- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- поМислеТе доБре ! :)
мъжкия вариант на анкетата би бил :
- с готини цици
-с готин задник
ама ако бях жена щях да избера чичкото, мъни мъни мъни....
Като гледам, приятелчето убедително води, плътно следван от зубъра. Ха ха, верно че анкетката е зададена малко по провокативно, ама ако сте искренни в отговорите, шанса на зубъра да се уреди е голем. Само дето в живота не става така , иначе всички зубъри щеха да джиткат с най-яките пички![]()
Виж ако беше посочила "за отличници" това вече е по-добрия вариант, щото мацките бегат баш при тех.![]()
Absoliutno.Takav otgovor i az bih dala,no tai kato go nqma v anketata 6te se vazdarja ot glasuvaneПървоначално написано от Crazy`Witch
![]()
аз избрах най-добрия ми приятел,защото ще ми бъде най-приятно с него
Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
razdqla
Ami napravih go s choveka koito obicham ,tyiiiii che nito edin ot otgovorite ne e aktualen![]()
![]()
![]()
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
samo s mom4e koeto mnina4e e nekfo tupo
![]()
s mom4eto koeto obi4am i na koeto imam pulno doverie[dokazano] i taka i napravix de![]()
Зубъра.. нека си учи момчето - не ми пречи. Ако аз го харесвам, това ми е достатъчно. Но аз пък не бих го определила като зубър в такъв случай.. Предпочитам някой задръстен, който да си го ошлайфам както на мен ми е кеф, от колкото някво гъзарче дето да си късам нервите с него. Чичкото с паричките също е вариант. То ако е за сефтето само..какво значение имат паричките. Ама пък ще е по-голям и с опит. Абе е*ати трудната анкета. Ахахаха![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Какво имате против зубърите не мога да разбера?Бях зубър в училище,хубаво,никоя не тръгна с мене,за да не и се подиграват приятелките.Не бях грозен,даже напротив,но зубър нали съм - не съм човек бе.Учех си,влязах си в универистет,най-реномирания в България,завърших си го пак като кълвач,намерих си една която и хареса,че съм зубър и се ожених,междудругото тя си е доста красива.Зубъра в мое лице,който кълвеше буквите в училище и университет получи още щом завъши предложение за работа,но тъй като беше зубър го искаха най-реномираните кантори,да не говорим колко взема зубъра сега само да говори с някой и да му каже 5-6 думи,общо взето колкото бившите ми съученици гъзари вземат сега за 1 месец яко блъскане по автомивки и автосервизи.И какво излезе накрая?Зубъра освен,че си има работа мечта има и тлъста банкова сметка,хубава кола и жена и син на 1 годинка(вече искаме 2-ро дете),не се гъзарея,но много ми отива костюмчето с вратовръзката и слънчевите очила.Зубъра сега го канят на коктейли в така нар. хай-лайф с разни хора на които гъзарите се опитват само да подръжават.Зубъра познава лично 2 действащи министри и 3 бивши.Зубъра живее в красива двуетажна къща.Зубъра стигна дотам,че сам да си определя работното време.Зубъра е най-търсения човек от бившите си съученици,да помага,да намери работа,да отърве някой....знаете ли какво е да ти дойде някоя,която те е наричала "олигофрен","балък","тъпан р" на крака да те моли за услуга....добре,че съм добър човек.Тъй,че да кълвеш буквите е най-големия капитал.Гъзар в училище = безработен нехранимайко в бъдеще.Междудругото колкото бивши съученички съм срещал в погледите им чета съжаление,че не са на мястото на жена ми,която ме забеляза покрай зубренето ми в билиотеката на СУ преди време и така да се каже не ми даде много право на избор
.Така,че не се подигравайте на зубърите и да казвате приятелките ми ще ми се подиграват - да не стане после зубърите да ви гледат отгоре,защото голям човек задължително значи бивш зубър - Бил Гейтс,Уорън Бъфет,Роман Абрамович(само да му видите снимката като гимназист)...А и зубърите са 10 пъти по-свестни хора,само пробвайте да се усмихнете на някой зубър,2-3 приказки и дали няма да ви избута по някой предмет до отлична оценка - елементарен пример.
Заб. На 27 съм,жена ми ме накара да напиша това по темата,както виждате мърдане няма![]()
![]()