.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: gnusnoo !

Hybrid View

Guest

Re: gnusnoo !

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite! predi nqkolko dni spah s edno momi4e i stana ne6to koeto mi sa slu4i za parvi put! ebah q v dupeto.. i tq sa nasra!!!!!! ne moga da razbera... za parvi pat mi se slu4i i mi stana mnooo kofti v smisal naprao gnusno ! vikam i 6to tai tq nqkva pritesnena vika ne znam .. mnoo kofti e naprao ... kajete mi tui ne6to normalno li.. slu4valo li vi se e li kvo ili pak na men gnusotiq !!
    Това аналният секс е нещо отвратително гнусно.

Повече от фен
    normalno e da stane taka osobeno ako ti si gi pravil po-burzo i pri izvajdaneto se polu4ava vakuumi zatova se e polu4ilo tova.trqbva predi analen sex momi4eto da si napravi klizma ili da e hodila do toaletna nqkolko 4asa predi tova.i vse pak ne razbrahte li,4e tova ne e mqsto,prednazna4eno za sex,a za suvsem drugi ne6ta?kato iskate da experimentirate s takiva gluposti e normalno da stavat podobni gafove.
    Съгласна!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    zdraveite! predi nqkolko dni spah s edno momi4e i stana ne6to koeto mi sa slu4i za parvi put! ebah q v dupeto.. i tq sa nasra!!!!!! ne moga da razbera... za parvi pat mi se slu4i i mi stana mnooo kofti v smisal naprao gnusno ! vikam i 6to tai tq nqkva pritesnena vika ne znam .. mnoo kofti e naprao ... kajete mi tui ne6to normalno li.. slu4valo li vi se e li kvo ili pak na men gnusotiq !!
    То че е нормално и че се случва е така, ама ти че си ръб също не е далеч от истината.
    Като не си е правила клизма нормално да се случи, ама ти ако си пич, ше направиш всичко възможно да прикриеш това, че се е изпуснала и ше отидеш да си го замиеш без да коментираш случката. Не е било нужно да сдухваш мацката.
    Следващия път с другата дето ти пусне там, не прави тази грешка
    absoliutno syglasna =D> =D> =D>
    ti si dva pyti po-vinoven pone spored men!!!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Цитирай Първоначално написано от ^KaSiDi^
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    То че е нормално и че се случва е така, ама ти че си ръб също не е далеч от истината.
    Като не си е правила клизма нормално да се случи, ама ти ако си пич, ше направиш всичко възможно да прикриеш това, че се е изпуснала и ше отидеш да си го замиеш без да коментираш случката. Не е било нужно да сдухваш мацката.
    Следващия път с другата дето ти пусне там, не прави тази грешка
    absoliutno syglasna =D> =D> =D>
    ti si dva pyti po-vinoven pone spored men!!!
    ne moje da e 2 puti po vinoven ot neq 6tot tq ne e vinovna vuob6te
    toi si e izcqlo vinoven za slu4iloto se

Guest
    Цитирай Първоначално написано от д-р Грешков
    Като специалист мога да заявя, че подобни неща се случват! Или както са казали старите хора:

Shit happens!
    Евалата докторе!

Guest
    Според мен никой не е виновен.Пича няма опита и 100 % нз кво прави само ръга.На момичето мжое да не и е било мн. приятно ,ама да е казала.Никой не е виновен не е станало нещо велико.Ама ти тъпака я храниш и обвиняваш нея...Тва показва ,че не заслужаваш въобще да лягаш с момиче.Хем ти е пуснал ,а ти не я уважаваш

of za kakvo izob6to go pravi6 kato ne znae6 kakvo pravi6???mislq 4e i dvamata imate vina za6toto ste deistvali bez da imate nikakva predstava ina4e opredeleno mogehte da izbegnete toq nepriqten incident, no p1k ti se proqvqva6 kato golqm idiot kato obvinqva6 samo neq!!!

Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

hi

Ami ..kakvo da kaja po temata..na mene sa6to mi se e slu4valo nqkolko pati...mnogo konfuzna situacia....

JIVOTNO
    Guest

hi

Spoko pi4 i az kato 4ukam moita frendka otzad se nasira ponqkoga.Ama tova mie 4udno pravim go po edin i sa6ti na4in a tq se nasira samo ponqkoga ne vinagi.Evala na LIGLATA_BG malko sa momi4eta kato neq koi si priznavat takiva ne6ta.To4no za tova e foruma da spodelqme ne da se ebaveme edin drug i da si pomogmonem ako mojem.

qvno si go izkaral prekaleno rqzko i e stanalo ne6to kato vakuum i sled tova..... naistina e kofti no ne go razglasqi ne e mn priqtno..

Темата е стара!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си