.
Затворена тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Guest

kakvo vi e mnenieto za seksa pri detsata

kakvo mislite za sex pri malkite ot 11 do kum 15? trqbvali pone da ypitat 1 put ili da ne pravat sex prosto da fantazirat ?? i za momi4eta i za mom4eta

ako ne za6to? ako da pak ZASHTO?
    dori da e s blizak 4ovek

Повече от фен Аватара на MrAsNiKa
    Град
    Сред Ангели

Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат

Повече от фен
    Думите "деца" и "секс" взаимно се изключват (освен ако първото не в резултат на второто).
    Ползва търсачката.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    neka sa pli6tat, da sa odrunkvat o6te v detskata gradina, na 11-15 ve4e sa prestareli

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Децата правят секс по-скоро от любопитство. Най-добре е да поизчакат още някоя година, преди да започнат да правят секс. Една граница от 16 години е напълно нормална според мен.

Guest
    axax decata na 11 si igraqt s barbi be abe vie samo svalqte granicite na malkite kurvetii ot 12-13 stanaha na 11 axax ...

Guest
    Е тея па стига ве .. 11 години .. кво ги направихте тея деца ... ся има ги и такива де.. ама работата е там ,че на 11 години пове4ето моми4енца си играят с кукли и обръчи и не знаят каде им се намират пу***те :P Преди 2-3 месеца границата беше 13-14 ся 11-12 утре на 9 години ще се е**т

Голям фен
    Град
    Stz
    Новмален ли си?!11 години?15 вече е нормално,ама 11...че то тва трябва да е някфо изватенче...а пък да не говорим за тоя с който го прави!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ей,това ми е мнението.

Повече от фен
    Град
    все още на Земята...
    Ох, напоследък каквито са развити всички - не можеш да разбереш дали са на 11 или на 14 примерно. В такъв случай не мисля, че има някакво значение на колко започват да правят секс. В прогимназията вече всички се изживяват като големи, а да не говорим за гимназията .. В последно време не съм чула нито едно от т.нар. деца да ми говорят за кукли или колички. Темите сега са кой с кого ходи, дали са се целували и т.н.

Наисти е вярно, че въобще не им е дошъл ъкъла на тези години, но какво от това? Преди векове са го правили, защо да не го правят и сега?

Въпрос на лично мнение и преценка.

Forslor
    Guest

Re: kakvo vi e mnenieto za seksa pri detsata

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kakvo mislite za sex pri malkite ot 11 do kum 15? trqbvali pone da ypitat 1 put ili da ne pravat sex prosto da fantazirat ?? i za momi4eta i za mom4eta

ako ne za6to? ako da pak ZASHTO?
    dori da e s blizak 4ovek
    Виж какво намерих в google за теб .....

д-р Веселка Христова – психиатър, психотерапевт. д-р Галя Петрова – психиатър, психотерапевт ... д-р Евгения Делийска – психиатър, психотерапевт ...

Мисля, че преди да започнат със секса трябва да си поговорят на тази тема с мамите и татковците си, както и да прочетат доста литература за това как се прави и как да се пазят. А не да се хващат от главата за краката ипосле да пускат тук идиотски теми като : Забременява ли се от анален или орален секс, и бременна ли съм 'щот той не разбра свърши ли или се изпика...

Лилето89
    Guest
    С напредването на технологиите и медицината, децата се развиват много бързо и е напълно нормално и естествено да правят секс. Естествено трябва да се наблегне не на забраната да го правят, а на това да се обучават как да го правят безопасно.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MrAsNiKa

She-Devil
    Guest
    а бе вие добре ли сте?малките са си бебета ...лелелел май е по-добре още да си играят с барбита...така де...аз до 16 годишна възраст не знаех за кво са момчетата..не че не знаех ама не ми пукаше особено много за тях и си играех на барбита....хаххаха

Guest

ne me mislete za lyd

ne me mi slete za lyd no da vikaja v moq grad tova e istinata ima s izvinenie kyrvi na po 10-11 godini koito za da se mislqt za po golemi i svirka ako pojelae6 6e ti napravat tova e gadno e i e gnysno no nemoga da gi spra ako mojeh do sa da sum gi sprql no eto tova e o6te ot malki mi py6at,piat,drogirat,e**t no te nqmat akul edno mimi4ence ot 4 klas se ybajda tiho da svoita priatelka v koridora na y4 a nei prosto si gledame pres prozoreca i kakvo da 4yq katrin li nz ve4e petqli i taka nema zn i vika pravi SEX s GOSHKO OT NASHIA KLAS KAK MOJE TAKOVA NESHTO za tova ne burzaite za nikade jivota te purva zapo4va i e pred vas a dori ne mislqt i ZA BEDITE KOITO MOGAT DA STANAT YJAS SPIRAM DO TYK 4E SHE POVURNA!!!

Цитирай Първоначално написано от InHell
    Думите "деца" и "секс" взаимно се изключват (освен ако първото не в резултат на второто).
    Нямам какво повече да добавя.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на quench
    Е,има и прецеденти - при баща ми отива едно цигане-момиче,боли го корема. Бащата пуска ехографа и гледа - бебе! "Ти на колко си,а?" Тя - на 15. Баща ми с усмивка - "значи първото бебе,а?". Тя - "не,третото". Ще ми се да съм бил там,за да видя физиономията на стария.
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Това на 11 години да правиш секс ми звучи някак.. Брутално! Мисля, че е абсурдно. По нормално е на 15, 16 и пак зависи от човека.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Мега фен Аватара на machoka
    Мнението на всеки трезвомислещ и нормален човек е категорично едно и също, а ако не е трябва да бъда освидетелстван.

.. което изчерпва темата още в зародиш.

Приятен ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си