1. Цветан
2. 15
3. 15
4. Емии сладка, мила, добричка, брюнетка... абее за мен най - готиното гадже на света.
5. Емии запознахме се преди една година в даскало.
6. Емии преди 2 месеца бяхме на лагер и точно тогава и двамата се разделихме с гаджетата си и си говорихме за проблемите ни, гледайки звездите. Сближихме се доста и започнахме да се хващаме за ръце. И от там нататък аз й предложих и от тогава се чувствам страхотно.
7. Нито аз, нито тя... и двамата така да се каже.
8. Нормални.
9. Пасваме си идеално.. характерите ни си приличат доста и просто един ден си казах: " Искам да бъда с нея" и така беше.
10. Заедно сме 2 месеца.
11. Няма такъв
12. Пак няма такъв.
13. Помагаме си постоянно.. всичко е кристално ясно в нашата връзка и ако има проблеми се решават на мига.
14. На този въпрос не отговарям Лично е все пак
15. Това е, когато стана всичко между нас. Гледахме звездите и тя се беше гушнала в мен и всичко беше невероятно.
16. Емии най - нещастния ( ако може да се нарече такъв ) беше преди 2 дни, точно когато правехме 2 месеца заедно аз се държах тъпичко и се скарахме малко. Но не беше голям проблем
17. Нямало е такъв и се надяваме да няма
18. Познават ме
19. Тя не
20. Емии бих направил всичко, което е по силите ми и над тях
21. Емии и тя би направила всичко. Поне така се надявам
22. Ако ми изневери - ще ми е много болно. Бих й простил. Но веднъж вече изнвереила ли е, ще го направи пак. Колкото и да я обичам, не мога да го понеса да си играят с мен. До сега съм бил огорчавам много пъти, но не искам пак
23. Ни бих й изневерил и не съм мислел да го правя.
24. Да.
25. Аз какво мисля не е от значение... важно е к'во мисли съдбата