.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Бъркате ли любовта със секса?

Нова съм във този форум ... незнам може да се повтарям с темата
    Но все пак дайте мнение по въпроса .....бъркате ли любовта със секса?
    Единственото постоянно нещо е промяната

Голям фен
    Ami ne,dvete sa razlichni neshta ,koito v nqkoi situacii mogat da se sachteqt
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Голям фен
    Еми по принцип трябва да вървят ръка за ръка .. но само по принцип ...................

Повече от фен
    Според мен разлика има дотолкова доколкото секса е израз на любовта и на нежността,която искаш да дадеш на любимия(демек секса е средство,а не самоцел).Също така секса е несравнимо по-приятен когато го правиш с човек,когото обичаш.

ponqkoi pat gi barkam
    122 деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Според мен разлика има дотолкова доколкото секса е израз на любовта и на нежността,която искаш да дадеш на любимия(демек секса е средство,а не самоцел).Също така секса е несравнимо по-приятен когато го правиш с човек,когото обичаш.
    Просто няма какво да добавя.Напълно съм съгласна с теб.

ДА, много ясно ! то трябва да си хипер кух за да ги бъркаш , извинявай !
    Ако видиш някое момче и си мислиш само за нощта с него , за какво си говорим вообще !? Пак и любовта е чувството а секса действието ... Едното без другото могат , но е безсмислено - за мен поне ! няма я тръпката

Обичам те , мили мой Гого !

Град
    Аз знам че всичко ни дели и вярата и хората и мрака.Аз знам и много ме боли,но въпреки това те чакам
    Много хора бъркат Секс с Любов, мислих и аз да пускам такава тема, но се отказах.
    Любовта е каде каде по силно чусвтво от секса и немисля, че би могло да се сравни с това да обичаш някой.
    И както каза зобен питбул, неможе да се сравни когато го правиш с човека когото обичаш.
    Какво е секса пред любота? Нищо! Една игра, едно забавление, едно удоволствие.
    Не ми трябват много приятели, стигат ми двама-трима, ала такива, че когато гръм удари и свят помръкне даже и в гроба да знаеш, че някой рови земята за да те измъкне....
    ===============================
    http://loveyouforever.hit.bg

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Цитирай Първоначално написано от zoben_pitbul
    Просто няма какво да добавя.Напълно съм съгласна с теб.
    mi 6te si suglasna,q,inak dove4era nqma ti pusne 6egufka,mili4ka
    a po temata - pone az ne gi burkam,prosto vinagi znam kakvo
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

както казва Ицето; "Любов без секс, нема.." :P
    vengeance knows no mercy

Мега фен Аватара на iiirish
    двете неща са дотолкова различни, че е едва ли не недопустимо да ги бъркаш. любовта е чувство, а секса - нужда, породена от чувствата

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    4ak puk mnogo razli4ni ne sa ama mnogo puti sexa idva 1vi ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Любовта и секса са две коренно различни неща...
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    Винаги са заедно при мене. (е понякога любовта липсва ама само кат съм мноо пян)
    2т. системно

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    pravq sex no i izpitvam lubov kam partniora kak da gi burkam lubovta e du6evno sastoqnie ako naistina q ima ne moje da se sburka a sexa sexa e fizi4eskoto udovolstvie v koeto nqma ni6to lo6o nai dobre e da sa su4etani togava nasladata e nesravnima

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    estestveno 4e ne gi burkam - te sa razli4ni!!! no kogato sa sa4etani edno s drugo e nai dobria variant

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Двете неща са крайно различни. Хлътвала съм много заради секса, но да бъркам любов и секс не. Ако обичаш то е заради човека, а не заради секса, който прави. Другото е хормони.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

За мен разликата се състои в това, че сексът е чисто физическо, телсено изживяване. Когато има и чувства, точният израз е "правя любов" и това е много по-силно изживяване от секса.
    Любовта е свързана с чувствата, с психологията, а не с физическото изживяване.

Много хора го бъркат, но не и аз. За мен секса е израз на любовта. Поне за мен секс без любов не може

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    нз как две толкова различни неща изобщо могат да бъдат объркани.. странен въпрос
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Мега фен
    Град
    SF
    Не, не мисля 4е двете могат така лесно да се сбъркат. Но друг е въпросът 4е поне според мен ако я има любовта, то задължително го има и сексът. И двете се сливат...

Робинята на Quench

.........

Може да зададем въпроса:Секса част ли е от любовта!?
    За мен,любов и секс вървят заедно,т.е не мога да правя секс без любов!Просто някакси нещо ме спира!
    Но в повечето случаи любов без секс не може,но секс без любов да!Някои го могат,когато "паднат от облаците" и видят,че никога нищо не е безкористно,а други по рождение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си