.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Kofti li e tova

Idiot sym
    Guest

Kofti li e tova

Abe az sym goliamo laino.Ia kazete si mnenieto.Haresvam edna mnogo qka macka,kazvam i go,tia me reze mnogo gadno,ama si biahme sami4ki i nikoi ne razbra.Posle sled 2 meseca tia mi se obiasni,pyk az ia izritah kato parcal,ama be6e pred mnogo hora priateli i na dvamata.Edna druga mi kaza,4e sym laino.Vsi4ki mi se syrdiat,ama ne znaiat,4e tia pyrva me obidi.Az pak ia haresvam,ama togava ia izgonih,za da i go vyrna.I sea e obyrkano mnogo - pove4eto hora mi se syrdiat mnogo,taq "moita" mi e pove4e ot syrdita,az pyk iskam da sym s neq,a edinstvenite koito me haresvat v momenta ot kompaniqta sa balycite i 6matkite,koito me pozdraviavat za postypkata.Ama kato se zamisla mai sym goliamo laino,6toto mozeh da si q drypna nastrana i tam da ia nasolia,a ne da pravia cirkove.Sega kakvo da prava,taq osven,4e mi e bqsna e izpadnala i v depresia,pla4ela samo i ne qdqla kazvat.Mislq si da otida v tqh i da se izvinqvam,ama mai mnogo triabva da se izviniavam,az q haresvam mnogo,ama tui nastrana,kazete moga li da napraviq ne6to da zapo4ne pak da si qde tam i da se uspokoi,4e mai ia razboliah da se eba v typoto laino deto sym.Ako ida moze i da polu4a niakoi tukat v glavata sigorno.....abe da hodia li,iskam da ia vida,da opitam da zamaza ne6tata....zabyrkah gi edni,a na vsi4kutu otgore brat mi kato razbra ko sym naprail(to govedoto e na 22 godini,a az na 16) me natupa v nas i sega i s nego sym mnogo skaran,a toi e umen i 6te6e da mi kaze ko da praia,ama toi toleranten kym zhenite i gentylmen kazvat bil i de da znam....da ne zeme pak da me nabie....AVE KVO DA PRAIA KAZVAITE

Купуваш кутия хубави бонбони и рози и отиваш у тях!Ако те отреже,ще ги оставиш пред вратата!При добро стечение на обстоятелствата ще изядете бонбоните заедно!Обаче от това може само да спечелиш!И ще!Дори да те отреже сега,сособено пък розите ще чупят везните и нещата ще се наредят впоследствие !Обаче една забележка-докато се оправдаваш в никакъв случай не казвай,че си искал да й го върнеш !Това ще навреди!Измисли нещо друго!

Кажи й, че тогава не си бил в настроение нещо ти е имало, изпиталиса та и си имал 2ка и еб**ли го когато отидеш у тях с бонбоните и розите

ами задължително отиваш в тях и много хубаво си поприказвайте.Обясни и какво мислиш.Кажи и за чувствата ти.А най-добре ще бъде ако и се извиниш докато всички са там,цялата ви компания.А пък за брат ти,поговорете си,той ти е брат в кайна сметка,все ще се оправите.И ако той не ти помогне-то кой?
    Zimna vecher.tishina,svesht sus plamuk pregorql.Obraz na luna zad prozoreca izgrql.Na legloto-list,moliv,spomen,sqnka otmalqla.Kratak trepet,bolka,stih.Dekemvriiski stud.
    razdqla

Град
    sliven
    отиди при нея и си поприказвайте, извини й се и й кажи защо си постъпил така с нея
    In The End It Doesn't Even Matter...

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    ebahti maikata mnogo zle rabotata 4ovek ama ne mi e qsno za ko si q otrqzal i za kvo drugite ti sa surdqt ama ina4e tva s bonbonite i rozite e mnoo qko uspeh i kaji ko e stanalo
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Pepon
    Купуваш кутия хубави бонбони и рози и отиваш у тях!Ако те отреже,ще ги оставиш пред вратата!При добро стечение на обстоятелствата ще изядете бонбоните заедно!Обаче от това може само да спечелиш!И ще!Дори да те отреже сега,сособено пък розите ще чупят везните и нещата ще се наредят впоследствие !Обаче една забележка-докато се оправдаваш в никакъв случай не казвай,че си искал да й го върнеш !Това ще навреди!Измисли нещо друго!
    Съгласна съм.И аз мисля,че това ще свърши работа.

Да,наистина след това сподели дали съвета е дал резултат! [-o< [-o< [-o<

Мега фен Аватара на iiirish
    разбира се, че трябва да й се извиниш. тя може би не те е одрязала по най-тактичния начин, но поне го е направила когато сте били сами. когато човек е ядосан винаги иска да си го върне "тъпкано", но ти сам си се убедил, че това е глупаво, защото тогава хората са подвластни само и единствено на емоцията и не могат да разсъждават трезво над нещата.

когато й се извиняваш непременно й кажи, че си го направил, защото си искал да й го върнеш, а не защото я отблъскваш като момиче. това определено ще помогне за потушаването на яда по между ви

Отмъщението никога не е най-добрия начин да се оттървеш от накърнено достойнство. Напротив, както сам виждаш, много от твоите близки са се дистанцирали от теб, изненадани от твоята реакция. Тя показва не само, че не уважаваш признанието на момичето, но и че не си коректен и внимателен с чувствата на другите.
    Постъпката ти е идиотска и некавалерска. За да се запазиш като личност и характер, трябва да избягваш отмъщението, защото то убива положителното у един човек и може да нарани невероятно много хората в твоето обкръжение.
    ·• tHe m0onLigHt pLaYs uPoN yoUr sKin, a kIsS tHat LiNgErs tAkEs mE iN, I faLL aSleEp iNsiDe oF yoU, tHeRe aRe no w0rdS, tHeRe's onLy tRutH.. •·

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Много глупава и необмислена постъпка. Дори се чудя защо това момиче страда за теб при положение, че си се отнесъл по такъв начин и с такова неуважение. Извини и се и дано ти прости. Въпреки, че не заслужаваш. Когато тя те е отрязала го е направила тактично и не можеш да я съдиш за това, че не те е харесвала. Никой не е господар на чувствата си. А твоята постъпка е била отвратителна наистина.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    София
    Постъпил си отвратително...Тя те е резнала тихо и кротко,а ти...!Абе,горката,но да ти помогнем(не мисля,че заслужаваш особено,нооо...),та значи аз мисля че трябва да и се извиниш,ама как може би да я дръпнеш пак настрана и да и се извиниш и и занеси и цвете!
    Бъди нежен и покажи,че съжаляваш за постъпката си...най-малкото ходи унил в даскало и разправяй на всички колко съжаляваш и така ще стигне до нея и ще я подготвиш...Само дано тя да не те изненада!!!
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Абе човек, ти го каза. Найстина си лайно. Ама я не се прави на такова и върви да се изясните.

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Chak laiono ne si...vseki ima momenti v koito akzva i prai neshta za koito posle adski mnogo sujalqva...prosto qvno si bil v takuv moment..
    Ako pitash men nai-dobre shte e da i se izvinish no pred vsichki ne smao pred neq...ako otidesh v tqh nai-veroqtno e da ne ti otvori ili da ti otvori nqkoi nein rodnina i da ti kaj che q nqma ili neiska da govori s teb...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Повече от фен
    Град
    Луната
    Определено трябва да си поговорите и да й се извиниш.Ако й купиш рози това би смекчило яда й и да те приеме по добре.Както казаха преди мен ти не си лайно но просто си направил голям гаф.Постъпката ти не е била много на място въпреки че тя те е отрязала преди.Виж да си поговорите и да се изясните и успех.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Повече от фен
    I az sum saglasna sus vsi4ko,koeto se izpisa po tazi tema.Verno e kato kavaler a i si i zaduljen,ti trqbva da napravi6 ne6to.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си