.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: iskaM go

vlybena
    Guest

iskaM go

vlybenA saM v edno mom4e ve4e ot dve godini.i predi 1 mesec my go kazAx toi kazA 4e sam bilA hybava i 4e sAM go kefila no si imal priqtelkA i 4e 6te si ostanem priqteli.do sq vinagi Az parva my pi6as sms vinagi az my zvana da go pitam kak e.kaje mi kakvo da pravq za da go spe4elq zA6toto nemoga ve4e bez nego.blagodarq vi predvaritelno

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Е направила си какавото трябва,казала си му какво изпитваш.Ако изпитва нещо ще направи необходимото да се съберете...
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

ми нищичко не можеш да напраиш
    явно човека е един от редките индивиди
    наречени моногамен мъж
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    po dobre ne nastoqvai mnogo - shtom e vluben v druga !!! inache riskuvash da zagubish i priatelstvoto mu... znam che e trydno no..shte ti pojelaq samo USPEX

Мега фен Аватара на iiirish
    докато той не реши, че иска да е с теб, едва ли ще успееш да го спечелиш по някакъв начин. но все пак ако мислиш, че има такъв - успех

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    май прекаляваш с търсенето, мила - рискуваш да станеш досадна
    мъжете не обичат някой да им виси на главата

след като точно и ясно ти е заявил, че си има приятелка и няма да е с теб, не виждам защо трябва да се унижаваш
    толкова ли е трудно да го оставиш на мира?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Едва ли приятелката му е нещото, което го спира. По-скоро просто не те харесва толкова, че да пожелае да е с теб. Според мен от любезност ти е казал, че си хубава, но когато един мъж го казва това, не винаги го мисли. Ако действително те харесваше, мисля че би ти дал все някакъв шанс.

Еми ти вече си направила всичко възможно за да му покажеш чувствата си, от тук нататък остави нещата в негови ръце.Ако наистина те харесва ще те потърси.Не го търси повече защото наистина ще стане малко досадно .. а и момчетата харесват недостъпните момичета.Интересно е,когато се бориш за някой,а най-сладко когато го получиш и колкото по трудна е целта, толкова по интересно:) Така че .. по-добре го остави на мира.Пък той ако има нещо към теб едва ли ще го спре това,че си има приятелка ...
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    tursi si drug ...
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Голям фен
    Град
    София
    Защо трябва да продължаваш да се опитваш да го спечелиш след като той ти е казал ,че не те харесва?Та даже и приятелка си има...Много се дразня на такива момичета-нахални и упорити.Ако искаше да е с теб,до сега да сте заедно,след като си му признала какво чувстваш.И имаше по-горе мнениече само приятелката му не може да е причината.Защо пък да не е?Може много да си я обича и да държи на нея.Не се бъркай в чуждите връзки...И ако някоя постоянно звъни на приятеля ми да го пита как е и какво прави,ше й счупя врата..

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ми ти си направила това което е зависело от теб,не настояваи повече при условие че си има гадже нямаш право да ги разделяш,при условие че той не споделя чувствата ти примири се и останете само приятели пък след време нищо не се знае може да станете нещо повече но на този етап като гледам нямате такива шансове
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

FiRe_LaDy
    Guest
    Emi to nqma kakvo poveche da napravish.PO dobre nedei da mu dosajdash tolkova mnogo.Ako skysa s priqtelkata si togava chak deistvai.Inache nqma smisal,zashtoto moje da go izgubish i kato priqtel.Ot lichen opit ti go kazvam.Uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си