Цитирай Първоначално написано от tedinkata_

*Как се казваш? --- Антоанета
*На колко гдини си? --- 18
*А той/тя на колко години е? --- 24
*Опишете го/я? --- чаровен, сладък, невероятен човек
*Как се запознахте с него/нея? --- чрез общи познати
*Как се влюбихте?Как стана всичко? --- просто един ден го осъзнах, но доста късно като цяло
*Кой направи първата крачка? --- той
*Какви бяха целувките ви? --- пълни с много много любов, каквито са и сега
*Как разбрахте,че той/тя е човека за вас? --- със течение на времето
*Колко дълго време бяхте заедно?Или още сте? --- вече година сме заедно
*Имало ли е момент,в който мислите,че той/тя ви омръзва? --- понякога, но това винаги е било под действие на нерви, поблеми и т.н. то е неизбежно
*А имало ли е момент,в който мислите,че вие му/и омръзвате? --- о, определено имаше такъв период, когато той се беше отдръпнал
*Когато някой от вас имаше проблем,помагахте ли си?И как? --- винаги си споделяме всичко и хубаво и лошо. но понякога дори и да искаш да помогнеш на другия просто не можеш и тогава единствено можеш да го изслушаш и успокоиш, че всичко ще е наред, което никак не е малко
*Имаше ли секс?Хубаво ли беше? --- ооо, секса е невероятен
*Разкажете за най-хубавия ви момент заедно? --- момента когато му казах, че съм влюбена в него и той се разпалка от щастие
*А сега за най-нещастния?Ако имате такъв? --- ами най-нещастния беше най-голямата ни караница, но това е минало
*Имало ли е моменти,в които връзката ви се е поклатила?(В смисъл,на една крачка да се разделите.. мн. караници и т.н.) И събрахте ли се отново?Как се чувствате вие след това? --- да, имаше такива моменти, които бяха поне 2 или 3, но щом чувствата ги има и са силни всичко си идва на мястото
*Познавахте ли се с родителите му/и? --- да
*А той/тя с вашите? --- да (за съжаление)
*Някои хора казват-"за него/нея ще направя всичко"... Вие какво бихте направили за него/нея? --- наистина всичко!
*А какво би направил/а или вече е правил/а той/тя? --- направил е наистина много големи жертви заради мен и може би най-голямата беше, че дойде да живее във шумен от варна само заради мен като знаеше, че трябва да започне всичко от начало
*Ако ви изневери но си признае бихте ли му простили?Защо? --- не, защото изневярата дори и призната за мен е предателство
*А вие бихте ли му/й изневерили или минавало ли ви е през ума поне да го направите? --- никога не бих го направила
*Ревнувате ли го/я от бившите? --- имало е такива моменти, но като цяло не
*Колко време мислите,че може да издържите с него? --- колкото ни е писано

.-*-.

~*~ {p} ОБиЧаЙтЕ СЕ!!!! {p} ~*~