.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Съгласен съм! Щом си достатъчно голям да се ебеш тряя да си носиш последствията! Верно съчувствам ви че тея 5 минути са дълги! Особено на Sindel!!!! ха хаахах ахаха даааа забавно беше тогава...
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Супер фен
    Град
    Burgas
    pyrviq pyt kogato s priqtelkata re6ihme da si napravi edin test (mislihme si 4e naistina e stanal gaf) be6e golqmo 6ou....tq verno dosta se pritesni. az oba4e si sednah na PC-to, pusnah si Doom 3 bitkata s finalniq bos i vyooooob6te izklu4ih za testa....(e ne syvsem, ma pone si obyrnah vnimanieto v druga posoka vmesto da sedq nerven....)

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен
    Град
    SF
    Ей JONYYYYY! А бой?!!! То последния път като го правих тоя тест си беше само за профилактика... Освен тва кво съ4увстваш - хилеше се през цялото време

Робинята на Quench

apff_F
    Guest
    awe ei...q se osyznaite !!! Vsi4ki li ot toq forum sa si pravili test ?!?!?! Vsqko momi4e li e imalo "ko6marni 5 min" ... vie go izkarahte 4e vsqka edna si e praila test...kato...are nemam dumi prosti....

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Цитирай Първоначално написано от анонимна.
    значи да изчакам 7 дни и тогава да си направя тест,така ли?
    След като сте го правили без презерватив и е свършил вътре, защо не пиеш Постинор?
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
    Цитирай Първоначално написано от tX
    Абе, курволяци малки, що като сте толко малки и за вас е немислимо да имате деца, щото дефакто и вие сте деца... ТА що изобщо правите секс ?
    Много са ми интересни тия индивиди като вас... 'най дългите ми 5 минути'... К*РА МИ ЯНКО ! А докато ви помпаха гаджетата ви беше добре, а ?
    Щом не сте готови да понесете последствията не правете секс.
    Бебето е последствие което не може е така да хвърлиш в канала с чиста съвест. Ама то каква съвест на 15 години...

Не могат да си държат краката затворени, бързат да пораснат, а на всичкото отгоре и без презервативче процедуират... и после 'най-дългите ми...' ай сиктир.
    aide ne byrzai s obidite,a pyrvo ne znaesh obstoqtelstvata i ne mojesh da narichash kogoto iskash-"kurvolqci" ! ne slagai pod obsht znamwnatel vsichki momicheta,zatvarqi si ti krakata i misli za sebe si,ne kato ostanalite "kurvolqci"..profesori..
    Точно пък ти недей да ми даваш наклон на чучура с тая латиница.
    Кви обстоятелства кви пет лева ?
    Половината тука сте някакви 'сексапилни' 14-15 годишни момиченца дето наскоро са открили, че странно изглеждащото нещо между краката им не е направено само за пикане и юруш да правят секс.
    После 'най-кошмарните 5 минути' ... е имам новина за теб. Моите най-кошмарни 5 минути са като ви чета дебилните теми и последващите ги дебилни отговори. Визирам теб.
    Курволяци сте. Щом сте прибегнали до теста за бременност и хленчите, че 'ОХ, ами ако съм бременна ?! как ще кажа на мама и тати, като те дори не знаят че вече не съм девствена.' значи сте курволяци. При това малки.

Аз краката и да си ги държа отворени, най-много да ми настинат топките.

Guest
    a kak se pravi testa vsa6tnost

Guest
    Аз пък ше ви кажа че с тия големи аватари сте големи педерасти!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    a kak se pravi testa vsa6tnost
    Като за начало си го взимаш от аптеката, има си опътване за позване, но общо взето има една пипетка, хващаш няколко капки от урината (най-добре сутрината,защото тогава хормонът, който се отделя при бремените е в най-голяма концентрация), после ги слагаш в една "клетка" , затваряш отворчето и чакаш 5-7 минути, а след 10 теста вече не отчита правилно и примерно ако го погледнеш след 20 мин и има 2 чертички, не значи че си бремена. Но всичко си го пише в опътването

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си