.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен

Родители-диети

На диета ли сте?Какво мислят вашите по въпроса?Всъщност въпросът ми е конкретно по въпроса за храненето пред родителтие ви.Ако те не одобряват вашите диети и ако ви се карат като не си изядете яденето(или ако изобщо не ядете) как се отървате?Какво извинение измисляте за да не ядете пред тях? Ако кажете мн ще ми помогнете ))

Голям фен
    ами аз нямам такива проблеми щото аз си ям нормално!даже майка ми понякога ми прави забележка че много ям,а в тая възраст не трябва да прекалявам че като кача килца и после трудно ще ги сваля...и т.н.
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    ми мисля че е по-добре да ядеш достатъчно и да не се спазват тия диети щот диетата не е полезна и ше свали временно някой др килограм.. по-добре със спорт и ограничаване на мазно, тестено, сладко.. а ианче за оправдание, мойто винаги е: "не съм гладна сега. знаеш че като огладнея взимам да ям, не ме насилвай няма да го изям.." и тва е..а наще ако чуят за диета не искам да знам кво ше ми се случи.. аз и без тва съм слабичка...
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Наще никога не са ми казвали кога, какво и по колко да ям Не, не съм на диета в момента, просто ме мързи
    А и съм против диетите, предпочитам спорт и ограничения
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Наще никога не са ми казвали кога, какво и по колко да ям Не, не съм на диета в момента, просто ме мързи
    А и съм против диетите, предпочитам спорт и ограничения
    I az taka samo edinstvenoto koeto sa mi kazvali e tva da qm na den dori i malko no da qm zashtoto sum vlizala v bolnica shtoto 1 mesec qdqh smao kiseli mleka s niska maslenost i zmalko shtqh da umra..inache sim qm kogato kakoto i kolkoto iskam A naposleduk puk vvuobshte ne se zasicham s nashte oshte pomalko na masata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

ne sum na dieta ... vsashtnost edin edinstven put sum bila na dieta min god lqtoto bqh samo na plodove i vseki den ti4ah kato luda po dva tri 4asa nashte me vijdaha i se karaha no nishto ne praveha btw protiv dietite sum..

аз не спазвам диети
    не ги одобрявам
    мисля че ако някой иска да отслабне трябва да спортува а не да стои гладен
    по принцип ям когато съм гладна а не когато родителите ми ми кажат
    тва си е моя работа все пак

мйка ми мисли, че съм болна от анорексия...

все пак съм се "подлагала" на некви измислени от мен диети, но след два дена (максимум) почвам отново да се тъпча. и много ми се карат, като не си изям манджата или изобщо като не вечерям или обядвам. особено, като бях по-малка, ме преследваха с мазна лъжица/вилица с чорба/картоф и на нея беше цопнат/набучен залък хляб голям ужас беше.

и съм твърдо ЗА диетите, които са съобразени с тялото мн ясно
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    не съм на диета а си имам режим наще нямат право на глас ама майка ми се опитва да ме саботира винаги когато съм в такъв период готви това което най - обичам ...

Фен
    Град
    по света и у нас
    Ами да на диета съм и наще нямат нищо против защото ям - веднъж на ден но ям .( не се тъпча) само с диета не става ако искаш да отслабнеш трябва и да спортуваш.

Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    ами аз нямам такива проблеми щото аз си ям нормално!даже майка ми понякога ми прави забележка че много ям,а в тая възраст не трябва да прекалявам че като кача килца и после трудно ще ги сваля...и т.н.
    и аз съм така - не мога да паза диети и си ям нормално и когато прекаля ми правят забележка - не че ми се карат ама ми казват че вече мн съм яла и да не се оплаквам после че съм дебела - нещо от сорта.

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Супер фен Аватара на maybelline
    Аз никога не съм на диета.Харесвам си фигурата.Като бях по-малка(на 9-10 години),сестра ми(тогава на 15) измисляше най-различни диети за да отслабне(а не беше пълна) и аз по нейния пример реших да си измисля диета.Казах на майка ми какво да ми купи(разни краставици и домати,някакви глупости още...) и тя се съгласи.Предполагам,че е знала,че няма да се задържа на диетата повече от 2-3 дни,както и стана между другото.После с накупените 'здравословни' храни направихме вечеря.
    Обикновено когато реша да съм на диета,нашите не ми се месят и ме оставят да ям каквото и когато искам.А на вечеря ако не си доизям храната,никой не ми прави забележки или коментари.Майка ми знае,че когато се нахраня просто преставам да ям повече и вече е свикнала да не ми сипва много големи порции,а и винаги ни пита кой колко е гладен преди да сервира вечерята.Не ми се е налагало да се оправдавам за подобни неща,тъй като според мен храненето ми си е моя работа,а не на родителите ми.Тяхната работа е да осигурят да има храна у дома,а това колко от храната ще изям вече е мое решение.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от пор
    мйка ми мисли, че съм болна от анорексия...

все пак съм се "подлагала" на некви измислени от мен диети, но след два дена (максимум) почвам отново да се тъпча. и много ми се карат, като не си изям манджата или изобщо като не вечерям или обядвам. особено, като бях по-малка, ме преследваха с мазна лъжица/вилица с чорба/картоф и на нея беше цопнат/набучен залък хляб голям ужас беше.

и съм твърдо ЗА диетите, които са съобразени с тялото мн ясно
    Е,все едно 4ета за себе си...

Повече от фен

Re: Родители-диети

Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
    На диета ли сте?Какво мислят вашите по въпроса?Всъщност въпросът ми е конкретно по въпроса за храненето пред родителтие ви.Ако те не одобряват вашите диети и ако ви се карат като не си изядете яденето(или ако изобщо не ядете) как се отървате?Какво извинение измисляте за да не ядете пред тях? Ако кажете мн ще ми помогнете ))
    На диета съм ..

Не ги оставям да мислят по този въпрос, това си е мой проблем ..

Трябва да им обясниш въпроса относно диетите, правилното и здравословното хранене, те трябва да разберат, че това го правиш, защото го искаш, защото искаш да си здрав/а, с нормално тегло и т.н. ..

Извинения и лъжи не вършат работа ..

Друг е въпроса на каква всъщност диета се подлагаш и колко е полезна за теб и здравето ти .. щот тия диетки тип "женско списание" са мега зле ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Аз ако кажа ,че съм на диета има "олее много малко ядешш това-онова..."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Аз ако кажа ,че съм на диета има "олее много малко ядешш това-онова..."
    Което говори за абсолютното неразбиране от страна на повечето хора .. проста предубеденост, чули, че диета означава да не ядеш ( смех ) и дотам ..

Трае се информират 'ората, иначе зле ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

midnight_
    Guest
    на мене майка ми пък постоянно ми вкарва някакви филми за диети и ми става адски гадно а според мен няма нужда....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си