- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vuzmojno li e...?
Iskam da si produp4a uhoto na hru6tiala,no edna priqtelka mi kaza 4e s pistolet mojelo da se s4upi.Vie kak mislite? dnes hodih i pitah v edno studio i kazaha 4e e nevuzmojno,ama znam li...![]()
![]()
Там, под синьото небе,
ще плаче армия червена;
Гонзо ще държи в ръце
купата окървавена.
И пак ще седнат на престола,
там, под синьото небе,
пред очите на Апостола,
наш'те СИНИ БОГОВЕ!
хаха... Глупостииии аз имах на хрущяла,и мога да ти кажа че не боли като те дупчат,поне мен не ме боля !!! явно твоита приятелка те е излъгала !!! от всички дупки на ухото които съм имала... там НАЙ-МАЛКО МЕ БОЛЯ!
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
да се счупи?!?кое ве хрущяла ли?![]()
а щом в тва студио са ти казали че е невъзможно,тва е най-сигурно според мен!
така че смело мацка-явно твойта приятелка нещо си съчинява![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
абе вие чувате ли се?в кое студио изобщо дупчат с пистолет?-в никоеКато е отишла в някой козметичен сало м много ясно че така ще й кажат.С пистолет се дупчи само мекото на ухот,даже и него е по-добре с абокат/игла.Така че не си даваяй хрущяла да ти го дупчат с пистолет..възможността да ти се спука не е голяма ама след самото дуп4ене и нищо да ти няма да ти остане ще си имаш много проблеми
Подкрепям пича преди мен!
Кфо студио? 100% в някой козметичен салон са ти го казали това. И ДА, хрущяла може да ти се счупи. Ако ще го дупчиш - АБОКАТ и НИЩО друго.
Saatana vittu perkele hate crew!