- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бъркате ли любовта със секса?
Нова съм във този форум... незнам може да се повтарям с темата
Но все пак дайте мнение по въпроса .....бъркате ли любовта със секса?![]()
Единственото постоянно нещо е промяната
Ami ne,dvete sa razlichni neshta ,koito v nqkoi situacii mogat da se sachteqt![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Еми по принцип трябва да вървят ръка за ръка .. но само по принцип ...................
Според мен разлика има дотолкова доколкото секса е израз на любовта и на нежността,която искаш да дадеш на любимия(демек секса е средство,а не самоцел).Също така секса е несравнимо по-приятен когато го правиш с човек,когото обичаш.
ponqkoi pat gi barkam
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Просто няма какво да добавя.Напълно съм съгласна с теб.Първоначално написано от zoben_pitbul
![]()
![]()
ДА, много ясно ! то трябва да си хипер кух за да ги бъркаш , извинявай !
Ако видиш някое момче и си мислиш само за нощта с него , за какво си говорим вообще !? Пак и любовта е чувството а секса действието ... Едното без другото могат , но е безсмислено - за мен поне ! няма я тръпката![]()
Много хора бъркат Секс с Любов, мислих и аз да пускам такава тема, но се отказах.
Любовта е каде каде по силно чусвтво от секса и немисля, че би могло да се сравни с това да обичаш някой.
И както каза зобен питбул, неможе да се сравни когато го правиш с човека когото обичаш.
Какво е секса пред любота? Нищо! Една игра, едно забавление, едно удоволствие.
Не ми трябват много приятели, стигат ми двама-трима, ала такива, че когато гръм удари и свят помръкне даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята за да те измъкне....
===============================
http://loveyouforever.hit.bg
mi 6te si suglasna,q,inak dove4era nqma ti pusneПървоначално написано от koalka
6egufka,mili4ka
a po temata - pone az ne gi burkam,prosto vinagi znam kakvo![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
както казва Ицето; "Любов без секс, нема.." :P
vengeance knows no mercy
двете неща са дотолкова различни, че е едва ли не недопустимо да ги бъркаш. любовта е чувство, а секса - нужда, породена от чувствата
4ak puk mnogo razli4ni ne sa ama mnogo puti sexa idva 1vi ...
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Любовта и секса са две коренно различни неща...
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Винаги са заедно при мене. (е понякога любовта липсва ама само кат съм мноо пян)
2т. системно
pravq sex no i izpitvam lubov kam partniora kak da gi burkam lubovta e du6evno sastoqnie ako naistina q ima ne moje da se sburka a sexa sexa e fizi4eskoto udovolstvie v koeto nqma ni6to lo6o nai dobre e da sa su4etani togava nasladata e nesravnima
estestveno 4e ne gi burkam - te sa razli4ni!!! no kogato sa sa4etani edno s drugo e nai dobria variant![]()
Двете неща са крайно различни. Хлътвала съм много заради секса, но да бъркам любов и секс не. Ако обичаш то е заради човека, а не заради секса, който прави. Другото е хормони.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
За мен разликата се състои в това, че сексът е чисто физическо, телсено изживяване. Когато има и чувства, точният израз е "правя любов" и това е много по-силно изживяване от секса.
Любовта е свързана с чувствата, с психологията, а не с физическото изживяване.
Много хора го бъркат, но не и аз. За мен секса е израз на любовта. Поне за мен секс без любов не може![]()
нз как две толкова различни неща изобщо могат да бъдат объркани.. странен въпрос
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Не, не мисля 4е двете могат така лесно да се сбъркат. Но друг е въпросът 4е поне според мен ако я има любовта, то задължително го има и сексът. И двете се сливат...![]()
![]()
Робинята на Quench
Може да зададем въпроса:Секса част ли е от любовта!?![]()
За мен,любов и секс вървят заедно,т.е не мога да правя секс без любов!Просто някакси нещо ме спира!
Но в повечето случаи любов без секс не може,но секс без любов да!Някои го могат,когато "паднат от облаците" и видят,че никога нищо не е безкористно,а други по рождение!