- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вашите мнения и какво се случва с тях
чета в дадена тема всички мнения
ако някой ми направи някво впечатление по особено,може да попрегледам и други постове(няма лоши помисли)
аз...не бих се дразнила ако някой ми чете мненията,но не мисля че има такива хора![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Някои хора са ми интересни, а и са ми харесали гледните им точки, относно някои неща. Затова чета мнения на някои хора, а мнението на други не ми е интересно. Има и хора, които ме дразнят, нормално е.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
аа.да. забравих
мнения на латиница, по-дълги от 3-4 реда НЕ чета.изобщо нямам намерение да си напрягам очите да разбера какво е писано, освен ако не е нещо наистина интересно
Аз много харесвах мненията на Грахче...За жалост тя много отдавна вече не пише...Харесвам и мненията на midnight..., но и тя все по-ряко пише...
Хора...аз имах в предвид да влезете в профила му и да цъкнете да четете всичките му мнения. А не просто в някоя тема ако случайно има негово мнение да му хвърлите едно око.
ъъъ...това не го правя...не съм някф stalker ебати![]()
![]()
чак толкова болен не съмПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
Преди четох мненията на дет хор, но вече не чета мнения на специално определен човек.
Иначе радвам се, че ерин евърли ме е сложила в списъка си...![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Ааа...това съм го правил на 3-4 индивидаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Ами аз си имам един юзър, на който да кажем почти редовно преглеждам мненията (от търсачката си ги намирам сортирани даже) няма нужда да споменавам кой е, може и сам да се досети (май) Защо го правя ли...дълго и широко...във всеки слчай е от добри чувства...бла бла много казах
![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Аз не ровя в ничии профили, за да разбера що за човек е .. нещо не ми се струва етично ..![]()
Но знам за един човек(няма да дпоменавм имена), който явно е решил да "следи" всяко мое мнение .. пусто любопитсво. Но да знае, че утре няма да си получи подаръка, ако не престане![]()
аз чета всички мнения в темите.А и нямам нищо против да четат моите,нали затова съм ги писала
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
За мен е удоволствие да чета всяка запетайка на the_destiny![]()
Иначе хич не ми пука дали някой ми гледа мненията.
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Ооо, радвам се, че доставям удоволствие на някого![]()
Ами мене ме кефят няколко човека...не е важно.Така да влезна в профила му и да чета мнения-не,но в темите-да.
Малко страшно ми звучи...прекалено вманиачено, не го правя.
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Аз понеже съм широко скроен човек, ще се прежаля и ще ти позволя да ми доставиш малко удоволствие и на менПървоначално написано от the_destiny
![]()
![]()
не ме вълнува особенно.като чета чета всичко(само кирилица) и не гледам кой какво писал ала-бала.
иначе има интересни хора на който ми прай кеф да чета нещата![]()
exploitedteen, mo6no,
air_J и XaMLeT(които за съжеление вече не пишат)!
интересни са ми...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.