- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ае помогнете бе хорааа
Айде някой да ми каже тоз tedo_davis как да го открия. В плд съм питал много за него...хората с които уж се събира и местата....от неговите среди..никой не го знае. Нещо скин беше уж не знам си какво...пак никой не го знае. Сумати и хора от квартала му и не мога да го намеря. Айде някой ако може да ми помогне да го намеря тоз шматарок да каже на ЛС.
боже мой...и скин ли е бил...то не беше гот, пънкар, метъл...
по темата..поразрови се за негови мнения в форума, и му пиши на мейла
Е ако не ме премързи тия дни трябва да го изровя.Първоначално написано от fake
Ххахаха... тоя жив ли е, бе? Преди половин година го видях в сайта на форума да псува модовете![]()
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
264946565
Ааууууу мерси много. Пак че майка си е с айсикюту, че даже не знам как се влиза тамМерси много, дано свърши работа
като се научиш как се влиза, хвърли ми едно лс с номера си.
Еййй аз си помислих че искаш да го биеш...тамън се зарадвах![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
я я кажи верно закво ти е![]()
хъх, този беше уникално заблудено дИте![]()
Белким се е поосвестил тия месеци..
Ама то не пречи да го поовъргалям бе!Първоначално написано от Momchence
Ае от много време не съм чувал нищо за тоя, пък преди исках да се запознаем. Ся...понеже...момичето с което съм...уж май са били нещо като гаджета. И де да знам...пак ми се събуди интереса към него
fake, аз там не влизам. Ако искаш...мога да ти дам на майка номера и тъй...то нейното попринцип е включено, ама познай колко компютърно време й давам на месец![]()
naistina nmeri negovi mneniq i mu pi6i na meila pak ako ne ti otg na pismata ...mu ibi maikata haXHXAHXah
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар