.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

SPE6NO...... !!!!! :(

zdraveite tazi godina 6te stavam na 19.az sum 170 visok no kak moje da stana da kazem 185,189 visok?su6to taka py6a tva ne e problem. a i glasut mi e leko pislkiv iskam da mi stane po muzestvan.PLS kazete kvo da pravq?

Супер фен
    Забрави и - да ти порасне пишката...
    2т. системно

Няма какво да направиш, освен да се приемеш такъв, какъвто си.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Guest
    nqmam li 6ans i za6to

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Нали не говориш сериозно?

Guest
    seriozno govorq molq vi kazete mi

Мега фен Аватара на koalka
    Ами няма какво да направиш...просто при теб пубертета се развива по-късно и трябва да съзрееш още.Поне така предполагам.

Guest
    kazete mi kakvo da pravq pls ne6to da sportyvam da piq li offf yzas pls pomo6t

Град
    Добрич
    Aye batka ti ni6to ne moje6 da napravi6.koito te haresva 6te te haresva tak1v kak1vto si!Da ne ti puka!da ne si ti edinstveniq nis1k na sveta.ima dr hora daje i po zle ot tebe!

Guest
    vuprosa e tam 4e az iskam da sum po-visok i s po-mujestven glas

dany-beee
    Guest

xaa

az kato sam na 15 i sam 187 kfo sa napraa :P axxAXAXAA neka ti e pru4ka

ami za viso4inata moje6 da po4ne6 basket!!!
    Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!

Голям фен
    майка ти и баща ти ако са ниски, нямаш шанс да пораснеш

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    вземай наркотици и ще можеш да летиш даже

trenirai ne6to...za rasta pak....za...glasa...izkapi se i izlez vanka na studa do 2 dena 6te si bolen i nqq ima6 glas i tai 6te ima6 drezgavo glas4e hxahxAXA
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар

Голям фен Аватара на cvetityy
    Град
    софянче съм си
    Цитирай Първоначално написано от cvetiiii
    ami za viso4inata moje6 da po4ne6 basket!!!
    Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!

Повече от фен
    Искам и аз да съм 170... Аз съм 6 клас и съм 173 + това съм момиче. Т'ва е гадно. Що момчетата може да са високи колкото си искат, пък ние момичетата... Ми да тренирай баскет, волейбол нещо такова. Някой ми беше казал, че и като се правят мостове и такива работи пак се разпъваш и ставаш висок. Ох... да ти имах проблема...

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Обуй обувки на...токчета
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    Vseki 4ovek si ima nedostatuci.. priemi go... ne si edinstven. Ako misli6 4e az ili nqkoi drug ot foruma sme perfektni jestoko se luje6. Nikoi ne e perfekten vuprosa e ti sam da se prieme6 takuv kakuvto si i 6te se ubedi6 4e i drugite 6te te priemat bez nikakvi problemi...

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Еми за ръста - баскетбол...пък не знам защо обаче на мен 170 не ми се вижда толкова малко...аз съм 150 и съм на 14 и пак нямам проблеми... А пък за гласа...ще чакаш...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Еми за ръста - баскетбол...пък не знам защо обаче на мен 170 не ми се вижда толкова малко...аз съм 150 и съм на 14 и пак нямам проблеми... А пък за гласа...ще чакаш...
    дам...точно така =D>

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Ако беше почнал от малък с баскет, плуване или волейбол, не пушеше, може би сега щеше да си по-висок. Само, че не забравяй - тези неща са до голяма степен и на генетична основа.

Guest
    mi az v daskalo imame kato sport plyvane 6te mi pomogne li ot skoro go po4nax?

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    pluvaneto 6te ti pomogne da se razvie6 v tqloto, no ne i na viso4ina..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Фен
    Град
    botevgrad
    I da trenira6 edva li 6te ti pomogne po dobre se opitai da se prieme6 takuv kakuvto si !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си