- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- za6to taka se polu4ava???
ta zna4i ot 3 meseca vodq polov jivot s priqtelq mi.toi e mn vnimatelen i s nego mi be6e sefteto.vsi4ko si e oki m/u nas ma vseki pat kato po4nem da go pravim i dokato si go vkara i me boli.nikoga ne uspqva ot purviq pat da vleze.6to taka stava?v mene li e problema?
Проблема е че ваще не са те водили на психятър като е трябвало![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
"Каза Д-р Ох Боли "давй още го заври", каза и вратата тресна при вида на путка тесна. Тъй отсъди експертира "в суха путка кур не влиза" и се сагласиха всички "Писна ни от сухи пички"
Не се притеснявай, мила, и аз имах същия проблем. Дори и сега (водим полов живот от година и нещо) ми се случва да ме боли в началото, а и понякога по време на акта. Може да не си достатъчно овлажнена. Споко след време ще мине. А може и да си се протрила, ако го правите много често и по повечко време, ако не си овлажнена. Мен ми се е случвало да се протрия така. Даже няколко пъти. Някъде 1 седмица не правихме секс и всичко се оправи. Но твоето сигурно не е такова, де. Просто сте още в началото. Не се притеснявай. Всичко е ок. Гледай да си повече овлажнена, карай го преди акта да ти прави френска и така.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ne se pritesnqvai v na4aloto 6te ti e taka!Su6to moje da ne si dostatu4no vuzbudena i zatva da si suha.Ami frenskata ili pove4e vnimanie na lubovnata igra predi akta 6te pomogne...
Ne se pritesnqvai otna4alo 6te ti e taka!Su6to sigurni ne si dostatu4no vuzbudena i zatva si suha!Ami frenska ili pove4e vnimanie na lubovnata igra predi akta spored men 6te pomogne...
smazvaite poveche![]()
Може да се получи нещо като омагьосан кръг - страх те , че ще те боли, от това се стягаш и наистина те боли. Трябва да си много отпусната ( възбудена, овлажнена) и да не се стягаш.
Не си овлажнена, защото явно той не може да те предразположи и е слаб в леглото.
2т. забрана за ползване на профил
Пълен задръстеняк е тойПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Чети малко тука по форумите
Писал съм за невежи като авера ти
Въпреки че ме съмнява да е нещо сериозно
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
не, нормални са подобни неща в началото на водене на полов живот. само се пазете както трябва.Първоначално написано от lubimoto
нормално. Така става ако не си овлажнена достатъ4но. Купете си лосион4е някакво или наблягайте на френската