ima edno momche,s koeto hodih predi 3 meseca.Hodihme samo 1 sedmica,no vypreki tova se obichahme.Zaradi obstoqtelstvata se naloji da se razdelim..predi ednas edmica nashite zaminaha na more i me ostaviha sama v kyshti i na shega mu preljih da doide (mejduvremenno sme mn dobri pr).V momenta toi hodi s momiche koeto poznavam,a i az si imam pr.Ta toi doide v kyshti i slushahme muzika govorihme si.Doide momenta v koito trqbvashe da si obleka pijamata i mu kazah da ne gleda ,no toi pogledna i pochuvtvah edna trypka prez cqloto mi tqlo,vednaga se obyrna i vse edno nishto ne e stanalo.Pusnahme si da gledame film na kompa i legnahme na moeto leglo (to e malko) po edno vreme se gydelichkahme i bez da iskam mu bryknah s prysta v ustata,toi bavno zapochna da goo masajira s ezik i sled tova zapochnahme da se celuvame,tai kato az bqh samo po noshnica a toi po bokserki zapochnahme da se obarvame,no toi beshe po nastoqtelen sled tova mi svali noshnicata i zapochna da me potyrkva..stana mi ujasno priqtno zashtoto i se celuvahme i mi dostavqshe udovolstvie..posle zapochna da mi celuva gyrdite i nakraq bhq vyrhu nego i se tyrkah v onaq mu rabota..poluchih orgazym..syshtoot tova neshto go pravihme oshte 7-8 pyti syshatat vecher..beshe strahotno..no na dr den se vyrnahme v realnosta kydeto i dvamata si iamhme priqteli..kak mislite dali e bilo greshka..pripomnqna na starite vremena ili prosto vse oshte se jelaem mn.. ?