- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Смисъла да пишем по 10 пъти една и съща тема...
mnogo dobra tema,i ako moderatorite precenqt-da q slojat kato vajna,zashtoto naistina ima cenna informaciq i moje da se zagubi nqkyde iz stranicite
...TaKe mE In YouR ArmS...
Темата ми се заебава лека полека![]()
![]()
![]()
mnogo dobra tema....otgovarq na mnogo vyprosi,jalko 4e to4no tezi koito trqbva da q pro4etat edva li 6te go napravqt
охххх маййййййййкоооооооо много ме кефи. вярно е обаче че малко хора ще я прочетат
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
От кога спермицидната паста предотвратява заразяването от HIV и други предавани по полов път болести??Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Не се излагай.. някой ще вземе да ти повярва.
![]()
![]()
Е най-накрая някои да напише наистина яка тема ... къртиш човечеее
You went away
Took my heart
I dropped a tear
And died that night! I Loved You!
Тва не съм го писал аз, пишеше го на един лист и аз го преписах, защото има хубави неща за мармоти като вас!! А тва дали е вярно или не хабер си ням, аз дори немога да си го преведа какво означава...Първоначално написано от Pwnt
a e tuka edna macka beshe pisala nqkfi gluposti za himenut ... bil elastichen nemojel da se skusa e ... hich ne e taka
Девствената ципа (хименът) се къса и при други обстоятелства, а не само при полово сношение.
Да, това е вярно.
Може да се скъса при физически упражнения, гинекологичен преглед и дори може сам да се разтвори през пубертета.
Функцията на химена е да предпазва от инфекции преди първото менструално кръвотечение.
tai che kat neznaete po dobre ne pishete che se izlagate pls
Мацка, ако става въпрос за мене, имах съвсем друго предвид. Тия работи дето ги изписа ги знам от мноого отдавна и съм ги писала аз на други хора. Имах предвид, че ако си сложиш тампон, няма да си изгубиш девствеността. Евентуално при наистина тесен отвор на химена е възможно да настъпи частично разкъсване, което не ми се вярва. Щото бях чела една тема на тийнейджърки, дето спичат, че ако си сложат тампон, ще си изгубят девствеността. Което са абсолютни глупости. Те си мислят, че хименът покрива целия отвор на влагалището и е няква такава тапа и като сложат тампона, ще го разкъсат. Сега разбра ли ме?
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
=D> =D> телефонче нещо за връска?хаха=D> =D> =D> бравооо!
Aaaaa pi4, nakefi me maximalno....Nai-nakraq edna naistina qka tema \/
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Frazata na Napoleon e:
"Vsi4ki jeni sa kurvi, osven maika mi, no da ne zabravqme 4e i tq e jena."
Nai dobre 6te e da go popravi6 6toto "versiqta" deto e v posta ti e meko kazano "ploska"...
Няма значение, смисълът се запазва!Първоначално написано от Анонимко
браво на Умнияя-Дъ Ретърн! =D>
Smisula vuob6te ne se zapazva, o6te po malko puk podbora na dumi...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Е хубаво де, смисъла като не се запазва ти как въобще разбра за какво става дума?Първоначално написано от Анонимко
Брейййй ...да видя едно умно (полезно) нещо написано от теб!!!!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Първоначално написано от marina star
mom4e gr1mni sa beeeeeeeee
темата е мн полезна, но не вярвам глупавите теми да спрат да се пишат или да намалеят![]()
6toto stava6e vypros za Napoleon... pone imeto mu ne be6e sburkal... ina4e frazata nqma ni6to ob6to s tva koeto e kazal toi i ako be6e kazal takava prostotiq to nqma6e da se pomni i do dnes...Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
When you consolidate with us you are eligible for their Borrower Benefits Package, which can reduce your interest rate by an additional 1.25 percent. non profit debt management
If paying your mortgage has become a hardship, it's time to look for a better deal. payment fees
First, you can refinance your original mortgage for a larger amount, basically trading in equity on the spot. cost of debt