- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- q vijte moita istoriq...
Az sam 16 godishen i nz dali e normalno no sa naibah s nai dobriq mi priqtel.. vijte istoriqta... : bqh 1 sedmica s moq priqtel v kvartirata mu... minaha sa nqkolko dni... i mislq che osetih neshto stranno... sled oshte den veche si mislih che priqtelq mi e super hubav.. no nakraq toi me izprevari...
Еми щом така ти харесва така да е!![]()
da i az tai mislq... pak i to stava se po aktualno da si gei !
ха за тебе кое има значение да си на мода или да се чувстваш добре с половинката си.. ? много е хубаво,че поне си признаваш ,че си гей
I am a violet butterfly !
Не мисли за актуалности, а за своята собствена позиция.Първоначално написано от Анонимко
![]()
Много жалко, че става и все по-актуално да си тъп
Мога само да ви пожелая щастлива и безаварийна любов![]()
![]()
Любовта идва точно където най малко я очакваш
А и нали знаеш то от един път педал не са става![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
Честито!!!
Повече курви за нас :P :P :P
emi....to ne e i lesno da si typ. to v dne6no vreme ve4e v izkustvo se e prevyrnalo.Първоначално написано от Nifada_
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
човек дето пише `осетих` ми говори за ебане. ебаси шибания народПървоначално написано от Анонимко
Ми брао на вас
![]()
az pak ne vqrvam na tazi istoriq.
i vuprosut ti e ?
Според мен темата е ебавка!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
i kvo be pedro oniq kato eba sloji li guma ili tebe te ne hva6ta ? xaxaxa ebasi izmislicata xaxaxa =D>![]()
Kak ne im omrazna na razni idiotida puskat izmisleni temi i posle da vi se hilqt na reakciite
kak moje da im se vrazvate
![]()
"naIbah se" i koi koi naEba be fantazior prost![]()
Ne otgovarqite na takiva postove stavate sme6ni ....
BRAVO NA MLADITE GEIOVE $E SI PRIZNAVAT !![]()
![]()
![]()
Nqma ot kakvo da se pritesnqva6.Daje e dobre 4e ne krie6 4uvstvata si.^te ti pojelaq mnogo lubov =D>
то мисля 4е няма кво друго да е ама ако е истина... миииииии браво ама от веднъж гей не се става да знаешПървоначално написано от TeditoOoo
![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
ebati tupata[izmislena istoriq]pone q okrasi malko we... =] ne se izlagai xaxax
тва беше вицПървоначално написано от Анонимко
Ми обичайте се!А друг знае ли? Или това го сподели само тук?