 10-14 да обичате,ама това е мое мнение,а и както каза baby girl не пиши с главни букви,едно че ни крещиш а и нищо не се разбира
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Късно е миличко. Вече си е тръгнал. Ако обаче е искал да остане, щял е поне обяснение да пойска, а не да обръща гръб.

Повече от фен
    Ako jivo e bil zainteresovan ot teb,ili te e haresval 6tql e da otklikne na bezbroinite ti sms,oba4e vse pak provedete edin razgovor na 4 ochi,aako toi produlji da te prenebregva ili da ne ti otgovori,prosto mu dai vreme.Mejdodrugoto e tupo da se syrdi tolkova mnogo za takiva otminali ne6ta,spored men ima ne6to drygo.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от ~~Smirnoff Ice~~
    В край на сметка ти знаеш ли какво означава думата"любов"??? Има голяяяма разлика м/у това да обичаш и да харесваш.явно още не си я осъзнала.А и мислиш ли,че му е било приятно като е разбрал,че докато си ходила с него си мислила за друг.Определено не.Ако бях на негово място нямаше да ти дам втори шанс,защото в край на сметка не знаеш какво искаш.Извинявай че ти го казвам,но е така.Щом си обичала друг за кво си тръгнала с него????И са твърдиш че обичаш другия е неееееееее
    Точно така.Напълно съм съгласна.Аз съм убедена,че авторката не знае значението и.

Guest
    mnogo dobre znam kakvo ozna4ava dumatatva 4e v momenta sum oburkana i napravih gre6ka ne zna4i 4e ne sum i 4e ne moga da obi4am

tva otgore bqh az
    Ne e Vajno Kakvo Govorqt Zad Gurba Ti,Vajno e Kato Se Oburnesh Vsichki Da Mulchat

Guest
    Vie po telefonite s sms-i li hodehte

ohhh tva hodene li e po sms-i ebati lele abe 4ovek vi iska pomo6t a vie vinagi 6te se podigravate i 6te se zaqjdate ebatiiii ti prost ili prosta si be kak po teleona 6e hoda s nqkoi ako ti si hodil/a az ne sum 6tot tva vaob6te ne e hodeneeeeeeeee koito misli da se zaqjda vaob6te da ne pi6e maika mu

VLYBENA
    Guest
    A TVOQ TELEFON NQMA LI FYNKCIQTA DA IZTRIVa IZPRATENITE SMSI.

Скъпа,няма нужда да се нервиш.Всяко едно нещо което ти казват хората е вярно,защо не си изтърпиш критиките и да се поучиш.Мисля,че трябва да пораснеш и тогава да хващаш гаджета
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

dobre vijdam 4e nqma smisul blagodarq vse pak na teq kadeto mi pomognaha

Фен
    Град
    България
    Най-добрият начин да оцениш нещо е да го загубиш!!!!Точно това е и станало , изгубила си го и , чак тогава си си дала сметка , че наистина го обичаш.Получило се е малко гадно , все пак да види този SMS , а ти същевременно да си с него!Имай търпение.Почакай ммалко да поотихнат нещата.Покажи му , че все още го обичаш и , че искаш да си с него , но не с SMS, действай -не пиши.Ако е нужно му показвай или казвай (дори и всеки ден, това не значи че трябва постонно да си до него и да му се натрапваш), че наистина държиш на него и , че не искаш да сте разделени.

Napalno te razbiram.Znam kakvo e da obi4a6 ednovremenno dve mom4eta.Mnogo e kofti ama se prejivqva ne se pritesnqvai.A po vaprosa za biv6iq ti moga da ti kaja samo 4e tova nqma da e poslednoto mom4e koeto 6te obi4a6!!!A i ti otkade si sigurna 4e tova naistina e lubov?!?Nie momi4etata 4esto preuveli4avame v 4uvstvata si kam edno mom4e no vse pak ti si znae6 nai dobre! moqt savet e da ne taji6 tolko za nego vse pak na sveta ima mnogo hubavi mom4eta...! Ogledai se i moje pak da se vlubi6...
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от simemel
    Napalno te razbiram.Znam kakvo e da obi4a6 ednovremenno dve mom4eta.Mnogo e kofti ama se prejivqva ne se pritesnqvai.A po vaprosa za biv6iq ti moga da ti kaja samo 4e tova nqma da e poslednoto mom4e koeto 6te obi4a6!!!A i ti otkade si sigurna 4e tova naistina e lubov?!?Nie momi4etata 4esto preuveli4avame v 4uvstvata si kam edno mom4e no vse pak ti si znae6 nai dobre! moqt savet e da ne taji6 tolko za nego vse pak na sveta ima mnogo hubavi mom4eta...! Ogledai se i moje pak da se vlubi6...
    Да обичаш двама едновременно??Звучи интересно...
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    постави се на негово място - както и да му се обясняваш, той от къде може да бъде сигурен, че не го лъжеш отново, след като си писала този SMS?
    можеш да говориш с него, но дори и да се върне при теб, ще му бъде мн трудно и дълго време няма да ти има доверие, така че се приготви з дълъг пробен период... и внимавай пак да не се издъниш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си