- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- nai izvratenata 2ka !
migopa + satanata = love
ta posledniq pat gi nabliudavah kak pravqt polov akt otnachalo migopa skochi na satanata i skrusti krakata si zad gurba mu satanata zapochna da se trese kato narkoman sled 10tata doza .. to ne bqha edni pisuci ohkaniq.. shtqh da povurna ... sled kato anala na migopa beshe razshiren s 10-15 sm toi bukvalno se izaka vurhu liceto na satanata ... satanata izqda cqloto ako i nakraq se obliza s dovolna usmifka ..... sled tozi jivotisnki moment izbqgah ot prozoreca ... psihikata mi e jestoko ovredena ot sluchiloto se ....
psihikata mai ti e povredena po rojdenie..![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Бира!!!![]()
Е, кой знае, може да не е само алкохол.
а мармота си вре шоклолада в гъза...и свършва върху всяко блокче опотделно затфа вади ебати якия мле4е н вкус нали!!!знех си!
Йееее, fake, това не го бях чувал и направо ме разби!!![]()
![]()
Еваларка!!!![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D>
![]()
ти си по-извратен
...Arbeit macht frei...
Първоначално написано от priti_kiti
Определено не е само....Първоначално написано от Joey Tempest
Мене, като ме отвлякоха извънземни зелета и аз бях така![]()
.
Баткааа време е за смяна на дилъро...
Тва е като песен на Anal Desected Angel!!!
Хахаха да, че тоя ти действа Супер ДобреПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от Eleonora
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Хахахахахх смени верно дрогата, на кво си карал досега![]()
![]()
измислих го на моментаПървоначално написано от Joey Tempest
![]()
moi smeni dilara :P
винаги си била мислителкаПървоначално написано от fake
2, 11 и 8 точка системно - бан
11 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html