- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Родители-диети
На диета ли сте?Какво мислят вашите по въпроса?Всъщност въпросът ми е конкретно по въпроса за храненето пред родителтие ви.Ако те не одобряват вашите диети и ако ви се карат като не си изядете яденето(или ако изобщо не ядете) как се отървате?Какво извинение измисляте за да не ядете пред тях? Ако кажете мн ще ми помогнете))
ами аз нямам такива проблеми щото аз си ям нормално!даже майка ми понякога ми прави забележка че много ям,а в тая възраст не трябва да прекалявам че като кача килца и после трудно ще ги сваля...и т.н.![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ми мисля че е по-добре да ядеш достатъчно и да не се спазват тия диети щот диетата не е полезна и ше свали временно някой др килограм.. по-добре със спорт и ограничаване на мазно, тестено, сладко.. а ианче за оправдание, мойто винаги е: "не съм гладна сега. знаеш че като огладнея взимам да ям, не ме насилвай няма да го изям.." и тва е..а наще ако чуят за диета не искам да знам кво ше ми се случи.. аз и без тва съм слабичка...
Наще никога не са ми казвали кога, какво и по колко да ямНе, не съм на диета в момента, просто ме мързи
![]()
А и съм против диетите, предпочитам спорт и ограничения![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
I az taka samo edinstvenoto koeto sa mi kazvali e tva da qm na den dori i malko no da qm zashtoto sum vlizala v bolnica shtoto 1 mesec qdqh smao kiseli mleka s niska maslenost i zmalko shtqh da umra..inache sim qm kogato kakoto i kolkoto iskam A naposleduk puk vvuobshte ne se zasicham s nashte oshte pomalko na masataПървоначално написано от miloto_girl-4e
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ne sum na dieta ... vsashtnost edin edinstven put sum bila na dieta min god lqtoto bqh samo na plodove i vseki den ti4ah kato luda po dva tri 4asanashte me vijdaha i se karaha no nishto ne praveha
btw protiv dietite sum..
аз не спазвам диети
не ги одобрявам
мисля че ако някой иска да отслабне трябва да спортува а не да стои гладен
по принцип ям когато съм гладна а не когато родителите ми ми кажат
тва си е моя работа все пак
мйка ми мисли, че съм болна от анорексия...
все пак съм се "подлагала" на некви измислени от мен диети, но след два дена (максимум) почвам отново да се тъпча. и много ми се карат, като не си изям манджата или изобщо като не вечерям или обядвам. особено, като бях по-малка, ме преследваха с мазна лъжица/вилица с чорба/картоф и на нея беше цопнат/набучен залък хлябголям ужас беше.
и съм твърдо ЗА диетите, които са съобразени с тялото мн ясно![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ами да на диета съм и наще нямат нищо против защото ям - веднъж на ден но ям .( не се тъпча) само с диета не става ако искаш да отслабнеш трябва и да спортуваш.
и аз съм така - не мога да паза диети и си ям нормално и когато прекаля ми правят забележка - не че ми се карат ама ми казват че вече мн съм яла и да не се оплаквам после че съм дебела - нещо от сорта.Първоначално написано от 6emet4e
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Аз никога не съм на диета.Харесвам си фигурата.Като бях по-малка(на 9-10 години),сестра ми(тогава на 15) измисляше най-различни диети за да отслабне(а не беше пълна) и аз по нейния пример реших да си измисля диета.Казах на майка ми какво да ми купи(разни краставици и домати,някакви глупости още...) и тя се съгласи.Предполагам,че е знала,че няма да се задържа на диетата повече от 2-3 дни,както и стана между другото.После с накупените 'здравословни' храни направихме вечеря.
Обикновено когато реша да съм на диета,нашите не ми се месят и ме оставят да ям каквото и когато искам.А на вечеря ако не си доизям храната,никой не ми прави забележки или коментари.Майка ми знае,че когато се нахраня просто преставам да ям повече и вече е свикнала да не ми сипва много големи порции,а и винаги ни пита кой колко е гладен преди да сервира вечерята.Не ми се е налагало да се оправдавам за подобни неща,тъй като според мен храненето ми си е моя работа,а не на родителите ми.Тяхната работа е да осигурят да има храна у дома,а това колко от храната ще изям вече е мое решение.
На диета съм ..Първоначално написано от ^Adrenalinka^
![]()
Не ги оставям да мислят по този въпрос, това си е мой проблем ..![]()
Трябва да им обясниш въпроса относно диетите, правилното и здравословното хранене, те трябва да разберат, че това го правиш, защото го искаш, защото искаш да си здрав/а, с нормално тегло и т.н. ..![]()
Извинения и лъжи не вършат работа ..![]()
Друг е въпроса на каква всъщност диета се подлагаш и колко е полезна за теб и здравето ти .. щот тия диетки тип "женско списание" са мега зле ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Аз ако кажа ,че съм на диета има "олее много малко ядешш това-онова..."
Което говори за абсолютното неразбиране от страна на повечето хора .. проста предубеденост, чули, че диета означава да не ядеш ( смех ) и дотам ..Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Трае се информират 'ората, иначе зле ..![]()
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
на мене майка ми пък постоянно ми вкарва някакви филми за диети и ми става адски гадноа според мен няма нужда....
![]()