- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Nsiki,visoki.?-za f-4eta:))
Za tvardenieto 4e na po nsikite mom4eta penisat im e golqm,a za visokite 4e im e malak???.A,ako nqkoq ot vas ima opit po vaprosa ,da spodeli![]()
![]()
вЕрвай ми, ръстът няма отношение по въпроса. За някакъв външен белег можеш да считаш дължината напръстите на ръцете или големината на носа, това до някъде е вярно и пак не е 100 % сигурен белег.
На по-ниските освен тва и косата е по-дълга и ушите са по-големи,а да и носа е по-дълаг...
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
по скоро има значение пропорциите на тялото - голямо тяло голяма пишка...
отиди и се увери в някоя мъжка съблекалня...
макар и това да е относително ма невярвам някой да се възбуди в мъжка съблекалня.....
Gott wei
абе то няма кой знае колко значение колко ти е голяма пишката,а ква работа върши![]()
се пак ако ти е 16, а не примерно 18 не е фатално![]()
Имам опит, ша знайш...Първоначално написано от linderot
Ако си някакъв марципан кинта и педесе с крачета 50 сантиметра, патката ти може да виси до коляното.
Ако си маркуч с 1 метър крак трудно ше ти стигне коляното...![]()
Оптическа илюзия.
Но това което ме интересува мен е, кво ти дреме ?
Или си някоя джобна фафла и искаш да си качиш егото или си някоя тояга дето си търси повод да се комплексира.![]()
tva e pulna glupost ednoto nqma nishto obshto s drugoto spored men![]()
Нееее! Някой, на който не му беше удобно това пусна онази реклама, че размерът няма значение. Съжалявам, пичове, ама има! Колкото и да не ви е кеф този факт. Вярно е, че има и такива с големи дето не знаят какво да ги правят, както и такива с малки, които знаят как да компенсират , но...говорим за класически случаи. Има значение!!!Първоначално написано от Анонимко
Това са простотии! По-скоро обратното - ако си по-едър такъв, ти е по-голям. Въпреки че е относително.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Няма такова нещо...Дори може би е обратното
xaaaaxaaaaaaaaaaxaaaaaaaaaaaaa кви филми му вкарвате на момчето бе!
хич не е обратното! той си е прав![]()
Не мисля така (не само защото съм висок де). Дребен с голяма пишка май не съм виждал![]()
Ръста няма нищо общо с размера,уверявам те!!!Правила съм го с момче което е 187см висок и въобще не беше с малък член,ама въобще
For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!
Ръста няма абсулютно никакво значение. Белезите са пръстите и размера обивки, които носи.
Начи ако има големи ръце и носи големи обувки начи има голем кур...ко приказвате беее, по тия признаци се познава дали децата ще станат високи!
tva za rycete e vqrno pone pri mene de
Am mai e logi4no 4e na po-visokite im e po-golqm,ama moje i dymite mi da se oprovergaqt.
Ne ne prekaleno e otnositelno!Tva za men sa prastotii![]()
тва 'големи ръце, големи крака..' звучи като афромегалия бе, вие на изродщина го избивате, Чернобил, ала-бала.. а пък тва, че на Драганчо (да речем) са му дълги пръстите (примерно) и му е голяма пишката, не значи че тва е правило при повечето момчета, все едно едикойси да каже 'аз имам сини очи и дълга пишка => всички синеоки имат дълги пишки..'![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Mn sa vitovite za ne6tata po koito moje6 da poznae6 dali mom4eto ima golqm penis goleminata na racete nomera na obuvkite nosa i dr ma istinata e 4e dokato ne vidi6 nemoje6 da razbere6.
47- 48-ми размер обувки нося
Който познай колко ми е голям ще му дам да го пипне![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
awe nema takoa ne6to edinstveno ima edni takia mom4eta zubati s golemi nosove ili kakto im vikam az neadekvatni s golemi palatki!![]()
?!? Никога не можеш да си 100% сигурен колко му е дълъг като съдиш по пръсти, крака, носове, ръст и тн.![]()