- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кво требва да значи тва????????????????
xa kef ! nai-setne da se nameri edin smel4aga koito da nacepi jena s jenskite kamani po neinata glava. tipi4niq jenski izraz "ai da si ostanem samo priqteli, 4uvstvam te kato priqtel". xa ! bravo. ti pone razbra kvo e gadno kat ti kajat taka. da zemat i vsi4ki momi4eta da se nau4at nai-hubavo, noooo nqma da stane za sujalenie.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
еми има два варианта или те е лъгал че те обича или просто се прави на много силен като ти казва че не те обича а всащтност те обича
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Това е поденият четен, който много ви обича и е готов на всичко за вас, както казвате вие момичетата.... Но все пак няма значение защото когато написах тема по този въпрос няколко такива като теб ми се развикаха, че всички сте такива... Ето сега поуката.... Аидеее успехи и бира !!!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
baceeee tiq kat nego triq odat u karcera,deaaa sry macka ma seki treti e takaf,too da zeme6 da stane6 lizbii s tiq "umni" maje
просто те е лъгал, ето как е станало всичко...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
tctct.. Emi ti ako se vruzvash na vsichki koito ti kazvat che te obichat.. . !!!!
Mnogo lesno mogat da te lujat brq..![]()
![]()
![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
ami ne znam az se 4udq absolutno SU6TOTO kak moje ne za 2 dena a za sec da se obu7rne si4ko s glavata nadolu???????ne razbiram
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]
Да призная ситуацията в която си попаднала ми се струва толкова еднаква. Доста от хората не знаят какво е обич, не знаят какво е отговорност и не знаят какво е да си грижиш за някого. Доста от хората / и момичета, и момчета / изричат тези думи просто така.. Не знайно защо! Не те опреквам, но като момиче ти така ли не усети че той се отдръпва от теб. Ако обичаш някого, ако си свикнала с него, веднага би разбрала когато той се отдалечава, кога той те забравя. Защо си толкова изненада, тогава? Момчетата са такива, и не само те. И момичетата също! Не знаят какво е обич, но обичат да я търсят. Обичта може да бъде колкото трайна, толкова и нетрайна. Хората се променят, чувствата също. Единственият съвет който имам към теб е да го преодолееш, единствено това ми се струва приемливо за момента.
...................
Първоначално написано от valantain_love
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?