- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тест за бременост или най-дългите 5 мин...
Съгласен съм! Щом си достатъчно голям да се ебеш тряя да си носиш последствията! Верно съчувствам ви че тея 5 минути са дълги! Особено на Sindel!!!! ха хаахах ахаха даааа забавно беше тогава...
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
pyrviq pyt kogato s priqtelkata re6ihme da si napravi edin test (mislihme si 4e naistina e stanal gaf) be6e golqmo 6ou....tq verno dosta se pritesni. az oba4e si sednah na PC-to, pusnah si Doom 3 bitkata s finalniq bos i vyooooob6te izklu4ih za testa....(e ne syvsem, ma pone si obyrnah vnimanieto v druga posoka vmesto da sedq nerven....)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ей JONYYYYY! А бой?!!!То последния път като го правих тоя тест си беше само за профилактика... Освен тва кво съ4увстваш - хилеше се през цялото време
![]()
![]()
Робинята на Quench
awe ei...q se osyznaite !!! Vsi4ki li ot toq forum sa si pravili test ?!?!?! Vsqko momi4e li e imalo "ko6marni 5 min" ... vie go izkarahte 4e vsqka edna si e praila test...kato...are nemam dumi prosti....
След като сте го правили без презерватив и е свършил вътре, защо не пиеш Постинор?Първоначално написано от анонимна.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Точно пък ти недей да ми даваш наклон на чучура с тая латиница.Първоначално написано от BLaCk_LaDY_
Кви обстоятелства кви пет лева ?![]()
Половината тука сте някакви 'сексапилни' 14-15 годишни момиченца дето наскоро са открили, че странно изглеждащото нещо между краката им не е направено само за пикане и юруш да правят секс.
После 'най-кошмарните 5 минути' ... е имам новина за теб. Моите най-кошмарни 5 минути са като ви чета дебилните теми и последващите ги дебилни отговори. Визирам теб.
Курволяци сте. Щом сте прибегнали до теста за бременност и хленчите, че 'ОХ, ами ако съм бременна ?! как ще кажа на мама и тати, като те дори не знаят че вече не съм девствена.' значи сте курволяци. При това малки.
Аз краката и да си ги държа отворени, най-много да ми настинат топките.![]()
a kak se pravi testa vsa6tnost![]()
Аз пък ше ви кажа че с тия големи аватари сте големи педерасти!
Като за начало си го взимаш от аптеката, има си опътване за позване, но общо взето има една пипетка, хващаш няколко капки от урината (най-добре сутрината,защото тогава хормонът, който се отделя при бремените е в най-голяма концентрация), после ги слагаш в една "клетка" , затваряш отворчето и чакаш 5-7 минути, а след 10 теста вече не отчита правилно и примерно ако го погледнеш след 20 мин и има 2 чертички, не значи че си бремена. Но всичко си го пише в опътванетоПървоначално написано от Анонимко