.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: pomognete...

Guest

pomognete...

Taka..Moqt problem e sledniqt.Pravih seks za purvi put.S prezervatv.No se sumnqvam dali momcheto ne mahna prezervativa po vreme na akta.Strah me e da ne stane nqkoq belq...
    Vzimam protivozachatachni(Diane 35),obache loshoto e che v petak mi beshe poslednoto hapche ot opakovkata,a nie go napravihme v subota.Dali e prodaljilo dotolkova deistvieto na hapcheto???
    Molq vi posavetvaite me neshto

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Е, как така се съмняваш дали е махнал презерватива или не? Ти не видя ли Свърши ли в теб? Ако не, едва ли е станало нещо. Има много малка вероятност, но според мен няма какво да се тревожиш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Щом пиеш противозачатъчни, няма проблем. Действието им продъллжава и при 7-дневната пауза.
    HardC0re and BDSM forever

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Девствена, пие противозачатъчни и не знае дали е правила секс с презерватив или без. Бахти хората.

Фен
    Град
    София
    Ти къде си била,спала ли си или кво? ама начи много ви се чудя!Как може да сте толкова зле,че да не гледате когато го правите!?!Кво забивате погледа в тавана и броите до сто или кво?Не мисля че имаш нужда от противозачатъчни,а от хапчета за заплес или концентрация!Предлагам ти ГИНКОПРИН хахахаха
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Щом пиеш противозачатъчни, няма проблем. Действието им продъллжава и при 7-дневната пауза.
    Sigurna li si???Mn me e strah i za tva te pitam..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sherry
    Е, как така се съмняваш дали е махнал презерватива или не? Ти не видя ли Свърши ли в теб? Ако не, едва ли е станало нещо. Има много малка вероятност, но според мен няма какво да се тревожиш.
    Ne e svarshil v men.

Град
    In the Alcoholic world
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Sigurna li si???Mn me e strah i za tva te pitam..
    Да, мила, спокойно, не се притеснявай. Ако си ги пила редовно, без да пропускаш хапче, приблизително по едно и също време, всеки ден, значи всичко е наред. А щом не е свършил в теб, съвсем няма място за притеснение.

Guest
    Strashno mnogo ti blagodarq za vnimanieto.Naistina mnogo se bqh izplashila,no sega kato mi kaza vsichko tova sum po-spokoina

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    момиче-чети листовките.А,на Диане 35 ще кажеш,че няма.Ами искай си от аптекарката или се поразрови из интернет-там ИМА!

Re: pomognete...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Taka..Moqt problem e sledniqt.Pravih seks za purvi put.S prezervatv.No se sumnqvam dali momcheto ne mahna prezervativa po vreme na akta.Strah me e da ne stane nqkoq belq...
    Vzimam protivozachatachni(Diane 35),obache loshoto e che v petak mi beshe poslednoto hapche ot opakovkata,a nie go napravihme v subota.Dali e prodaljilo dotolkova deistvieto na hapcheto???
    Molq vi posavetvaite me neshto
    ми ние няма как да знаем дали го е махал или не! попринцип хапчето трябва да действа!

За противозачатъчните няма защо да се притесняваш. Много ми е интересно обаче защо си взимала при положение, че си била девствена. Много ми е интересно и как не си го усетила дали е с презерватив или не е. А и най-малкото, ако е бил без си щяла да усетиш, ако е свършил в теб. Много правилно попитаха какво правиш по време на секс- спиш ли или го правиш?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ebasi temata maina ....
    мно ми е интересно как така тои го е махнал без да разбереш ...и защо ше го прави без да ти каже ?! нещо не разбирам .... но иначе щом си пила редовно хапчетата няма страшно ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    In the Alcoholic world
    Противозачатъчните, и по-конкретно Диане 35, се изписват не само за предпазване от бременност, ами и при заболявания, различни състояния на организма, кожни проблеми, до колкото знам, нередовен и обилен цикъл и др.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Диане 35 се изписват и за поликистозни яйчници!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си