.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: vuzmojno li e...?

vuzmojno li e...?

Iskam da si produp4a uhoto na hru6tiala,no edna priqtelka mi kaza 4e s pistolet mojelo da se s4upi.Vie kak mislite? dnes hodih i pitah v edno studio i kazaha 4e e nevuzmojno,ama znam li...
    Там, под синьото небе,
    ще плаче армия червена;
    Гонзо ще държи в ръце
    купата окървавена.

И пак ще седнат на престола,
    там, под синьото небе,
    пред очите на Апостола,
    наш'те СИНИ БОГОВЕ!

Фен
    Град
    po sveta i u nas
    хаха... Глупостииии аз имах на хрущяла,и мога да ти кажа че не боли като те дупчат,поне мен не ме боля !!! явно твоита приятелка те е излъгала !!! от всички дупки на ухото които съм имала... там НАЙ-МАЛКО МЕ БОЛЯ!
    ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли

Голям фен
    да се счупи?!?кое ве хрущяла ли?
    а щом в тва студио са ти казали че е невъзможно,тва е най-сигурно според мен!
    така че смело мацка-явно твойта приятелка нещо си съчинява
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

NoseBleeD
    Guest
    абе вие чувате ли се?в кое студио изобщо дупчат с пистолет?-в никоеКато е отишла в някой козметичен сало м много ясно че така ще й кажат.С пистолет се дупчи само мекото на ухот,даже и него е по-добре с абокат/игла.Така че не си даваяй хрущяла да ти го дупчат с пистолет..възможността да ти се спука не е голяма ама след самото дуп4ене и нищо да ти няма да ти остане ще си имаш много проблеми

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Подкрепям пича преди мен!
    Кфо студио? 100% в някой козметичен салон са ти го казали това. И ДА, хрущяла може да ти се счупи. Ако ще го дупчиш - АБОКАТ и НИЩО друго.

Saatana vittu perkele hate crew!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си