.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Бръмче
    За плосък корем може да пробваш с чаша зелен чай или гореща вода преди закуска, после си ядеш нормално...
    второ: тия ше ги разправяш на баба ми.
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Голям фен Аватара на tequila
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Офф аз пък искам да нямам паласки и да имам плоско коремче [-o< .Защо вс момичета пълнеят в ханша,а аз в талията!?Бахти не е честно..
    и аз съм така! Искам да имам плоско коремче и да нямам паласки, а и защо ми е толова голям ханша?!?
    трето: щото ще раждаш бе момиче!!!!
    Внимавай кого МРАЗИШ.
    Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от tequila
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Офф аз пък искам да нямам паласки и да имам плоско коремче [-o< .Защо вс момичета пълнеят в ханша,а аз в талията!?Бахти не е честно..
    и аз съм така! Искам да имам плоско коремче и да нямам паласки, а и защо ми е толова голям ханша?!?
    трето: щото ще раждаш бе момиче!!!!
    и четвърто ако имаше повечко мозък нямаше да нафлуудиш цялата тема а щеше да си го напишеш на едно
    По темата:чакай ти ако седиш в къщи както каза Amayo и набиваш кифли да си стегнеш коремчето . Фитнес му е майката ако пък нямаш време се ще намериш някоя и друга минути за сериики коремни преси

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    az puk iskam plosuk korem [-o<
    I az taka

po 50 koremni presi na den i po-malko sladko i si gotova.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bico™
    Не че съм някакъв фитнес инструктор но искам да споделя моя скромен опит за това как коремът ви да изглежда добре !
    Аз започнах една моя си програма която е колкото строга като режим толкова и не ! И започвам със храната защото на нея се дължи по голямата част от това да имаме хубаво тяло . Значи аз дневно ям по 4-5 пъти предимно ориз и картофи и мазнините и сладките неща съм ги свел до минимум ! Включително и хлябът .. Всичко казано до тук съчетано с 70 коремни преси (Аз ги правя в къщи и използвам тежести за обем) но за момичетата това не е необходимо ! При тях е достатъчно стандартната коремна преса и правилното и и съсредоточено изпълнение ! Ето това е моята програма до която стигнах след 1 година неуспешни програми и видове упражнения ! Все пак всеки си има негова теория и сам решава кое е добре за него и кое не !
    Но мисля че няма да ви се отрази зле ако някой реши да се захване с това което написах до сега =D> =D>

Много точно и правилно изказване ! Всичко става до редовно хранене... не по 1-2 пъти само на ден.... Трябва да се избягва сладки и тем подобни неща.... на който му се яде сладко да хапва по 1 лъжица мед и е готов А във връзка с корема.... най-трудната част за оформяне на корема е долната, поради факта, че там се отделят най много мазнини и т.н.... Ето при мен примерно, има леки плочки в Горната част на корема, но все още няма надолу.....
    Другото... не са нужни много много тренировки... достатъчно е добър секс, много вода и добра храна УСПЕХ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си