- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- samo po glavi4kata...???
Ako pravi6 svirka na nqkoe mom4e samo po glavi4kata,ima li veroqtnost toi do tolkova da se vazbudi 4e da se izprazni samo ot tova?
миличка ти не си ли чувала,че главичката е най-чувствителното място...
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Еми ... повече им харесва момичето което му духа да го погълне колкото се може повече, а наистина главичката си е най-чувствителна и това го знаеш сигурно
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не бе, пробвай да му правиш свирка зад ушите...Първоначално написано от jamie-lline_15
![]()
super normalno e ,osobeno ako ot mnogo vreme e na suho
нормално е така да стане... все пак глави4ката е супер 4увствителна
ми примерно да сравним при мен главичката и останалата чат.Главичката е някво супер яко усещане, докато по останалата част е некфо тъпо...
Да, все пак главиката е най-чувствителна.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Пък всъщност т'ва за мене е СУПЕР тъпо ! Няма кирия и от двата пола след като момчето му прави най-много кеф в/у самата главичка а момичето няма смисъл да се дави в ....Първоначално написано от Crazy`Witch
![]()
"Всички болести
идват от ядове,
а ядовете
от гадове"
ei nedei da se bazika6, za6toto obojavam da me celuvat i lijat zad u6ite...kato erogenna zona mi e!Първоначално написано от tX
Точно,кратко и ясно!Първоначално написано от olive_oil
![]()
Offtopic:MaKegoHcKu,pLs смали си подписа!
Човека иска отговор който да съдържа една от едносричните думи - "ДА"или "НЕ" . За по-малоумните от вас които не са загряли още им казвам че е така!!! Пича се е усетил и отговорил като хората. Вий несте хора е!!! Вие сте полу-хора полу-олигофрени!!!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Отговор - ДА
Малко оф-топик иде, ама.... Аве мойто момиче - то шпермата не е вредна ведаже мое да ти хареса, че чак и донори да си търсиш.... така ще - млещи му го там после го глътни
верно, ще се чувстваш кат парцал, той щет те гледа кат парцал...Ма то и тва не е лошо
![]()