.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    lubimoto
    Guest

za6to taka se polu4ava???

ta zna4i ot 3 meseca vodq polov jivot s priqtelq mi.toi e mn vnimatelen i s nego mi be6e sefteto.vsi4ko si e oki m/u nas ma vseki pat kato po4nem da go pravim i dokato si go vkara i me boli.nikoga ne uspqva ot purviq pat da vleze. 6to taka stava?v mene li e problema?

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Проблема е че ваще не са те водили на психятър като е трябвало

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    "Каза Д-р Ох Боли "давй още го заври", каза и вратата тресна при вида на путка тесна. Тъй отсъди експертира "в суха путка кур не влиза" и се сагласиха всички "Писна ни от сухи пички"

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Не се притеснявай, мила, и аз имах същия проблем. Дори и сега (водим полов живот от година и нещо) ми се случва да ме боли в началото, а и понякога по време на акта. Може да не си достатъчно овлажнена. Споко след време ще мине. А може и да си се протрила, ако го правите много често и по повечко време, ако не си овлажнена. Мен ми се е случвало да се протрия така. Даже няколко пъти. Някъде 1 седмица не правихме секс и всичко се оправи. Но твоето сигурно не е такова, де. Просто сте още в началото. Не се притеснявай. Всичко е ок. Гледай да си повече овлажнена, карай го преди акта да ти прави френска и така.
    HardC0re and BDSM forever

Ne se pritesnqvai v na4aloto 6te ti e taka!Su6to moje da ne si dostatu4no vuzbudena i zatva da si suha.Ami frenskata ili pove4e vnimanie na lubovnata igra predi akta 6te pomogne...

Ne se pritesnqvai otna4alo 6te ti e taka!Su6to sigurni ne si dostatu4no vuzbudena i zatva si suha!Ami frenska ili pove4e vnimanie na lubovnata igra predi akta spored men 6te pomogne...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм така!Просто не си овлажнена!

Голям фен
    Град
    Stz
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз съм така!Просто не си овлажнена!
    Пък и нормално е в началото!И на мен ми се е случвало 1-2 пъти!Не се притеснявай!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен
    smazvaite poveche

Може да се получи нещо като омагьосан кръг - страх те , че ще те боли, от това се стягаш и наистина те боли. Трябва да си много отпусната ( възбудена, овлажнена) и да не се стягаш.

Не си овлажнена, защото явно той не може да те предразположи и е слаб в леглото.
    2т. забрана за ползване на профил

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели
    Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Не си овлажнена, защото явно той не може да те предразположи и е слаб в леглото.
    Пълен задръстеняк е той
    Чети малко тука по форумите
    Писал съм за невежи като авера ти
    Въпреки че ме съмнява да е нещо сериозно

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Re: za6to taka se polu4ava???

Цитирай Първоначално написано от lubimoto
    ta zna4i ot 3 meseca vodq polov jivot s priqtelq mi.toi e mn vnimatelen i s nego mi be6e sefteto.vsi4ko si e oki m/u nas ma vseki pat kato po4nem da go pravim i dokato si go vkara i me boli.nikoga ne uspqva ot purviq pat da vleze. 6to taka stava?v mene li e problema?
    не, нормални са подобни неща в началото на водене на полов живот. само се пазете както трябва.

Мега фен
    Град
    SF
    нормално. Така става ако не си овлажнена достатъ4но. Купете си лосион4е някакво или наблягайте на френската

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си