.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: KAK da go zabravq

Hybrid View

Супер фен

KAK da go zabravq

Zna4i hora znam 4e 80% ot otgovorite 6a sa vi nqkvi ebavki molq da si gi spestite.Sq za temata zna4i ako pomnite pisah za edno mom4e koeto haresvam ot 12 klas mn mi e mili4ak i sladi4ak i mu kazah 4e go haresvam a toi mi kaza 4e iska za sq da sme samo priqteli i 4e sam mu simpati4na ina4e ne se darji lo6o s men ,govorim si oba4e ujasno mnogo go revnuvam (vapreki 4e ne hodim) i edna moq prqtelka ve4e za 2ri pat go vijda s nqkvo momi4e (a toi mi kaza 4e si nqma gaje i tq mai naistina ne mu e gaje ma ako stane....... ) I ina4e mislq 4e edva li nqkoga 6te sre6tna takova mom4e kato nego za da go haresvam dostata4no,no iskam da go zabravq za6toto to se e vidqlo 4e ni6to nqma da stane mejdu men i nego !!! Apak moje i da stane ma nz kak kato izliza a taq..... aide molq vi se daite nqkakvi saveti kak da go zabravq!!! mn mi e gadno PLS pomagaite i ms 4e me izslu6ahte

Повече от фен
    Emi shtom toi ne iska da si mu gadje,nemoje vechno da mu hodish po petite.. !
    Izlizai s drugi hora,zabavlqvai se.. puk moje i kato te vidi,che veche ne mu obrushtash vnimanie toi da zapochne da ticha po teb..! NALI znaish kvi stranni individi sa momchetata .. !
    Uspeh !
    Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim

Повече от фен
    ми почни да си повтаряш че нищо няма да излезе и рано или късно ще срещнеш друг и ще го забравиш
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен
    Ama ne stava razbirate li vsqka ve4er si mislq za nego i sq 6te mi stane nqkvo prazno..o boje znam 4e ne mojete da mi pomognetee

Здравей...
    Виждам , че си много влюбена в това момче ! Не мисля , че има отговор с който можем да ти отговорим еднозначно ... Но като цяло , само времето ще ти помогне ! Според мен не го мисли толкова , ами просто се остави на течението а пак каквото стане все пак ... \/
    Пак , кой знае , може още утре да стещнеш 100 пати по - готино момче и да си много щастлива !
    П.С : НИКОГА НЕ КАЗВАЙ НИКОГА !!!
    Успех

Обичам те , мили мой Гого !

Мега фен Аватара на iiirish
    всеки си има собствен начин за да забрави даден човек. трябва сама да си намериш своя най-ефективен и да го приложиш!

иначе не мога да ти дам съвет, защото никога до сега не ми се е налагало да забравям някой. винаги момчетата със които съм била не са значили почти нищо за мен що се отнася до чувства. освен този с когото съм сега...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Казват, че с времето се забравяло всичко... Сега сериозно, намери си някой друг, може да не е "голямата любов", но просто да те откъсне от другото момче...

Да ти кажа 4естно и аз нз какфо би могла да направи6,но по добре се опитаи да го заинтригува6 някак си моя слу4ай е сьщия и не смятам да се отказвам от него само за6тото си има приятелка може да мисля гре6но но ако си хльтнала здраво по него не се отказвай от него,бори се за него.Успех

намери си друго момче и ще забравиш за този...въпроса е кой обаче ?
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Фен
    Град
    София
    Ами,слънце,излизай повечко на вънка,опитвай се да не мислиш за него,забавлявай се,срещай се с много момчета и такам.Да ти кажа "незаменими хора-няма" така че действай и успех
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Еми.. явно не е искал да те нарани и да ти го каже по доста груб начин, а е искал дискретно да ти обясни, че не те вижда като негова приятелка. Лъжеш се, че няма да случиш на друго момче и т.н. понеже и аз така си мислех преди 626 светлинни години. Детско му привличане. Поеми си въздух. Всичко ще си дойде на място. В последствие, ще видиш красотата на любовта

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Фен Аватара на ssiimmoonna
    Град
    sofiq
    eeee stiga znam 4e e trudno da go zabravi6 ama sa ne e nevuzmojno postarai se nameri si nqkakvo dr zanimanie i si4ko 6e e ok povqrvai

Мега фен Аватара на koalka
    Спомняма си за твоята тема.Виж...ти преувеличаваш.Ти само го харесваш,а вече не можеш да го забравиш?Помисили си.Разбирам да изритмваш адски силна и безумна любов към него-тогава бих го приела.И пак...чувствата ако не са взаимни не може да се сравни,ако си обичал някой много и още го обичаш и не сте заедно.Нармално е да го ревнуваш,но просто нямаш избор освен да търпиш.Момчето ти е казало,че не те харесва и като нищо си може да си намери приятелка.Най-добре да се примириш и да го забравиш...спокойно ще намчериш по-добър,казах ти-не ми се вярва да не го забравиш НИКОГА,при положение,че само го харесваш.Внимавай със силните думи,защото не се казват ей така!

Само си внушаваш някви работи, че толкова много значи за теб, че неможеш да го забравиш... просто се откъсни от неговата компания и до седмица няма да ти е толкова гадно...
    Now is your time to die
    We've gathered here to say goodbye
    No more you'll cry
    No reason left for you to fight
    Feel pain no more
    Emotions never felt before
    Where do we go, we go she'll never know

ахх като тръгнах да чета мислех че става дума за някаква голяма любов .. а то ............

Е кой ли не е попадал в такава ситъация .. той не е нищо повече от едно момче което ти е симпатично .. но факта че ти отказва го прави специален ... от тука нататък ти давам 2 различни съвета ти си избери кой да следваш :

1) Престани да му обръщаш внимание щот колкото повече ти отказва толкова повече ще го искаш .. а колкото повече изпитваш това чувство толко по дълго ще те боли от него

2) БОРИ СЕ ЗА НЕГО !!!
    Най-голямата ми любов която съм изпитвал през живота беше подобна ... с разликата че бяхме най-добри приятели .. аз исках повече но при всеки опит тя ме отблъскваше ... колкото повече време бяхме заедно толкова повече исках да съм с нея ... 4 месеца се борих за нея ... бяхме почти всеки ден заедно ... и тъпото беше че точно когато се отказах и реших че по добре да сме приятели отколкото да я загубя тотално ... точно тогава тя пожела да е с мен ... е казвам ти след това 6 месеца бяхме заедно аз и бях първият .. по готини 6 месеца не съм имал никога !!!! ... и двамата се обичахме повече от всичко .. и в момента макар разделени още се обичаме МНОГО МНОГО МНОГО ....

Така .. какво да ти кажа винаги има 2 страни ... ако наистина си заслужава .. Бори се .. а ако се пребориш победата ще си струва цената ... но въпроса е ... " Имаш ли сили за тази борба ? "

Надявам се да бях полезен :P

Mnogo dobre te razbiram!i az do predi edna godina bqh popadnala v shodna situaciq.mnogo e gadno az 3 godini haresvah edno mom4e i si misleh 4e toi e prosluvutata mi golqma u4eni4eska lubov...palni gluposti...mnogo stradah 4e ne mojem da badem zaedno za6toto naistina mn go haresvah. i az kato teb se 4udeh kak 6te go zabrava i v edin moment ve4e napalno se ot4aqh no skoro se vzeh v race i si kazah 4e trqbva da napravq vsi4ko vazmojno da go izkaram ot uma si i eto 4e skoro uspqh!!! naso4ih cqlata si lubov kam drugo mom4e koeto mn po4e4e q zaslujava ... ne se trevoji 6te go zabravi6 prosto trqbva da naso4i6 vnimanieto si kam drugo mom4e koeto q zaslujava i 6te otvarne na 4uvstvata ti! uspeh i gore glavata!!!
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    jeni .... LUBOV .... awe mnogo sa fprqgate we basi da ne e edinstven zareji go
    kat ti e kazal ne zna4i ne i tva e 6ti mine
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си