.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Guest
    Haha,vse edno na zemqta ima samo edna jena,4e da q 4akam da mi pusne!Q u levu!

Re: Манипулирате ли мъжленцата си посредством секса?

Цитирай Първоначално написано от секси манипулаторка
    Най-лесният начин една жена да постигне желаното от нея е, като манипулира мъжа в леглото. Ако иска онзи да и кузирува, може да го направи луд. Да не му пуска цяла седмица например или да не дава достатъчно от себе си, за да му е готино по време на секса, а когато той направи желаното от нея, в сякакъв план, да го "възнаграждава" богато и пребогато със секс. Ясно е мъжлетата, че искат само едно, да си топят чушлетата, а ние жените умеем добре да се възползваме

Каже те ми, вие самите, често ли прибягвате до сексуална манипулация? За какво бихте го направили? Както и какви са най-откровените ви манипулации в тази насока спрямо мъжленцата? Ще е много интересно тук да обсъдим опит и виждания относно това.

абе я да ми ядеш кура и да се чувстваш манипулирана....

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Мъжете също могат да манипулират жените със секс.

Ако чукаш готино една жена и тя лудва по теб в този аспект (на страна другите там отношения, към нея) жената сама си идва и дава всичко от себе си.

Целата работа е вид игра, кой ше е водещият. Не искам да звучи грубо ама такива са фактите.

И да не е секс само, а и любов, съотношението в една идеална връзка е 60:40 винаги в полза на единия. 50:50 реално нема как да се получи.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Ако някоя реши да ме изнудва за ебане веднага и казвам нещото, което всяко момче знае, но не всяко признава - секса е за престиж, чикията за удоволствие!
    П.С.> А относно авторката на темата, и тези с нейното мислене, че могат да контролират мъжете чрез секс мога да кажа - за елементарното мислене. Така могат да се контролират комплексари и вечните "ебачи", дето за едната бройка повече са готови да пръскат сума ти и пари за една курва, но не и ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ!
    Левски шампион але але!

Ей, момичета, вие изкарахте мъжете най-безмозъчните същества. А вие звучите като едни тийн-всезнайки дето могат и уроци по манипулация със секс да дават.
    Да, има мъже, които могат да се манипулират така, но обикновено нямат кой знае колко мозък. А пък тези девойки, които се гордеят, че ги манипулират така, и техния мозък не е повече. Всъщност, момичета, които се изказахте като авторката на темата - звучите като комплексарки, които много биха искли да манипулират мъжете така, но не могат!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Всъшност като се замисли човек винаги единия манипулра другия по някакъв начин. Дори да му кажеш-днес ти избираш къде ще ходи,ама утре съм аз на ред да избера си е вид манипулация. Да даваш обещания за действия с цел да си обрагодетелстван по някакъв начин си е манипулация. Друг е въпрост как мъжете са склонни да го приемат-като изнудване,като глезотийка,като инат,като проява на характер или като манипулация. И в крайна сметка сексът си е средство за манипулация от край време. Сега не се правя на интересна исе дърпам-напротивно когато аз направя някакъв компромис със себе си е редно и половинката да отвърне със същото.А и жените се манипулират със секс-защо си мислите,че само мъжете харесват сексът. Аз съм жена и заяваява-готова съм на доста нща,за да правя секс с партньора си,дори и да не е в настроение за това.И точно тогава ставам добричка и склонна да правя всичко,което се иска от мен.За щастие секс не ми е отказвал,ама случи ли се-ще го запомни за дълго време!това,че си манипулиран не значи,че си глупав.Просто,ако я няма манипулацията светът няма да се развива.Най-малкото телевизията е такава манипулация,че нямам думи. Не бив нещата да се приемат едностранно!
    А този прослувут израз за престижа и удоволствието не мога да се съглася и грам,нищо че не съм мъж.Защото удоволствието в сексът е в главата,а това че си с любимия човек,че го караш да се чувства в рая,
    че го държиш в обятията си,че чуваш възбудените му стонове-не може да ти го даде самозадоволяването ама хич. Но,който н прави качествен секс-така си мисли!

Искам да се намери едно момиче, което УЖ си мисли, че може да ме манипулира чрез секса..
    Чакаите бе, той секса да не го правиме само ние, мъжете ?
    Нали ръгам и жената, нали и тя се възбужда, нали и тя получава оргазъм, нали и тя се кефи..
    То излиза, че за секса ние всичко ще направиме ?
    Да ви лижеме дупетата ?
    Ебахти, все едно ще доида някое момиче и ще ме манипулира, чрез секса.
    Да ама не..
    Хората трябва да си имат достоинства, жал ми е за МЪЖЛЕНЦАТА, които нямат такова..

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Както споменах - малко момчета си го признаваме. Сега ще има куп форумни еб.ачи, дето ще ме опровергават, но... сеш`се. И само да отбележа - като не си мъж, следователно не знаеш, следователно се въздържай да си на всяка манджа мерудия и да даваш мнения наляво-надясно. Капиш? Тоест, мнения си давай, защото това е твое право, но си спестявай коментарите, особено по въпроси, за които нямаш представа. Или иначе казано - коментирай ако искаш секса и престижа, но не коментирай аз какъв секс правя. Секса си ми харесва и отлично знам какво е секс (виж тук се съгласявам с дефиницията ти за секс), но изключвайки психическата наслада, чисто физическата наслада (демек самото удоволствие от оргазма) е по-добро при мастурбация. Поне при момчетата е така. Втори път го казвам - секса е за престиж, чикията за удоволствие, а колко си го признават - съвсем отделен въпрос. Лек ден и занапред спестявай дребнавите (и особено заядливите) коментари, свързани с моята особа (еле па ако не са на място, както е в случая).
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    на мен така са ми казвали мъжете,с които съм говорила на тази тема.Ест. извадката ми не е представителна,но след като не правя секс с тях и нямам такова намерение-не виждам причина да ме лъжат!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BUBU_to4ka_TO
    mi da naistina u4udva6to lesno se manipulirat myjete 4rez sexa....za koeto donakyde syjalqvam 6toto taka ne e mn interesno...tvyrde lesno moje6 da ima6 mn ne6ta....i da manipulirala sym 4rez sexa (ponqkoga po lesnoto spestqva vreme) no otkroveno kazano ne se gordeq s tova
    ХХАХАХАХАХХАХАХА ВИЦ НА ДЕНЯ!!!
    Виж кво, можем да мислим с долните си глави, но е доказано че сме по-умни от вас и вероятностат да преценим ситуацията поради която ни възлагате нещата е повече от 99.99% . Получавате нещата лесно не защото ни манипулирате а защото е възбуждащо жена да иска секс и то по особен начин +тва нас ни е грижа какво искате вие.

Guest
    манипулиран със секс?хахахаха,мога да кажа,че еднакво си ме кефи и сеска и чекията и ако реша да се правя на инат спокойно мога да мина и без секс,само на чекийка.Когато се бяхме скарали един път с моята изобщо не ми мигна окото,че 1 месец не го правихме и тя направи първата крачка.Тъ,че има мъже и мъжленца,някой не видял путка може да лети след някоя,но някой по-опитен надали би се хванал на такива женски номерца.Поне аз съм така и ако някоя иска да ме манипулира бих я отминал като пътен знак и бих си ударил една чекия в нейна чест,но да се влача и да се моля - никога.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    toва за манипулацията ммм не винаги е така .. има хора които не се манипулират знаят разликата между удоволствие и реалността.. в смисал когато правиш любов влизаш в своя идеален свят изпълнен с красота ..топъл и приятен... а реалността отделяш настрани за да не пре4и.... така 4е някой мом4ета правят разлика и квото и да им говорим по време на акта или за да достигнем до него ще е безполезно освен ако той не го иска.... вие изкарахте мом4етата адски безчувствени и сексулано манипулирани!

Да не видят свястно момче цял живот тези така прехвалени "манипулаторки", тогава!!!

Голям фен
    Най-често става точно обратното. :P
    Животът е БРЯГ!

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    kvo da ti kaja otivam da si zema da bodna edin sandvich, nali 4akam malko i gledam na pytq minava Audi Q7 4erno i nqkva super gotina macka go kara6e. Be6e nqkude kam 20-23g nai mnogo 24g moje bi i si vikam taq v gimnaziqta e uchila zdravo izkarala e dobyr uspeh , prieli sa q v hubav universitet izkarala si e dobra diploma s uchene i si e namerila skypo platena rabota , izkarala e pari za vaprosnoto Audi. --> Izob6to ne e manipulirala nqkoi myj sas sex neeeeeee, izob6to ne e pravila kavali na poraziq ne za kvo????

Повече от фен
    men mn lesno me kontrolirat taka ama ne se oplakvam

Голям фен
    Град
    Бургас
    не не манипулирам мъжленцето си или поне не със секса , защото колкото на мене ми се прави толкова и на него трябва ли да го лишавам.. ако мн съм сърдита може и да не искам да правим но това не е манипулация защото като се сърдя не искам и да се целуваме и да си говорим напр. не мисля че със секса трябва да се манипулира някой ако толкова искате да ги манипулирате има си др начини но защо трябва да се манипулират.. аз не бих харесвала някое супер наивно момченце дето да си го въртя на пръста и да го манипулирам.. така не е интересно всеки си е с характер и всеки прави компромиси за другия..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си