- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спри да обичаш...
Как по-лесно може да забравим човек когото обичаме ?![]()
![]()
![]()
Смяташ ли че това въобще е възможно?Аз мисля че не.Според мен човек дори да се влюби отново,не забравя старата любов(дори да не го показва),невъзможно ми се струва - стига да е бил истински влюбен де
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Ми нидей да мислиш за него![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mnogo trudno mojesh da zabravish choveka kogoto obichash i vremeto ponqkoga ne lekuva,no rano ili kusno se opravq sichko i zapochvash na novo
Първоначално написано от priti_kiti
Съгласна![]()
Moje bi kato ne se se6ta6 za obekta na tvoite 4uvstva,i to s vremeto 6te ti mine.Jivotut se razviva ,ne stoi v edno polojenie,idvat ti na glavata mnogo novi misli,problemi i prejivqvaniq,horata se promenqt.
ами има още 2 вариантаразстоянието - дълго врем да не го виждаш, да не говориш с него
друг 4овек, който не прили4а на него, за да не можеш да ги сравняваш
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
разстояние... разстояние. та ние сме в 1 клас...
aaa taka mn kofti pich... triabva vseki den da q vijdash..Първоначално написано от PLAMENKO
ami.. pak stigam do misalta 4e s vremeto shte q zabravish no nqma da e nikak lesno opredeleno
YsPEX
![]()
ами обичаш ли истински не можеш да забравиш просто не се получава.всичко около теб ще ти напомня...в всеки ще виждаш твойта любов....Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
просто няма как разболееш ли се от тая болест "любов" неможеш да се излекуваш.освен ако не се появи някой който да заобичаш повече и да спечели твойто доверие....
Ми играй World of Warcraft![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
am i az sum v momenta v sa6toto polojenie -opitvam se da zabravq za 4oveka koito obi4am .. no spored men moje6 da spre6 da obi4a6 edin 4ovek edinstveno kato se vlubi6 v drug ..![]()
Не можем да забравим никога хората, които сме обичали. Но не те знам дали искаш чувства да загърбиш или просто да скъсаш контак с нея. Иначе може да се пробваш със сладолед и тъжна музика.
А защо ти е да обикваш някой, след като ще се мъчиш да го забравиш?
nikak! no nevijdani o4i se zabravqt taka 4e,gledai da ne q sreshtash i shti izleze vse nqkoga ot akula...
ami sled kato ste v edin klas ot li4en opit ti kazvam 4e mnogo trudno 6te q zabravi6-da ne kaja 4e dokato se vijdate vseki den 6te zapo4va6 da q haresva6 vse pove4e... mn. e tejko kogato po4ti vseki den vijda6 nqkoi, s koito znae6 4e ne moje6 da bude6.![]()
vsu6tnost moje6 da opita6 da q zabravi6 kato i nameri6 dostoen zamesnikili prosto da iz4aka6 da mine vreme i 4uvstvata ti da otslabnat
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
никога не се забравя,веднъж обикнеш ли,край
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Nqma takuv variant da go zabravim lesno...
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ами какво да ти кажа...да не надяваме,че с времето.Но не винаги се получава...
Nqma nachin da zabravish chovek koito se obichal...osobeno shtom go vijdash vseki den......kolkoto i vreme da mine vinagi shtom vijdash tozi chovek neshto ot vytre shte ti trepva(kakto se kazva).....taka che primiri se s fakta che vseki den shte q vijdash i nai dobre zapochi da izlizash s drugo momiche,koeto da ti pomogne da ne mislish za starata liubov.
UsPeH![]()
![]()
![]()
Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}
Мисля че само времето лекува,макар че звучи мн банално,но това е истината,"Защото само Времето е способно да разбере колко е велика Любовта"Но и то няма напълно да заличи човека,винаги ще има едно парченце от сърцето ти което да му принадлежи
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
V syshtoto polojenie sym i az i naistina e mnogo trudno da zabravish chovek,koito si obichal istinski ili moje bi e nevyzmojno da go zabrvaish.Za sega za poslednite nqkolko meseca pone ne sam izmislila nachin da go zabravq.Dano uspeesh da q zabravish,a tova,che ste v edin klas - mi premesti se v drug klas ili dori smeni uchilishteto i nedei hodi na mesta,kydeto ima veroqtnost da q sreshtnesh.Uspeh![]()