.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Moderated: От известно време косата ми пада супер много

От известно време косата ми пада супер мн. В момента е къносана черна. Ползвам шампоан и балсам на nivea с протеини за изтощена коса,а маска на avon някъде 1 път седмично. Нямам идея какво да правя. Спрях да използвам пресата и машата (не че преди съм прекалявала с третирането). Съветче за някоя по- добра маска или процедура или.. нз и аз.

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Guest
    благодаря за съветите

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Моля
    Аз все пак ще ти препоръчам Ревалид нищо че те съветваха толкова много

Може би е от сезона.
    И все пак можеш да си вземеш "Мерц".

Guest
    Благодаря ви момичета! Ще пробвам Ревалид.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Фактор може да е смяната на сезоните или "недохранване" на косата.

Пробвай с "Ревалид".

Fitoval plus
    Има шампоан, балсам и таблетки за пиене, но шампоанът е достатъчен. След 3 измивания все едно си нямала проблеми с косопада

Guest
    Здравей! Имах точно същия проблем преди 2 години ! Косата ми падаше МНОГО, бях се наплашила жестоко!!
    Причините са:
    1. Периодът е такъв - През есента както листата от дърветата, така и косата от главата може да пада !
    2. Стрес - Когато човек преживее голям стрес, 2-3 месеца след стреса косата може да започне да пада МНОГО!

При мен бяха и двете причини! Това мина, обаче обърни се към дерматолог! Той ще ти препише нещо поне малко да облекчи косопада,иначе ще си пада доста време! Зареди се със опримизъм и нерви! И гледай по спокойно да гледаш на живота!

Касмет мила !

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Цитирай Първоначално написано от bilka
    Fitoval plus
    Има шампоан, балсам и таблетки за пиене, но шампоанът е достатъчен. След 3 измивания все едно си нямала проблеми с косопада ;-
    Ммм тва в аптеките ии в козметичните магазини го продават и колко струва горе долу макарче всъщност щом има и таблетки сигурно е в аптеката, ама аз да си попитам
    И Глез тва Ревалид хапчетата ли бяха или се бъркам?

Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Цитирай Първоначално написано от bilka
    Fitoval plus
    Има шампоан, балсам и таблетки за пиене, но шампоанът е достатъчен. След 3 измивания все едно си нямала проблеми с косопада
    Ммм тва в аптеките ии в козметичните магазини го продават и колко струва горе долу макарче всъщност щом има и таблетки сигурно е в аптеката, ама аз да си попитам
    И Глез тва Ревалид хапчетата ли бяха или се бъркам?
    Fitoval plus може от аптеката да се вземе, ама някоя по-заредена и голяма. Има малка опаковка (около 4 лв.) и голяма опаковка шампоан. Аз малката съм си взела, за да пробвам, ама и голямата вероятно ще взема. Много съм доволна

I az sym super dovolna ot Fitoval,a samo vednuj sym go polzvala dosega.Sy6to si kupih i stimulant za kosa na Ikarov.V kombinaciq dvete napravo sa nenadminati
    Dum spiro spero

Аз до скоро имах същия проблем. Като изключим, че се появява на периоди от стреса и нервите, при мен беше и от раждането, а в такива случаи косата пада с шепи и е много подтискащо.
    Порбвах с витамините Пантогар, които уж са много силни , но имного скъпи. Пих ги около 2 седмици и започна да ми се гади от тях . Козметичката ми ми каза една "бабешка" рецепта - мас, газ и жълтък. Смърди доста гадно и е неприятно. но като го направих само два пъти и спря да пада, сега дори е започнала да расте нова. След миене на косата си втривам и хининова вода. има и едни ампули в аптеките с плацента. Слагат се по една след миене на косата и не се плакнат. пробвай каквото искаш но не се шашкай. Гадно е, но преминава и пониква нова коса, на всеки се е случвало.

Супер фен
    Ами не мога да ти кажа лекарство но мога да ти кажа че:
    1)може да е нещо временно
    2)може да се дължи на твърде строги диети и по-точно гладуване!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си