.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен
    Град
    Burgas
    xa kef ! nai-setne da se nameri edin smel4aga koito da nacepi jena s jenskite kamani po neinata glava. tipi4niq jenski izraz "ai da si ostanem samo priqteli, 4uvstvam te kato priqtel". xa ! bravo. ti pone razbra kvo e gadno kat ti kajat taka. da zemat i vsi4ki momi4eta da se nau4at nai-hubavo, noooo nqma da stane za sujalenie.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми има два варианта или те е лъгал че те обича или просто се прави на много силен като ти казва че не те обича а всащтност те обича
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Това е поденият четен, който много ви обича и е готов на всичко за вас, както казвате вие момичетата.... Но все пак няма значение защото когато написах тема по този въпрос няколко такива като теб ми се развикаха, че всички сте такива... Ето сега поуката.... Аидеее успехи и бира !!!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

sEXy`BAByyYyyYy
    Guest
    baceeee tiq kat nego triq odat u karcera,deaaa sry macka ma seki treti e takaf,too da zeme6 da stane6 lizbii s tiq "umni" maje

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    просто те е лъгал, ето как е станало всичко...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    tctct.. Emi ti ako se vruzvash na vsichki koito ti kazvat che te obichat.. . !!!!
    Mnogo lesno mogat da te lujat brq..
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    ami ne znam az se 4udq absolutno SU6TOTO kak moje ne za 2 dena a za sec da se obu7rne si4ko s glavata nadolu???????ne razbiram

Guest
    [ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]

Да призная ситуацията в която си попаднала ми се струва толкова еднаква. Доста от хората не знаят какво е обич, не знаят какво е отговорност и не знаят какво е да си грижиш за някого. Доста от хората / и момичета, и момчета / изричат тези думи просто така.. Не знайно защо! Не те опреквам, но като момиче ти така ли не усети че той се отдръпва от теб. Ако обичаш някого, ако си свикнала с него, веднага би разбрала когато той се отдалечава, кога той те забравя. Защо си толкова изненада, тогава? Момчетата са такива, и не само те. И момичетата също! Не знаят какво е обич, но обичат да я търсят. Обичта може да бъде колкото трайна, толкова и нетрайна. Хората се променят, чувствата също. Единственият съвет който имам към теб е да го преодолееш, единствено това ми се струва приемливо за момента.
    ...................

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    хаха просто е поредният, който незнае какво означава тази дума, ето така става
    преодолей го
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си