.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ...

Guest

...

зна4и...тази година съм абитуриентка и си харесах една рокля на Камелия-4ервена с голямо деколте и е мн раздвижена.беше с нея на един концерт.Та на въпроса...ще може ли някой да ми даде линк със снимката и.мн ви моля,4е аз не намирам

Фен
    Град
    Ей там :D
    Нямам думи Винаги някой подражава на някви тъпи фолк певици.. Абе хора вие добре ли сте ?!
    ШАРЕНИЯ ^^

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Нямам думи Винаги някой подражава на някви тъпи фолк певици.. Абе хора вие добре ли сте ?!
    хахаха не знам кой си е слоил Азис на аватара .
    Еми ви в сайта на Планета траа да има
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    Ей там :D
    Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    хахаха не знам кой си е слоил Азис на аватара .
    Еми ви в сайта на Планета траа да има
    Елеонора за пореден път се изказа Да си виждала азис като блек метъл? Някой хора незнаят кво е фотошоп. Айде млъквам !!
    ШАРЕНИЯ ^^

dae naistina trqq ima vav saita na planeta tam iz galeriite se porazrovi ama ne sam sigurna 6toto az takoa ne6to ne slu6am ama kat sa zamislq naistina trqq da ima snimki
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sAsHeTo0_f
    dae naistina trqq ima vav saita na planeta tam iz galeriite se porazrovi ama ne sam sigurna 6toto az takoa ne6to ne slu6am ama kat sa zamislq naistina trqq da ima snimki
    =D> точно така

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Мега фен Аватара на koalka
    По принцип момичетата искат да са неповторими на бала,а не да подражават на някоя си там,която дори и не може да пее,но няма значение.

Guest
    abe vie ste golemi tapanari!!!nikoi ne vi e iskal komentara.6tom ne davate snimka po-dobre ne pi6ete

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe vie ste golemi tapanari!!!nikoi ne vi e iskal komentara.6tom ne davate snimka po-dobre ne pi6ete
    аве я FUCK!!! Ще правим квото си искаме, ми нямаме снимки, примири се с това!!!!

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Цитирай Първоначално написано от koalka
    По принцип момичетата искат да са неповторими на бала,а не да подражават на някоя си там,която дори и не може да пее,но няма значение.
    На някои не им достига мозъка, за да се сетят, че това е техният бал и на него трябва да са себе си, а не да се правят на някой друг, ама ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си