.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: sex-napusheni?

Голям фен
    Град
    Бургас
    не съм но ще пробвам

Fukc/cenzura lek/
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    ем правила съм мн пъти и напушена и нашмъркана и е мнооооо яко ..е двете състояния са различни и чукането е различно.. не все пак е мн яко защото нямаш задръжки.. пък и при мен теи се получава че винаги като се надрусам и мн ми се 4ука

ela mi na gosti kat se nadrusa6 nqkoi pyt

апък по темата: нз дали сте запознати до толковва с канабиса,но още от древността се ползва като афродизиак...демек доста по-приятно е

Kalina``
    Guest
    Mnogo e qko da si napushen i da se chukash, ama nai-mnogo me kefi kat sym nashmyrkana..A we qko vlizash v filma.

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Като съм напушен не ми е до секс,така че не съм пробвал и не смятам да пробвам в скоро време току виж станала някоя беля.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Много ясно че е по-различно . И много готино бих казала , лично на мен м харесаааааа

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Pravix ama bqx tolkova napushena 4e nishty ne pomnq
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Оливър
    Guest
    Просто отидете до някой секс-шоп с гаджето си и си купете един Poppers (малко шишенце еротичен ароматизатор). Оставете го да изветрее в затворена не много голяма стая по близко до леглото. След това влезте и след 3-тото вдишване на въздуха в стаята вече ще сте пре-превъзбудени. Аз отвреме на време друсам с Poppers като имам пари (20 кинта е шишенцето). Просто го отваряш и си вдишваш малко. След това не знаеш къде си... еуфория... възбуда... красота... хармония от цветове, звукове и движения... Иначе относно секса напушен, да правил съм, харесва ми, оргазмът е великолепен...

Град
    shumen
    4ak da mi haresa pove4e ne bih kazala,ama mi be6e po-veselo i zabavno ot obiknoveno.goliama ludnica i smiah.
    ebahti veselia sex!!!!!

Повече от фен Аватара на air_wisp
    как само приканвате невинните хора да вземат разни опияти само и само да им е по яко в секса
    ябааа
    маа фака

LuD_TKF
    Guest
    awe tui e spr qko takos prail sam mn pyti napu6en i 4esno kazano pone edno 9999 pyti mi e po qko mn e po rali4no i po qko.na harabiqta opitaite nqq sajelqvate.apak ko va e strah momi4eta ot sexa 6ot ste destveni,a pyk iskate e tui e idealniq stimulant;>

Guest
    pfffffffffff aman ot narkomani, kato ne mojete da go pravite v normalno systoqnie - kato horata.......... sajalqm za vas 4esno _)_.

Guest
    ami az vednuj kato se napu6ih i 6tqh da praa sex i toi go be6e dignal ala-bala,ama mi zvani gsm-a edna fr i az re6avam 4e 6e stana 6e se obleka i 6e si tragna...gorkiq mi bif6 fr....ama posle ne mi se surdia ina4e na mafeti...sum prekaleno zaeta da govorq za da mislq za sex....xaxax

Guest
    класика в жанра.. само дето пресъхва устата (запасете се с плодове)
    ниргилето е най-удобно за целта, за да няма опасност от попадане на огън4ето в 4аршафите и предизвикване на пожар

Град
    Kozloduy
    awe vipi_s tva tiLi si s tez tatuiRovki we ?!

0_o

a friend with weed is a friend indeed!!!
    GAAANJAAA

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    секс ... напушен .. то кат са напъшиш си е време за дивеене не за секс

Цитирай Първоначално написано от Dead`Heart
    секс ... напушен .. то кат са напъшиш си е време за дивеене не за секс
    tva e evanescence..pff... begai we KOMPLEKS!i da se napu6a,i da se naqm s bonboni,i da se natreskam s konfeti,i da se naluham s kale ,pak 6e ti izkrivq dup4icite otdolu..togava ti 6e divee6
    "Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"

hah predpolagam che ne e koi znae kakvo polojitelno chuvstvo 2 ili 3 puti v jivota si sum pushila treva posledniq put beshe minalata godina april mesec denqt na lujata i reshih da si probiq pupa.....naistina po gadna i izostrena trupka ne sum izpitvala.....

Guest
    gadni narkomani!

Супер фен Аватара на fake
    не ме кефи, все едно не съм там
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    gadni narkomani!

Много ме кефи в тема за наркотици,в която се придполага,че трябва да пишат само хора,които знаят за какво става въпрос да се появи някъф мърльо с това изказване
    То това да разбираш от наркотици е голяма привилегия,дар от бога..само за избрани хора..
    Аз пък се кефя на хора,които фанатично защитават своята позиция,без да могат да погледнат реално на нещата.. каквито за 90 процента,пишещи в тези теми.Все пак ме развеселява да гледам как си вярвате колко полезни са наркотиците.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

ste4a1
    Guest
    Здравейте аз съм на 14 и наскоро се напуших и се опитах да правя секс с една приятелка но там бе проблема че не можах да си го вдига за 1 ви път така че по добре не се напушвайте много за да нямате проблем като моя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си