.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    CrazY_Bebe
    Guest

Nai-dobriq mi priqtel..

Trbvashe da si izleq dushata..Vchera razbrah,che nai-dobriq mi priqtel sa go izgonili ot tqh.Ot dve sedmici ne spi v tqh.Popitah go zashto ne mi e kazal,toi otvurna:"za da ne se pritesnqvash".Sled kato razbrah,che sa go izgonili adski mnogo se pritesnih.Vednaga go potursih i go popitah kakvo e napravil toi kaza,che e udaril maika si.Popitah go zashto,no toi taka i ne pojela da mi kaje.Predi da udari maika si se e sbil s bashta si.Glupavata mu sestra e viknala policiq i roditelite mu sa podali jalba sreshtu nego.I sledovatelno sa go izgonili ot tqh.Tova adski mnogo me uplashi.Dve sedmici e spal v priqtelite ni,kato im e kazval da ne mi kazvat,zashtoto tova shtqlo da mi se otrazi mnogo losho.Nemoga da go pokanq da spi u nas,zashtoto nashite razbraha,che mi e nai-obur priqtel tochno v momenta v koito toi se zanimavashe s naroktici i az se opitvah da go otkaja ot tqh koeto se poluchi,no sled dulgo vreme.Sega neznam kakvo da pravq.Kak da mu pomogna?

Голям фен
    Град
    София
    Neshto podobno e i pri men!Tamun i az da procheta nqkoi savet

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Хмммм... ми доста сложна ситуация. По принцип ако той не иска да си помогне и Господ не може да му помогне ... Не знам, може би да поиска прошка от родителите си и да се върне вкъщи, въпреки че е постъпил много зле и не се знае как ще реагират...

Голям фен
    Град
    София
    az govorih s maikamu,no nishto ne se poluchava

Guest
    toi na kolko godini e?moje ako e po-golqm da zapo4ne da raboti i kato subere pari da si nameri kude da jivee ili ako nqkoi ot priqtelite mu jivee sam,toi moje da se premesti pri nego i taka da poema polovinata razhodi.da,nai-dobre e da se vurne u tqh,no sled tova,koeto e napravil ne mislq,4e 6te stane mnogo lesno tova.i vse pak e vajno na kolko godini e.

Голям фен
    Град
    София
    19 az neq q poznavam tq mi e fr CrazY_Bebe i govorim za edin i susht chovek

Guest
    6tom e na 19 zna4i e dostatu4no golqm ve4e da se opravq sam i moje da se iznese ot tqh i da jivee sam.ili puk da po4aka ne6tata da ottihnat,da se izvini na roditelite si i da gi pomoli da mu pozvolqt da se vurne.drugo re6enie ne vijdam.

Голям фен
    Град
    София
    da ama kato e neseriozen v rabotata?

Guest
    Много лошо!Ми несериозен в работата,ама ще се наложи да поработи!Опитайте се да разберете причината ,защо е ударил майка си и се е сбил с баща си!Само при приятели работата няма да стане!Някакви други роднини в града няма ли?

Голям фен
    Град
    София
    spoko sichko se opravi vurnal se e v tqh i az sum mnogo shtastliva )))))

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    той си го е заслужавал.. да удря майка си, да се бие с баща си? wtf
    и преди и с наркотици се е занимавал ... какъв е тоя бе?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Не можеш да му помогнеш ако той сам не си помогне това е много което е станало с тфоя приятел е много кофти но на такива хора не може да се помогне тои сам тря да осъзнае какво е напраил и да се поправи

0biChkam SlyNcEt0 :}

Голям фен
    Град
    София
    awe spoko opraihme se

Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    той си го е заслужавал.. да удря майка си, да се бие с баща си? wtf
    и преди и с наркотици се е занимавал ... какъв е тоя бе?
    da vqrno ...na sushtoto mnenie sum

Голям фен
    Град
    София
    daa obache sa she go kara da se mesti izvun sofiq tova kato go chuh shtqh da umra mamka mu kak sobstvenata mu maika she mu vika v liceto che go mrazi i nenavijda i che neiska da jivee s nego

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си