.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

:P
    Guest

Koga kazvate "Obi4am te"

Interesno mi e da razbera koi sled kolko vreme kazva na polovinkata si "Obi4am te!" i estestveno dokolko smisyl vlaga v tezi zavetni dve dumi4ki.
    Az naprimer...na nito edno moe gadje ne sym go kazvala,za6toto smqtam, 4e trqbva naistina da go izpitva6 taka,4e syrceto ti da gori ot obi4!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: Koga kazvate "Obi4am te"

Цитирай Първоначално написано от :P
    Interesno mi e da razbera koi sled kolko vreme kazva na polovinkata si "Obi4am te!" i estestveno dokolko smisyl vlaga v tezi zavetni dve dumi4ki.
    Az naprimer...na nito edno moe gadje ne sym go kazvala,za6toto smqtam, 4e trqbva naistina da go izpitva6 taka,4e syrceto ti da gori ot obi4!
    Няма значение като думи.."Обичам те" тези неща се чувстват, не е необхидомо да бъдат изказвани с думи. Тъй че много правилно правиш, че не го казваш, особено ако наистина не изпитваш това чувство.
    Когато двама души се обичат истински, не е нужно да изказват това с думи, то се усеща от всичко между и около тях.

Повече от фен
    nqma opredelen srok za nqkoi sa dostaty4ni 2 sedmici za drugi i 3 meseca ne stigat..vsi4ko zavisi kak go 4uvstva6 i dali iska6 da go opakova6 v tezi dumi ili da go izkaje6 s jest

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    az lichno mu go kazvam vseki den po nqkolko pati zashtoto do sega toi e edinstvenoto momche na koeto kazvam OBICHAM TE kato go chuvstvam... obache naistina e jalko kak ponqkoga tazi duma gubi stoinosta si -az samata sam go kazvala na nqkolko momcheta bez da go chuvstvam no ne me sram ili strax da go priznaq zashtoto sam ubedena 4e ne samo az sam postupvala taka v lubovta /koeto ne e i nikak poxvalno de-no fakt /

Мега фен Аватара на iiirish
    аз лично го казвам всеки ден на човека до себе си, но едва сега осъзнах какво точно изпитвам и мисля, че едва сега дойде времето в което мога да кажа, че влагам истински чувства

Фен
    Град
    Варна
    Никога в реалния ми смисъл
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Фен
    Град
    out of the reality
    Ми...всеки път е различно.Няма точно определен срок,в който трябва да го кажеш.Аз казвам "Обичам те" само тогава,когато наистина го чувствам.
    Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...

Мега фен Аватара на koalka
    Това е хубаво,че не си го казвала досега щом не си го чувствала,защото тези думи не се казват просто ей така,както някои си мислят.То просто се чувства.Сега си имаш приятел,изчакай и ще видиш как ще се развият нещата.Ще го почувстваш и ще го осъзнаеш,когато му дойде времето.

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Казвам го когато чувствата в мене прекрачат границата и имам нужда да го кажа за да ги насоча към човека на който държа и го правя с влюбени очички :P
    Eventful past is everclear.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Обичам те казвам само и единствено когато съм сигурна в чувствата си..

"Обичам те" съм го казвал точно на 3 момичета до сега, с една от тях хода в момента
    "Обичкам те" го казвам на всяко момиче с което хода без да влагам никакъф смисъл

obi4am te kazah na moq priqtel 7 meseca sled kato bqh s nego
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Trqbva purvo da go pochustvash i posle da govorish...az lichna na priqtelq mi mu go kazah na 2riq mesec nqkude
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Когато чувствам нужда да го кажа, го казвам.

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    kogat mi skimne ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Kazvala sam go samo na edno momche i togava naistina go chuvstvah.... beshe nqkade okolo 5 meseca....no spored men vremeto nqma znachenie,vajnoto e da go chuvstvash i ne samo da go kajesh a i da pokajesh na choveka che naistina go obichash... \/
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

FiRe_LaDy
    Guest
    Kazvala sym go za sega samo vednyj i naistina go chuvstvah,no ne mislq,che otnovo shte go kaja pak.

pebz```
    Guest

:|

nqma tochno opredelen srok ot vreme .. to prosto stava taka che neshty v teb trepva i iskash da go kajesh ili pokajesh... no ne se sluchva seki den az sam go kazvala samo na edno momche .. i nasitina chuvstvam kam nego obich.. ;]

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    Когато го чуствам...
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Повече от фен
    Град
    Mars
    еми всичко наистина зависи от това самия човек как го чувства.аз например му го казах на 2-та седмица и наистина го чувствам.зависи и от това самия човек кво разбира под думите "обичам те".всичко е въпрос на мислене
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Фен
    Град
    София
    Аз лично не го казвам на никого,защото не смятам,че съм готова
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Ами... когато се почувствам готова да поема отговорността произтичаща от тези уми. За мен те трябва да се казват когато наистина го изитваш. Ако се подхвърлят така всеки ден се обезсмислят.
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

ебати въпроса....ми мн ясно че ше го казвам
    само когато го мисля......пффффф
    досега са е случвало само 2 пъти т'ка че......
    нема смисъл да го казваш тва постоянно кат не го мислиш и
    само да даваш на чо'ека до теб грешни сигнали
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз казах на гаджето си на 3-тия месец,че го обичам.Той не отговори на чувствата ми и до сега си чакам неговото обичам те-2 години и 1-2 месеца!Аз си знам,че ме обича,ама той не можел да го каже-ала-бала!

Град
    v sarceto na moito slance:)
    emi az sq postoqnno mu go kazvam za6toto go 4uvstvam s cqloto si sarce i izpitvam nujda da mu go kazvam.kolkoto pati i da go kaja pak nqma da mi omrazne za6toto toi e liubovta na jivota mi i iskam da znae 4e go obi4am mn mn mn mn mn.toi e vs za men.daje bih iskala da izkre6tq "OBI4AM TE" i celiq svqt da oznae
    Не мога без теб!Мило,ти си моят живот!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си