.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Тема: Солети?!?

Солети?!?

Та положението е следното,в момента се опитвам да сваля малко корема и в последствие да го стегна и искам да попитам проблем ли е ако ям по 2 пакета солети в училище
    В прав текст:Ще ми пречат ли солетите да постигна целта си , или не

Не,няма да ти пречат

Мега фен Аватара на ameli
    Според мен да, защото е тестено и 2 пакета..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Добре,ами ако ям 1 пакет ?А и ако може да попитам достатъчно ли е,добър хранителен режим,бягане и коремни преси за стягане на корема?За жалост нямам възможност да ходя на фитнес,защото живея в село

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз не съм кой знае каква любителка на солетите, обаче като почна да ги ям и не ме засищат кой знае колко. Мисля, че няма да пречат до такава голяма степен! Обаче ще ти кажа, че за корема коремните преси са много добър избор. От личен опит го казвам. По едно време бях започнала да правя сутрин по около 300 коремни преси (естествено с малка пауза помежду) в комбинация с други упражнения. Имаше много голям ефект. По едно време даже имах чувството, че коремът ми е залепнал за гърба! Обаче от страна на храната не съм се ограничавала!!!

И как с тесто ще свалиш корема не ми стана ясно?...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    И как с тесто ще свалиш корема не ми стана ясно?...
    Ако прави много усилено коремни преси яднето няма да играе роля! Аз лично това съм го изпробвала и имаше много добри резултати!

Само да допълня,че съм момче ,и че съм на 14.LipSy мерси за съветите

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Земи си черен хляб и си прави сандвичи... солетите аз много ги обичам, но за сваляне по здравословно ще е така.

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Crescent
    Само да допълня,че съм момче ,и че съм на 14.LipSy мерси за съветите
    Съжелявам не разбра, че си момче. Все пак мисля, че разбра какво намеквам (за упражненията).

Град
    Volleywood
    Чувала съм, че солетите са адски вредни и не се разграждат в корема с месеци. От тогава солети не съм пипнала ..

Но със сандвич имам право само на 1 хранене през голямото междучасие.А после пак огладнявам и няма какво друго да ям, освен солети Апък и напоследък такъв апетит ми се е отворил,сигурно е защото раста

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от SunshineGirl317
    Чувала съм, че солетите са адски вредни и не се разграждат в корема с месеци. От тогава солети не съм пипнала ..
    Ти ме уплаши! Сега и аз май ще спра да ям солети!

Град
    На стадиона за бягане.
    Според мен .. солетите са ЛАЙНА и не ги яж ..
    Running is my drug and I am overdosed ..

Лелее спирам ги тогава.. хрус - хрус..
    Как така ядеш по цели два пакета ?
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

[quote="LipSy"]

Абе ти чуваш ли се бе момее?
    Ти да не си яла пластмаса?Ти ги изкара направо отровни тия солети.Мислиш ли,че ще се продават и купуват,ако са тоооолкова вредни ,колкото казваш>?И това,че не били се разграждали с месеци,по-голяма простотия не съм чувала.Това е ядене,не желязо.Солетите не са толкова полезна храна,но пък това което казваш е пълна глупост.Ако пък мислиш,че това което казваш е вярно,посочи поне един източник ,където го пише това нещо!

Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
    ...Мислиш ли,че ще се продават и купуват,ако са тоооолкова вредни ,колкото казваш>?...[/b]
    Това не трябва да ти е довод за нищо, толкова отрови се продават и си се купуват.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    БЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, БЕ!
    Елементарни познания по Биология нямате...
    Не, не, не.

Да,но по телевизията щяха да кажат ако наистина бяха толкова вредни.
    Както се обсъждаше за салама и т.н.
    И извинявай ,ама аз не съм чувала за такава храна,която не се разгражда с месеци от стомаха.Какво ще се случи с тоя стомах ти мислиш ли?Ако спре да се разгражда храната в него,,и то с месеци....
    Пълни глупости.

Мега фен Аватара на Infinity
    !!!
    Препечен бял хляб - въглехидрати.
    Ако тренираш усилено ще изгориш калориите им , но попринцип не са от най-полезната храна , както се сещаш.
    Интересно как не се разграждат с месеци , обаче ?
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от neizvestnaaa
    Да,но по телевизията щяха да кажат ако наистина бяха толкова вредни.
    Както се обсъждаше за салама и т.н.
    ...
    O, зависи колко пари са наляли. Това по принцип.

Какво се хванахте за разграждането с месеци - това са глупости, обикновените солети са просто хляб и сол, естествено не са ПОЛЕЗНИ, но не са и вредни колкото вафли, чипсове, снаксове и т.н.

Някои майки ги дават на 8-месечни бебета (което не е похвално).

Разбира се, в идеалния вариант, няма и да поглеждаш такива неща, но не винаги е толкова лесно и става отведнъж. От едни солети нищо няма да ти стане. Има къде-къде по-вредни неща.

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc
    БЕ ВИЕ СТЕ МНОГО ТЪПИ, БЕ!
    Елементарни познания по Биология нямате...
    Не, не, не.
    Без обиди ,ако обичаш
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Какви солети , какви 5 лева ? Щом си решила да отслабваш още повече в областта на корема , където се лепи всичко тестено не бива да ядеш никакви солети , изобщо нищо тестено , а ако изяждаш по 2 пакета ефекта може и да е обратния . Прави си здравословни сандвичи с хляб без брашно ( Бонус , Вита ) или пълнозърнесто .

Голям фен Аватара на SummerDream
    Град
    Пловдив
    то само с ядене на солети, не става ;Д
    за закуска в училище, примерно може да хапнеш някой плод ..
    But mostly I hate the way I don't hate u.Not even close, not even a little bit, not even at all..

Ти си момче отгоре на всичко. Зарежи тия женски диети и глупости. Просто не млати мазни баници и хамбугрери. Прави си от вкъщи сандвичи, аж качествена мръвка и тренирай много. Ще станеш екстра. Ако не ядеш няма да имаш сили за нищо.Мога спокойно да кажа, че имам доста приятели момчета, които изглеждат чудесно и не са го постигнали с диети, а само с ядене и физическа активност. И още нещо, чувала съм, че тичането не е полезно за момчета, защото в повечето случаи се стремите към релеф, аот него се отслабва доста. Абе, виждал си по телевизията как изглеждат лекоатлетите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си