- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- SPE6NO...... !!!!! :(
zdraveite tazi godina 6te stavam na 19.az sum 170 visok no kak moje da stana da kazem 185,189 visok?su6to taka py6a tva ne e problem. a i glasut mi e leko pislkiv iskam da mi stane po muzestvan.PLS kazete kvo da pravq?
Забрави и - да ти порасне пишката...
2т. системно
Няма какво да направиш, освен да се приемеш такъв, какъвто си.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
nqmam li 6ans i za6to
Нали не говориш сериозно?
seriozno govorq molq vi kazete mi
Ами няма какво да направиш...просто при теб пубертета се развива по-късно и трябва да съзрееш още.Поне така предполагам.
kazete mi kakvo da pravqpls ne6to da sportyvam da piq li offf yzas pls pomo6t
Aye batka ti ni6to ne moje6 da napravi6.koito te haresva 6te te haresva tak1v kak1vto si!Da ne ti puka!da ne si ti edinstveniq nis1k na sveta.ima dr hora daje i po zle ot tebe!
vuprosa e tam 4e az iskam da sum po-visok i s po-mujestven glas![]()
az kato sam na 15 i sam 187 kfo sa napraa :P axxAXAXAA neka ti e pru4ka
ami za viso4inata moje6 da po4ne6 basket!!!![]()
Pla4eh 4e nqmam obuvki dokato ne vidqh 4ovek koito nqma6e kraka!!!!
майка ти и баща ти ако са ниски, нямаш шанс да пораснеш
вземай наркотици и ще можеш да летиш даже![]()
trenirai ne6to...za rasta pak....za...glasa...izkapi se i izlez vanka na studa do 2 dena 6te si bolen i nqq ima6 glas i tai 6te ima6 drezgavo glas4e hxahxAXA
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар
Първоначално написано от cvetiiii
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Искам и аз да съм 170... Аз съм 6 клас и съм 173 + това съм момиче. Т'ва е гадно. Що момчетата може да са високи колкото си искат, пък ние момичетата... Ми да тренирай баскет, волейбол нещо такова. Някой ми беше казал, че и като се правят мостове и такива работи пак се разпъваш и ставаш висок. Ох... да ти имах проблема...
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Обуй обувки на...токчета![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Vseki 4ovek si ima nedostatuci.. priemi go... ne si edinstven. Ako misli6 4e az ili nqkoi drug ot foruma sme perfektni jestoko se luje6. Nikoi ne e perfekten vuprosa e ti sam da se prieme6 takuv kakuvto si i 6te se ubedi6 4e i drugite 6te te priemat bez nikakvi problemi...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Еми за ръста - баскетбол...пък не знам защо обаче на мен 170 не ми се вижда толкова малко...аз съм 150 и съм на 14 и пак нямам проблеми...А пък за гласа...ще чакаш...
![]()
дам...точно така =D>Първоначално написано от In4iTu_
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ако беше почнал от малък с баскет, плуване или волейбол, не пушеше, може би сега щеше да си по-висок. Само, че не забравяй - тези неща са до голяма степен и на генетична основа.
mi az v daskalo imame kato sport plyvane 6te mi pomogne li ot skoro go po4nax?
pluvaneto 6te ti pomogne da se razvie6 v tqloto, no ne i na viso4ina..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
I da trenira6 edva li 6te ti pomogne po dobre se opitai da se prieme6 takuv kakuvto si !!!