- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- sex-napusheni?
не съмно ще пробвам
![]()
Първоначално написано от IlLuSi0nS`
ela mi na gosti kat se nadrusa6 nqkoi pyt![]()
апък по темата: нз дали сте запознати до толковва с канабиса,но още от древността се ползва като афродизиак...демек доста по-приятно е![]()
Mnogo e qko da si napushen i da se chukash, ama nai-mnogo me kefi kat sym nashmyrkana..A we qko vlizash v filma.
Като съм напушен не ми е до секс,така че не съм пробвал и не смятам да пробвам в скоро време току виж станала някоя беля.![]()
Много ясно че е по-различно . И много готино бих казала , лично на мен м харесаааааа
Pravix ama bqx tolkova napushena 4e nishty ne pomnq![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Просто отидете до някой секс-шоп с гаджето си и си купете един Poppers (малко шишенце еротичен ароматизатор). Оставете го да изветрее в затворена не много голяма стая по близко до леглото. След това влезте и след 3-тото вдишване на въздуха в стаята вече ще сте пре-превъзбудени. Аз отвреме на време друсам с Poppers като имам пари (20 кинта е шишенцето). Просто го отваряш и си вдишваш малко. След това не знаеш къде си... еуфория... възбуда... красота... хармония от цветове, звукове и движения... Иначе относно секса напушен, да правил съм, харесва ми, оргазмът е великолепен...![]()
4ak da mi haresa pove4e ne bih kazala,ama mi be6e po-veselo i zabavno ot obiknoveno.goliama ludnica i smiah.
ebahti veselia sex!!!!!![]()
как само приканвате невинните хора да вземат разни опияти само и само да им е по яко в секса![]()
ябааа
маа фака
awe tui e spr qko takos prail sam mn pyti napu6en i 4esno kazano pone edno 9999 pyti mi e po qko mn e po rali4no i po qko.na harabiqta opitaite nqq sajelqvate.apak ko va e strah momi4eta ot sexa 6ot ste destveni,a pyk iskate e tui e idealniq stimulant;>
pfffffffffff aman ot narkomani, kato ne mojete da go pravite v normalno systoqnie - kato horata.......... sajalqm za vas 4esno _)_.
ami az vednuj kato se napu6ih i 6tqh da praa sex i toi go be6e dignal ala-bala,ama mi zvani gsm-a edna fr i az re6avam 4e 6e stana 6e se obleka i 6e si tragna...gorkiq mi bif6 fr....ama posle ne mi se surdia ina4e na mafeti...sum prekaleno zaeta da govorq za da mislq za sex....xaxax
![]()
![]()
![]()
класика в жанра.. само дето пресъхва устата (запасете се с плодове)
ниргилето е най-удобно за целта, за да няма опасност от попадане на огън4ето в 4аршафите и предизвикване на пожар
awe vipi_s tva tiLi si s tez tatuiRovki we ?!
0_o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a friend with weed is a friend indeed!!!
GAAANJAAA
секс ... напушен ..то кат са напъшиш си е време за дивеене не за секс
![]()
tva e evanescence..pff... begai we KOMPLEKS!i da se napu6a,i da se naqm s bonboni,i da se natreskam s konfeti,i da se naluham s kale ,pak 6e ti izkrivq dup4icite otdolu..togava ti 6e divee6Първоначално написано от Dead`Heart
![]()
"Don`t drink & drive , just smoke & fly!!!!"
hah predpolagam che ne e koi znae kakvo polojitelno chuvstvo 2 ili 3 puti v jivota si sum pushila treva posledniq put beshe minalata godina april mesec denqt na lujata i reshih da si probiq pupa.....naistina po gadna i izostrena trupka ne sum izpitvala.....
gadni narkomani!
То това да разбираш от наркотици е голяма привилегия,дар от бога..само за избрани хора..Първоначално написано от Whisskas
Аз пък се кефя на хора,които фанатично защитават своята позиция,без да могат да погледнат реално на нещата.. каквито за 90 процента,пишещи в тези теми.Все пак ме развеселява да гледам как си вярвате колко полезни са наркотиците.![]()
![]()
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Здравейте аз съм на 14 и наскоро се напуших и се опитах да правя секс с една приятелка но там бе проблема че не можах да си го вдига за 1 ви път така че по добре не се напушвайте много за да нямате проблем като моя