- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поМислеТе доБре ! :)
а сега декой какво предпочита или с кого го е направил вече
I am a violet butterfly !
значи мога да ви поясня
ако изберете БАШ гъзара значи рискувате от един секс да се превърнете в най-голямата курва,защото бъдете сигурни ,че след като правите секс с него ще знае целия град !
Ако изберете зубъра,в който само вие намирате някакъв чар,рискувате той също да е девствен ,а и приятелките да ви се подиграват мн мн мн време
забавния приятел е един от най-добрите варианти,защото след това може връзката ви да прерасн в нещо много хубаво
чичкото,който ви вози в колата,купува ви бижута и ви третира като принцеса според мен е ужасен вариант,защото за него ти ще си просто едно дете и недай си Боже някой от вашите да разбере..
а за да стигнеш до там ,че сама да се отвориш или се срамуваш да кажеш ан момчето,че си девствена,или не можеш да чакаш..или си толкова отвратителна,че никой не иска да го прави с теб
решавайте !
Жалко, че няма отговор : "Ще дочакате човек който обичате" ..тогава щях да гласувам, понеже аз това направих и не съжалявам.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
нарочно не го написах,защото нямаше да има смисъл от анкета..иначе и аз него чакам![]()
може ,но ако бях написала "с перфектното момче,което ще е хубаво,забавно,умно и т.н. " сички щяха да се хвърлят на тва като куцо пиле на лайно:P
![]()
мерси.. А ти можеш ли да се пречислиш към някой от зададените варианти ?
сама (с вибратор,маркер,кремвирш) - повежда![]()
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Използвайте Leki (кремвиршите от месо за по реално усещане)
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
хаххахаха,но колкото и да е забавно наистина познавам момиче ,което го е праввило..ейййй много се смях като ми каза.."чудех се дали да го обеля" хаххахха
абе доста грубо обяснение на възможните отговори,за това аз ще запазя за себе си отговора миПървоначално написано от JenKa`
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ооо щях да повърна..камоли да я карам да ми разказва подробно..но много се учудвам ,че отговора да се отвориш сама взема връх в анкетата ..![]()
![]()
![]()
Добре ся...как може да има такива смотани вазможности като отваряне с маркер,кренвирш и т.н. а няма написано с гаджето или човека,когото обичаш
![]()
Е и?Първоначално написано от Kulio Gangstera
![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
хубу де..тъпа е анкетата !![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от JenKa`
![]()
![]()
Така зададена анкетата и възможните отговори,ласувах за самотния зубър.Тъй като в отговора е посочено нещо много важно думата
"Харесвам".Поне ще имам нещо към този човек,а това че САМО аз си го харесвам,по никакъв начин няма да ме вълнува.В крайна сметка не е важно другите да го харесват нали!![]()
Би ми допаднало най-много "С момчето, което обичам". Но ако трябва да избера с най-добри ми приятел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
с газар ?! ......как не тея са баси олигофрените маина ...
с чичко паричко .... нее ....! да не съм курва ....
с зубър ...може какъвто и да е ....щомкато го харесвам и тои мен ...не виждам какво лошо има .....
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....