- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- nai-dobrata metul grupa
Koq spored vas e naj-dobrata metul grupa?
![]()
![]()
![]()
Те не са баш-метъл - Култур Шок
те тва е бате
после следват Акцепт
Всеки си има различни любими групи, въпрос е на вкус. Някой може да каже ЛП, въпреки че според мен...давай да не казвам![]()
Иначе за мен са: Ancient rites, Atrocity, Arkona, Blind guardian, Behemoth, Catamenia, Cradle of Filth, Centinex, Cryptopsy, Carpathian forest, Dark at dawn, Dimmu borgir, Dissection, Ensiferum, Elvenking, Eternal tears of Sorrow, Hammerfall, Thyrfing, Windir, Summoning, Miriada, Seventh One, Logar's Diary, Sonata arctica, Demons and wizards, Satyricon, Rotting Christ, Immortal, Imperanon, Children of Bodom, Wintersun...доста са![]()
Pungent Stench тия са ебати изрудите,подиграват се с всичко за което се сетите.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Остра миризма батеее \m/![]()
IRON MAIDEN РУЛИРАТ!!!
tokio hotel i linkin park a i evanescence \/
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Забравяш и Кати, Тъпа Патка /деси слава/ и герганчето.....Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
Абе май хич не са, поне албумът, който аз не съм слушала изобщо не ми прилича на метъл...ама кво ли разбирам аз, по принцип не слушам метъл.Първоначално написано от quench
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
Още един глас за Линкин Парк. Токио хотел са пънк не метал.
2т. системно
Не мога да ти кажа. 1во какъв точно метъл...има много стилове и мн групи...А и всяка една си е уникална и си има по нещо специално.Така чеее няма как да определя. Сега ако почна да си изреждам любимите групи...трябва да изпиша цял роман.Но мога да ти кажа най най-любимите ми. HIM и Bullet For My Valentine. Аз общо взето слушам всичко от Punk до Black metal... Тези са сравнително леки,но мн си ме кефят :P
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Първоначално написано от Amayo
защо като не разбирате говорите глупости?![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Първоначално написано от linkin_park_fenka
![]()
![]()
![]()
+Oнова мнение ми оправят дните поне за меесец напредОще един глас за Линкин Парк. Токио хотел са пънк не метал.![]()
![]()
![]()
Джудас ис Райсинг
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Те тва е!!!Първоначално написано от TheNightRider
\m/ :P \m/
evanescence i the rasmus i malko him !!!!!!!![]()
![]()
ee linkin park mai ne sa metalisti ama.........![]()
MOMI4ENCE SAM!!!
METALLICA!!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
E NI sa ibavai na4i![]()
![]()
![]()
С риск най-нахално да открадна част от репликата на един юзър, те са мтвпопгейшитпсевдометълис тиПървоначално написано от LP_for3vEr
![]()
You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You are the same decaying organic matter as everything else.
evanescence i the rasmus i malko him !!!!!!!Още един глас за Линкин Парк. Токио хотел са пънк не метал.tokio hotel i linkin park a i evanescence![]()
![]()
![]()
в очакване съм на следващото особено компетенто мнение, защото мисля 4е сте забравили Азис, Глория ,Ивана и Грийн дей![]()
амииииии Апокалиптика, Кредъл ъф филт, Блайнд Гардиън, Соната Арктика и Металика и още многоооооооооооооооо
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
NIGHTWISH
And Love Said No...
^Чш, ти ко знайш, чи тйе расмус, хим, линкин парк и токио хотел, наред с ивансъотнесе са най-големите метъл групи бе, пууу, нищо не разбирЪЖ![]()
![]()
А пък аз първо ще ще кажа едно голямоПонеже всеки си казва мнението и после другия-"пфф тез идиоти"...
Има доста разклонения на метъла и съм сигурен, че гррупите, които бяха оплюти все попадат във някой негов клон...
В момента съм на вълна Cradle of Filth, така че казвам тях за най-добра метъл банда.