.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64
    Повече от фен

Какво забелязвате първо в едно момче/момиче?

При мен са очите на момчето. Момчето, което сега харесвам е страхотни небесньосини очи.Другото май е косата...нз защо. Знам, че по това гледат по принцип гледатмомчетата, ама на повечето момчета са им страхотни просто косите.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

...

Речта, за мен това е важно, после са физическите качества!
    SY

Леонида
    Guest
    Заглеждам на момченцата онуй пакетче между бедрата. Ако е издуто добре, значи момчето си струва да му се обърне повечко внимание. Не търся да е умен и интелигентен, в кревата няма да си говорим я! Работа да ми върши трябва

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    За мен е по-важна вътрешноста-характера...е....и външния вид да е ОК \/
    ___to Be Continued___

Повече от фен
    Добре де в темата забравих да напиша, че става въпрос външния вид. Казваме, че не гледаме първо по външния вид, но дори и да не искаме него първо забелязваме!!! Иначе и аз предпочитам интелигентен с чуство за хумот, отколкото тъп и с красиви сини очи и мека руса коса...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Фен
    Град
    Мездра
    Ми чертите на лицето ,излъчването също така и гласът.Начинът на мислене и интересите за сега толкова

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами вярно е че парво човек забелязва външния вид но за мен той няма толкова голямо значение.може даден човек да не ми е направил добро впечатление но ако го опозная и той ми допандне може да стане нещо повече
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Guest
    Ами какво да ти кажа...като видях приятеля ми първото нещо,което забелязах бяха очите...толкова са прекрасни-зелени.Във всеки човек изпъква нещо различно,на кой очите,на кой тялото,на кой косата и т.н.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами какво да ти кажа...като видях приятеля ми първото нещо,което забелязах бяха очите...толкова са прекрасни-зелени.Във всеки човек изпъква нещо различно,на кой очите,на кой тялото,на кой косата и т.н.
    Това бях аз.

Ами като видя един човек първо забелязвам лицето главно очите и усмивката

Мега фен Аватара на iiirish
    ами винаги първо за забелязва визията, а след това с течение на времето останалото. винаги е така

Голям фен
    Samoto izlachvane na choveka mi pravi vpechatlenie sashto taka ustnite i usmivkata
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Супер фен
    Гледам очите,лицето,общата визия...разбира се и характера!!!

Parvo gledam o4ite i usmivkata.Vaob6te parvo gledam izva4vaneto na mom4eto i kak se darji sprqmo horata okolo nego.No nai-vajna e du6evnosta na mom4eto kakto i haractera,intresite mu i vaob6te parvoto vpe4atlenie koeto pravi mom4eto.

........

Усмивката и погледа,нещото,което ме зарибява тотално!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Най-вече краката... после дупето и въобще тялото като цяло. Наред с това и самото излъчване което има, чарът е много важен

Guest
    първо начина по който говори.след това държанието му и какво има в него отрицателни и положителни качества гледа аз.

Повече от фен
    значи ние 1-во харесваме човек по външния вид и чак после като сме го харесали почваме да гледаме вътрешната му красота,така че за мен и 2-те са важни
    I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(

Скачай,че ще те изплющъ!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Излъчването, чарът и начина на мислене... След това очите.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    При първа поява на момиче пред погледа ми забелязвам следните неща в следната специфична последователност - стойка, височина, дупе цици прическа, ако е вече близо влизам в детайли, очи устни нос (отново цици) и за финал ако наистина си заслужава един обзор от глава до пети и обратно.
    2т. системно

Nai-silno vpechatlenie mi pravi usmivkata na daden chovek i rycete nz zashto )
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Първото което виждам в едно момче е външния вид самото излъчване след това се вглеждам във вътрешните качества и характера
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Голям фен
    1-во ДУПЕТО
    Keep smilin'

Очите, ако говоря с нея. Иначе гледам цялото излъчване. За мен не е важно дали е напращяла, а дали може да ме впечетли с поглед. Какво показват очите й и стойката й. Дали е изгърбена и ли е иправена.

Град
    Nekade u sa4kite
    awe za mene edno momi4e trqq da govori kato momi4e ne kato me4ka,da ima hubavo lice i da ne e mn debela hubavi kraka,dupe i gurdi ve4e sa podrobnosti awe to trqq edno momi4e da ti hvane oko kakto se kazva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си