- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- v dupeto ?
na 13 sam.. i priqtelq mi iska da ma ibe u dupeto... da mu dam li ?
Решението си е твое но не мислиш ли че си малко малка?
Защо пускате такива теми като никой не може да ви отговори. Примерно аз може да кажа да дай му а ти да не искаш или обратното. Ти се вземаш решение!
Ауу,ами правете квото знайте,ама ще е добре да е след няколко години![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
prosto iskam syvet ot nqkoi po golqm..
Ne ne my davai malka si![]()
все по надолу..
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
az puk smqtam temata za porednata izmislica!!! zamislete se kak to4no e napisana
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
Ti si eb**ti ku**ata ye mi 4i ti kat stane6 na 16 6te lapa6 na vseki sre6tnat.aye pr1i kot iska6
maikoo po sme6na tema ne bqh vijdala!abe ti kato stane6 na 15 ve4e 6e si bremenna sigurna! lol misl1 4e si ``leko`` malka! no vse pak ti si re6ava6! vse pak dupito si e tvoe!
![]()
мриии ку*вооо....
П.П. Знам че темата е ебавка, не моеш ме хвана![]()
НЕ НА МАТУРИТЕ!
http://ne-maturi.hit.bg/
Ако бях Модератор този пост щеше да е ввче в нищото![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
като си говорим за ебане..това си е тема ебавка.Първоначално написано от Анонимко
Дай! Даааааааааай
Еми дай си гъза и тва е.
Don't hate the player , hate the GAME!
Като станеш на 16год да не питаш 'Може ли да дам на комшията от 3-ти етаж да ме отвори в ушите' На 13 ще се ебе в дупето.....![]()
![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Темата е 100% ебавка, но все пак за други такива заблудени деца- малко ви е рано за подобни експерименти, играйте си с куклите и чакайте да порастнете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Dai gaza che chfeka bruza :P
на 13 ?! не харабия понякога се питам защо не продават мозък наливен ... стиа сте пускали тъпи теми ... !!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
на 9 съм искат да ми бутат по 5 отпред да им дам ли?????ама оуууууууууу лапитийо я си дигай гащите и си заминаааи
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне