.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

IcHkO
    Guest

Правим 6 месеца а незнам какво да купя

Здравейте,
    с приятелката ми правим 6 месеца след някой ден, а аз незная какво да и купя.
    Очаквам съвет.

На момиче винаги можеш да купиш доста неща, искам дакажа, ч ее по-лесно отколкото на момче. Като начало едни хубави цветя ще направят чудеса. Не е нужно да са много, ( задължително нечетен брой) и най-добре да са рози. Например 3 или 5 рози с разни там зеленини около тях и с панделка...в цветарските магазини ги правят много добре. успех!

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    И идно ГОЛЯЯЯЯЯЯЯМОООООО плюшено мече
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами купи и нещо,което тя харесва...в смисъл,ако харесва плюшени играчки можеш това да и купиш или нещо друго.Но според мен задължителни са и цветята.

Повече от фен
    dar.bg tam ima mn qki ne6ta i sym vzimala na priqtelq mi ot tam i sym dovolna

Повече от фен

Re: Правим 6 месеца а незнам какво да купя

Цитирай Първоначално написано от IcHkO
    Здравейте,
    Очаквам съвет.
    Космодиск.

Цитирай Първоначално написано от tX
    Здравейте,
    Очаквам съвет.
    Космодиск.
    добър избор. - "Когато си го сложа отзад, болките минават"
    ще се зарадва :P
    vengeance knows no mercy

Фен
    Град
    София
    На мене лично един букет ми е достатъчен,защото обожавам цветята
    For it was not into my ear you whispered,but into my heart!It was not my lips to kissed,but my soul!!!

Ами момичетата харесват плюшени и лъскави неща. Абе от де да знам, нали е твоето гадже?!

Мега фен Аватара на iiirish
    за мен е важен жеста, е не толкова стойността или предмета на жеста. дори един букет от рози би я зарадвал, защото това е доста романтично и няма момиче, което да не обича подобен вид подаръци

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Shtom e ot choeka koito obichash nqma znachenie kakvo e..Na men priqtelq mi podari edin ogromen plushen zaek koito e malko po golqm ot mene i mnogo se zaradvah....Veche mi stanaha 2... hahaha I e super sladuk de i mnogo se zaradvah moje d aprobvahs s neshto plusheno ili suvenirche Ako iskahs da e neshto po razlichno vzimahs vasha obshta snimka i q slagash v podhodqshta ramka tova + edin hubav boker tozichki a moje i samo edna de i end akarticghka v koqto pishesh kakvo chustavsh shte q zaradva adski mnogo
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Най-добра ми се струва идеята за цветята и нещо друго - обмисли предварително какво ( ) и къде ще го правите . И бъди максималко нежен , мил .. покажи й , че ще е важна и ще е важна за теб Няма как да не е удивена .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от vladi_addict
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Здравейте,
    Очаквам съвет.
    Космодиск.
    добър избор. - "Когато си го сложа отзад, болките минават"
    ще се зарадва :P
    Именно.
    Космодиска е по-добър подарък дори от джапанките и вибратора.

edit:

NaDuFcHe, кто гледам как пишеш си мисля, че теб могат да те зарадват и с продупчена бирена капачка за подарък...
    'hoeka', 'plushen', 'd aprobvahs', 'plusheno', 'iskahs', 'boker', 'tozichki', 'end', 'akarticghka' ... Разбирам, че повечето ви мързи да ползвате кирилица, 'щото кирилица ползват само кретените' ама помислете и за нас кретените... ако пък не, поне се опитваите да спазвате някакъв правопис, а не да седя и да се чудя 'ся таз мнение ли дава или псува на Влашки ?' ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си