.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    sineok_pi4
    Guest

Tyrsq si gadje :PPP

Haha malko typo zaglavie ama ko da se prai DD Ako ima svobodni dami vyv foruma da pi6at, moje nqkoi pyt da izlezem nqkyde na disko da se zabavlqvame \/ Ina4e sym na 20 godini, ot Sofiq, sys morsko sini o4i :P

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    ti dobre li si??
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Повече от фен

Re: Tyrsq si gadje :PPP

Цитирай Първоначално написано от sineok_pi4
    Haha malko typo zaglavie ama ko da se prai DD Ako ima svobodni dami vyv foruma da pi6at, moje nqkoi pyt da izlezem nqkyde na disko da se zabavlqvame \/ Ina4e sym na 20 godini, ot Sofiq, sys morsko sini o4i :P
    За тия 20 години само телесно ли порасна ?

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    хахахаха Я прати некой снимка да ти видим морско сините очи :Р
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Guest
    ako produljava6 taka nqma da si nameri6 gadje skoro,za6toto jenata obi4a da znae,4e haresva6 i si izbral to4no neq,a ne kolkoto da ne e bez hi4 ili koqto ti padne.vlez v nqkoi 4at pone i tam 6e ima6 po-golqm 6ans.tuk mnogo se sumnqvam nqkoi da ti pi6e s taq cel.i opitai da uvajava6 pove4e jenite,ne se druj se edno sa stoka v magazin.vsqka e razli4na i zaslujava da bude zabelqzana kato 4ovek,a ne samo kato broika.
    sineok_pi4...mnogo "skromno" go razdava6.ako ne si tolkova nadut i samovluben moje i da ima6 uspeh.

sineok_pi4
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Komshiikata
    хахахаха Я прати некой снимка да ти видим морско сините очи :Р
    Dai si maila i ti q pra6tam vednaga

magi_to
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от `JuSt_Me
    ti dobre li si??
    QVNO ne e dobre 4oveka,no nali znae6 ima gi sekfi

Аве и аз т'ка си тарся парички малко, ако някой има и не му тряат да ми прати аз ще му кажа банковата сметка,че да си зема нещо,аре дано има някои по щедър
    Агхахахахха стига ве на 20 години си,а разсъждаваш като някое русо лапе на 12 Да не ти взеха вчера комп и дотогава да си живял в гората или си даржан под карантина

tctct

lele na 20godini si tursi6 priqtelka v tineen forumi.Napravo se u4idvam...nqma li za teb diskoteki barove kompanii,a i nali si s morsko sini o4i vse nqkoq 6te se zagleda.Spored men ti ili si 4ovek s adski mnogo kompleksi i morsko sinite ti o4i sa nebesno kafqvi ili naistina ima6 seriozen problem.Ako iska6 mi pi6i da si polafim malko da te otkrehna za nqkoi ne6ta koito za 20g qvno ne si uspql da razbere6 sam
    Ako nqma kude da otidesh,ela na sebe si!

Guest

Re: tctct

Цитирай Първоначално написано от Ligli4ka
    lele na 20godini si tursi6 priqtelka v tineen forumi.Napravo se u4idvam...nqma li za teb diskoteki barove kompanii,a i nali si s morsko sini o4i vse nqkoq 6te se zagleda.Spored men ti ili si 4ovek s adski mnogo kompleksi i morsko sinite ti o4i sa nebesno kafqvi ili naistina ima6 seriozen problem.Ako iska6 mi pi6i da si polafim malko da te otkrehna za nqkoi ne6ta koito za 20g qvno ne si uspql da razbere6 sam
    Божкееееееееей абе вие не сте у ред. В тоя форум се забавлявам, а пък ако върже - върже, лошо няма \/ Иначе си пия, пуша и се забавлявам с момичета, просто в момента си нямам приятелка
    п.п. Лигичке, дай си номера в ICq ili Skype да початим

mi manqk oswen az da ta zema a ko 6i kai6
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Guest
    Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    Мерси копеле, но не съм гей \/

:))

aha e ni6to de prosto s tazi tema za forum napravo.........nqmam dumi mi v skype moje da me nameri6 kato Liglichka666.Mojem da polafim za problema s gadjetata
    Ako nqma kude da otidesh,ela na sebe si!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от c0n7r0l
    Мерси копеле, но не съм гей \/
    ами аз та искам е маняк
    Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне

Мега фен Аватара на koalka
    Тука нещо повече от подигравки няма да получиш!

Голям фен

Re: Tyrsq si gadje :PPP

Цитирай Първоначално написано от tX
    Цитирай Първоначално написано от sineok_pi4
    За тия 20 години само телесно ли порасна ?
    =D>
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Тука е тийнеджърски хорум, лелки няма

А гадже не ти трябва...виж..ти си за жена вече хахахах

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Тука нещо повече от подигравки няма да получиш!
    нали и аз тка му викам

Мега фен Аватара на machoka
    Жалко, няма да го намериш точно тук.

Лека вечер и прочети правилата, по-точно 11 точка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си