.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

qdosana sum na nqkoi ot moderatorite

zna4i mn se draznq...bahti postoqnno se zakliu4vat temi...6to ne zakliu4ite istinskite temi ebavki, a zakliu4vate takiva, po koito mn se komentira i moje da sa istinski s istinski problemi...moderatori stegnete se malko 6te ne istriete temite ebavki...kato naprimer tazi za toq deto spal s priqtelq si...a????? imate si nqkfo izgradeno mnenie i tfa e...prestanete....puk ako iskate i moita tema zakliu4ete ve4e ne mi puka...bahti foruma bahti ne6toto

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    модераторите заключват по тяхна преценка.. не им се бъркай
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Guest
    az si izqvqvam mnenieto...ne im se burkam...6toto kfoto i da kaja ne moga da popre4a, no spored men ne e pravilno do zakliu4vat realni temi i v su6toto vreme da ostavqt nqkfi ebavki!

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    ami kato znaesh che kakvoto i da kajesh nqma da povliq zashto vyobhste se izkazvash
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    az si izqvqvam mnenieto...ne im se burkam...6toto kfoto i da kaja ne moga da popre4a, no spored men ne e pravilno do zakliu4vat realni temi i v su6toto vreme da ostavqt nqkfi ebavki!

saglasna sum s teb

Браво Нацелил/а си правилния раздел!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Добре де, ако нещо не ти харесва недей да влизаш...няма да загум много без теб (форума де и собствениците), а и да те поседват много...шефчетата да помислят по въпроса. Сега едва ли ще ти сеобърне особено голямо внимание. Има си правила които трябва да се спазват.

Re: qdosana sum na nqkoi ot moderatorite

zna4i mn se draznq...bahti postoqnno se zakliu4vat temi...6to ne zakliu4ite istinskite temi ebavki, a zakliu4vate takiva, po koito mn se komentira i moje da sa istinski s istinski problemi...moderatori stegnete se malko 6te ne istriete temite ebavki...kato naprimer tazi za toq deto spal s priqtelq si...a????? imate si nqkfo izgradeno mnenie i tfa e...prestanete....puk ako iskate i moita tema zakliu4ete ve4e ne mi puka...bahti foruma bahti ne6toto
    Абе модераторите се кефат повече и от нас като четат темите ебавки ...

Guest
    А ве модераторите са жени! Зако задаваш тъпи въпроси?

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    А ве модераторите са жени! Зако задаваш тъпи въпроси?
    Е тва ме сцепи те не са хора нали

Guest
    Абе последния път когато се сдърпах с модератори в дата.бг(още съм оеден в правотата си, ама карай) те ми се ядосаха, намразиха ме и ми преебаха целия труд който съм положил във форумът им. След това аз просто им теглих една майна и ги гледам колко смешно продължават да се гаврят със форумния ми труп смисъл че аз не влизам във форума, ама 1 седмица съм с бан там, а една не съм и така се получава някъква странна гавра с труп и на мене ми е супер смешно като проверрявам дали съм с бан там и разбера че съмч бил баннат защото вчера е валяло а днес е слънчево така че не се бъркай в модераторските работи, щото после има да им се смееш на сеирите....

Re: qdosana sum na nqkoi ot moderatorite

Пхахах ми 1-во земи се регни и 2-ро земи пиши на кирилица,пък после се ядосвай къпишшш
    Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си