- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солети?!?
Та положението е следното,в момента се опитвам да сваля малко корема и в последствие да го стегна и искам да попитам проблем ли е ако ям по 2 пакета солети в училище
В прав текст:Ще ми пречат ли солетите да постигна целта си, или не
![]()
Според мен да, защото е тестено и 2 пакета..![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Добре,ами ако ям 1 пакет?А и ако може да попитам достатъчно ли е,добър хранителен режим,бягане и коремни преси за стягане на корема?За жалост нямам възможност да ходя на фитнес,защото живея в село
![]()
Аз не съм кой знае каква любителка на солетите, обаче като почна да ги ям и не ме засищат кой знае колко. Мисля, че няма да пречат до такава голяма степен! Обаче ще ти кажа, че за корема коремните преси са много добър избор. От личен опит го казвам. По едно време бях започнала да правя сутрин по около 300 коремни преси (естествено с малка пауза помежду) в комбинация с други упражнения. Имаше много голям ефект. По едно време даже имах чувството, че коремът ми е залепнал за гърба!Обаче от страна на храната не съм се ограничавала!!!
И как с тесто ще свалиш корема не ми стана ясно?...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ако прави много усилено коремни преси яднето няма да играе роля! Аз лично това съм го изпробвала и имаше много добри резултати!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Само да допълня,че съм момче ,и че съм на 14.LipSy мерси за съветите![]()
Земи си черен хляб и си прави сандвичи... солетите аз много ги обичам, но за сваляне по здравословно ще е така.![]()
Съжелявам не разбра, че си момче. Все пак мисля, че разбра какво намеквам (за упражненията).Първоначално написано от Crescent
Чувала съм, че солетите са адски вредни и не се разграждат в корема с месеци. От тогава солети не съм пипнала ..
Но със сандвич имам право само на 1 хранене през голямото междучасие.А после пак огладнявам и няма какво друго да ям, освен солетиАпък и напоследък такъв апетит ми се е отворил,сигурно е защото раста
![]()
Ти ме уплаши! Сега и аз май ще спра да ям солети!Първоначално написано от SunshineGirl317
![]()
Според мен .. солетите са ЛАЙНА и не ги яж ..
Running is my drug and I am overdosed ..
Лелее спирам ги тогава.. хрус - хрус..Първоначално написано от SunshineGirl317
![]()
Как така ядеш по цели два пакета ?![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
[quote="LipSy"]Първоначално написано от SunshineGirl317
Абе ти чуваш ли се бе момее?
Ти да не си яла пластмаса?Ти ги изкара направо отровни тия солети.Мислиш ли,че ще се продават и купуват,ако са тоооолкова вредни ,колкото казваш>?И това,че не били се разграждали с месеци,по-голяма простотия не съм чувала.Това е ядене,не желязо.Солетите не са толкова полезна храна,но пък това което казваш е пълна глупост.Ако пък мислиш,че това което казваш е вярно,посочи поне един източник ,където го пише това нещо!
Това не трябва да ти е довод за нищо, толкова отрови се продават и си се купуват.Първоначално написано от neizvestnaaa
БЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, БЕ!Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Елементарни познания по Биология нямате...
Не, не, не.![]()
Да,но по телевизията щяха да кажат ако наистина бяха толкова вредни.
Както се обсъждаше за салама и т.н.
И извинявай ,ама аз не съм чувала за такава храна,която не се разгражда с месеци от стомаха.Какво ще се случи с тоя стомах ти мислиш ли?Ако спре да се разгражда храната в него,,и то с месеци....
Пълни глупости.
!!!
Препечен бял хляб - въглехидрати.
Ако тренираш усилено ще изгориш калориите им , но попринцип не са от най-полезната храна , както се сещаш.
Интересно как не се разграждат с месеци , обаче ?![]()
![]()
To infinity and beyond.
O, зависи колко пари са наляли.Първоначално написано от neizvestnaaa
Това по принцип.
Какво се хванахте за разграждането с месеци - това са глупости, обикновените солети са просто хляб и сол, естествено не са ПОЛЕЗНИ, но не са и вредни колкото вафли, чипсове, снаксове и т.н.
Някои майки ги дават на 8-месечни бебета (което не е похвално).
Разбира се, в идеалния вариант, няма и да поглеждаш такива неща, но не винаги е толкова лесно и става отведнъж. От едни солети нищо няма да ти стане. Има къде-къде по-вредни неща.
Без обиди ,ако обичашПървоначално написано от PinkFloydSound
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Какви солети , какви 5 лева? Щом си решила да отслабваш още повече в областта на корема , където се лепи всичко тестено не бива да ядеш никакви солети , изобщо нищо тестено , а ако изяждаш по 2 пакета ефекта може и да е обратния . Прави си здравословни сандвичи с хляб без брашно ( Бонус , Вита ) или пълнозърнесто .
то само с ядене на солети, не става ;Д
за закуска в училище, примерно може да хапнеш някой плод ..
But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..
Ти си момче отгоре на всичко. Зарежи тия женски диети и глупости. Просто не млати мазни баници и хамбугрери. Прави си от вкъщи сандвичи, аж качествена мръвка и тренирай много. Ще станеш екстра. Ако не ядеш няма да имаш сили за нищо.Мога спокойно да кажа, че имам доста приятели момчета, които изглеждат чудесно и не са го постигнали с диети, а само с ядене и физическа активност. И още нещо, чувала съм, че тичането не е полезно за момчета, защото в повечето случаи се стремите към релеф, аот него се отслабва доста. Абе, виждал си по телевизията как изглеждат лекоатлетите.