.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    confused...
    Guest

Na momenti mi se 6te ...

4esto prerazglejdam jivota si i znam,4e vsi4ko hubavo v nego se be6e s;u4valo predi 1 god. i polovina i v sy6toto vreme znam,4e vsi4ko,koeto imah togava sega go nqmam..izgubih vsi4ko,lubimite mi hora se otkazaha ot men(po neqsna vse o6te za men pri4ina) i ot togava sym mn ne6tastna,kato izgubena v mygla sym,syznavam,4e vsi4ko krasivo se krie v minaloto mi i ne moga da razbera kak da prodylja,iskaiki da vyrna minaloto..moje bi trqbva da se primirq s nego..no kak mojah za po-malko ot polovin godina da izgubq vsi4ki moi priqteli..6te kajete-ima pri4ina-ami da,te me zarqzaha,kazvaiki mi nai-razli4ni ne6ta,az priznavam moqta 4ast ot gre6kite,no ni6to ve4e ne moje da byde sy6toto,togava bqh 6tastliva,za6toto bqh s tqh,a sega ne iskat i da me poglednat..kakvo da napravq,nali vseki edin 4ovek zaslujava 2ri 6ans,te kato 4e li prosto re6iha da me zatriqt ot jivota si i da pratqt vsi4ko po dqvolite..a az kak da vyrvq napred,nqma smisyl da se borq za tqh..prosto da namerq novi priqteli!? kolkoto i da e kuriozno,moga da vi kaja,4e moqta gre6ka ne e tolkova golqma,te prosto se otdrypnaha ot men,po4ti bezpri4inno..kakto i da e,dori nqkoi da me obvinqvay v slepota za sobstvenite mi gre6ki ,bih kazala,4e te mnogo gre6at,za6toto az vyv vseki m,oment se samoobvinqvam i tyrsq gre6kite si,opitvam se da se popravqm i da koregiram povedenieto si v dadeni momenti,4ovek sym i ne sym bezgre6na,vinagi gledam napred i se opitvam da se usyvyr6enstvam..no kolkoto i da se vinq znam,4e ne sym tolkova vinovna za slu4iloto se..nabybnalite intrigi nqmaha osnovanie i te razvaliha vsi4ko..kakto i da e,znam,4e ne biva da se obry6tam nazad,zatova i znam,4e trqbva da namerq nova sreda,no mi e trudno,a i ne znam kyde da q tyrsq..problema mai na men mi e,4e razglejdam vsi4ko prekaleno zadylbo4eno i slojno,a pove4eto hora na moqta vyzrast ne go pravqt..kakto i da e,ima li nqkoi tuk,koito da me razbira i koito da me posyvetva kak da spra tygata po minaloto,da spra da se samoobvinqvam i samokritikuvam za vsi4ko i da pogledna s nov pogled v byde6teto,za da otkriq vsi4ko onova,koeto iskam da namerq..!?

Фен
    Град
    middle_of_nowhere
    nz oba4e vinata ne e v teb smisal ne si napravila ni6to to4no,zaradi koeto da sa te zarqzali
    moje bi zvu4i typo ama e zaradi tqx- prosto si im omraznala ili nz
    primerno nqkoi tvoi fr kato po4ne da te drazni(nz kolko 6e ti e fr.kakto i da e), kvo 6e mu kaje6 4e te drazni li??pove4eto xora 6te po4nat da tyrsqt nqkva izvinitelna pri4ina..malko slojno se izrazix mai
    world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)

Guest
    kolkot i da ti e trudno,trqbva da produlji6 napred i da si nameri6 novi priqteli.ako samo se obvinqva6 ili samosujalqva6 ni6to nqma da postigne6.ne misli samo za biv6ite ti "priqteli",a si nameri po-dobre i istinski,koito nqma da ti zabiqt taka noj v gurba.prosto gledai napred i nikoga nazad.

Град
    SoFia
    знам как се чувстваш и аз се чувствах по същият начин до преди няколко седмици все едно това,което си написала си описала и моите чувства и на мен приятелкиге ми ми обърнаха гръб и вече почти не си говорим,но това чувство ще мине на мен просто спря дя ми пука и спрях да се обвинявам заради техни постъпки
    винаги напред и нагоре!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си