.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: 6te umra bez nego

Град
    v sarceto na moito slance:)

6te umra bez nego

ima edno mom4e koeto mn obi4am ama ot cqlto si sarce,no to ne mi vqrva.misli 4e haresvam drugite 6toto vednaj bqha napravila edna golqma glupost s edni mneniq v sait.sega 4uvstvam otvratitelno i mn sajelqvam.tva mome mi vdahva jivot i bez nego sam kragka nula.toi e celiq mi svqt.6te umra bez nego ,ako se razdelim(koeto se molq da ne stane) nikoga nqma da go preodoleq.toi ne moje da zabravi uniq mneniq v saita i kato po4nem da vorim za tqh vinagi mi stava uajsno zle 6tot ose 4usvtvam vinovna.na nqkolko pati zaradi tova sme na raba i sq pak.v momenta mi e mn tajno.molq kajete kakvo da napravq za da se iztrie vs tova,za6toto ako nqkoi dne ostana bez nego tva 6te e kraq na sveta za men..
    Не мога без теб!Мило,ти си моят живот!

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Kakuv sait kakvi mneniq kaji po tochno...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на iiirish
    ами обясни му истинските причини поради които си писала тези мнения, дори и те да са били нещо моментно. явно има неща, които нараняват прекалено много и това е едно от тях. не бъди такава егоистка и помисли как се чувства той и дали изобщо на него му е лесно

Град
    v sarceto na moito slance:)
    zna4i mneniqta bqha za edni snimki na edni mom4eta.az prosto si kazvah mnenieto ne sam mislila 4e tva mom4e na snimkata go haresvam i t.n.,no lo6oto e 4e v ednoto ima6e i edna {} .az znam 4e na nego ne mu e lesno i s tva go naranih ,i iskam da mu pomogna da iztrie tva za koeto sega ujasno mn se razkaivam
    Не мога без теб!Мило,ти си моят живот!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Няма друга такава движеща сила като женската тъпотия .
    По точно мъжката ..
    По темата - Щом не ти вярва каква връзка очакваш с този човек.пък и това е една {} в някъв глупав сайт...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Няма друга такава движеща сила като женската тъпотия .
    По точно мъжката ..
    По темата - Щом не ти вярва каква връзка очакваш с този човек.пък и това е една {} в някъв глупав сайт...
    Мъжете са ревниви - тва е друго.
    2т. системно

To e dostata4no i samo da e napisala nqkakvo mili ne6tica za da ti stane kofti a a ko ima i {} napravo poludqvame..
    Ina4e mu kopni ako iska6 stranicata na toq forum i mu pokaji 4e naistina darji6 na nego 6tom pita6 i tuk za suveti..

Повече от фен
    Ама този е голям ревнивко!!! Сигурно даже като те види да говориш с някое момче пак ще започнат скандалите. Явно, че той ти няма доверие. Пък и това {} не значи, че си влюбена там в въпросното момче, а че просто ти е симпатично. Пък и това е само и единствено в чата, или в сайта, там каквото е. Незнам...според мен няма смисл да продължавате тази връзка.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    poznata istoria ama ot drugata strana ... ami az puk mislq che ima smisul ot takava vruzka ..prosto momcheto e mn revnivo no tova e zashtoto te obi4a prepolgam i go e strax da ne te izgubi... mislq 4e triabva da pogovirsh s nego i da da mu obqsnish che ni si vlagala nikakvi chuvstva v tezi neshta s {}... i 4e obi4ash samo nego! no nali znaesh che vaprosa e ne samo da kajesh no i da dokajesh uspex

Мега фен Аватара на koalka
    Поговори с него да това последен път,кажи му истината и ако не ти повярва не заслужава любовта ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си