.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Programa za noti

Programa za noti

Trqbva mi programka, koqto naprimer kato si pusna nqkoq pesen i tq da mi pokazva notite... ima li izobshto takava?

V tova koeto kaza nqma nikuv smisul kvo znachenie ima dali mojesh da chetesh noti, vseki moje da gi "slusha", no ne vseki moje da chue i razlichi koq tochno e notata. A ponqkoga e mnogo trudno da proizvedesh na nqkoi muzikalen instrument tova koeto si chul, osobenno na strunnite instrumenti (lichno moe mnenie) .. blagodarq vse pak

Of zapochvash da mi tichkash po nerva... Kakvo obshto ima cheteneto i pisaneto. Ne mi kazvai che kat slushash nqkoq pesen znaesh vyv vseki edin moment koq nota svirqt!

Цитирай Първоначално написано от Alex4enceto
    Of zapochvash da mi tichkash po nerva... Kakvo obshto ima cheteneto i pisaneto. Ne mi kazvai che kat slushash nqkoq pesen znaesh vyv vseki edin moment koq nota svirqt!
    И мачока ще ти каже, че е така.
    А аз като човек занимаващ се от доста време с компютри ще ти кажа, че за такава програма не съм чувал и мисля, че е малко вероятно да има. Но един визуализатор може да ти свърши работа... донякъде.

Цитирай Първоначално написано от TheNightRider
    Toчно така е! Всеки музикант, който познавам може!
    A nqkade da sum kazala che az sum muzikant?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????

A nqkade da sum kazala che az sum muzikant???????????????...
    Като не си музикант недей да инатстваш.
    И какво провокира това грубо държание?

Stan THE MAFIA BOSS
    Guest

programa za noti

sibelius mnoo dobra i leszna za boravene

A nqkade da sum kazala che az sum muzikant??
    А като не си, за какво са ти ноти?!

Abe kakvo te interesuva teb kakvo shte pravq s programata, tva si e lichno moq rabota... pitam dali znaete da ima takava, ako znaesh otgovarqsh, a ne mi se praish na profesor. kvo kat svirish na kitara, da ne da si 100 kila....

Nujni sa mi za izpulnenieto na edna moq taina misiq

Nujni sa mi za izpulnenieto na edna moq taina misiq
    Да не си в къщата на бай брат ми?! Гаро ти ли си бе мацко?

абе не ти тряя програми треа да имаш музикален слух тфа е

Abe mislq che az si znam nai dobre kvo mi trqbva...

WILD__BOY sht tihu ne me izdavai she mi provalish misiqta i she ni otrejat ot biudjeta i nqma da ima pari da si kupa gel da se gelosam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си