- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- obezcvetiava6t krem za kosmi
Здравейте,момичетаИзползвам обезцветяващ крем LICIA, и напоследък ми се струва че от него космите ми стават по дълги.Възможно ли е това или просто си въобразявам?Препоръчайте ми други по добри марки,ако знаете такива(става въпрос за лице и/или тяло) Благодаря
=D>
лошото е че не си въобразяваш.Почни да се обезкосмяваш с кола маска,защото от всички кремове се получава така
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
za pruv put 4uvam za takuv krem.znam,4e s kislorodna voda se izrusqvat,a s toq krem kakuv cvqt stavat?moje da si potursq toq krem.ina4e ne mi se vqrva ot nego da stavat po-dulgi kosmite.![]()
Е да, но при положение, че вече потвърдиха за удължаването...Първоначално написано от Анонимко
Иначе и аз за първи път чувам такъв крем... пък и не ми се налага да си обезцветявам космите. Верно, че някой момичета си махат космите дори и на ръцете ама ми се вижда странно.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
...Първоначално написано от olive_oil
Love you Kris !!!
mi to teq kosmi si rastat ni6to 4e gi maje6.......tva 4e gi obezcvetqva6 ne zna4i 4e te 6te sprat da rastat
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.