Цитирай Първоначално написано от Need Help
Виждам че тук има доста опитни хора а имам проблем затова реших да се допитам до вас и който може да даде съвет да го направи(ако не го мързи естествено).С моята приятелка вече ходим 3 месеца.Тя е 18 аз съм на 19.Неколкократно сме се опитвали да правим секс защото както се предполага много ни се иска.Обаче винаги възниква един и същ проблем: тъй като тя е детствена /както и аз де/ когато започне проникването тя започва да чувства голяма болка.Знам че е нормално да я боли но нейното е явно непоносимо.Пробвали сме доста пъти, тя самата много се ядосва заради това.Мъчи се да търпи но малко след като навлезе и се отдръпва конвулсно,просто тялото и така реагира не по нейно желание.Та ако може някой да ми препоръча някакъв метод за облекчаване , намаляване на болката или въобще нещо което може да ме помогне моля пишете тук . Благодаря на всички предварително.
Когато препиеш не ти пука за нищо, не усещаш болка нито нищо!
Нямам впредвид да я напиеш а да я опияниш. Какво имам впредвид - възбуди я достатъчно много, изключително много (врат , ушички , гръб, сгъвката на коляното, френска АКО ИСКАШ ДА ТИ КАЖА ДР ЕГОГЕННИ МИ ПИШИ ЛС) В следствие на това (предполагам де) няма много да й пука и ще си поиска сама секса и няма много да й пука за болката , но преди всичко я възбуди както хора (голямо лизане ше пада). Давам пример за опяянение- както ние като се възбудим страшно и нямаме никакви задръжки да правим секс където и да е пред когото и да е!

КЪСМЕТ!!!!