- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam da te vidq kak svarshvash..
kogato pr ti kaje taka..spored vas dali nablqga na TOVA 4E 6TE SVAR6I6 IZOB6TO ili na tova KAK PO TO4NO????
не знам точно, но аз скам да видя как приятеля ми свършва на коремчето ми![]()
da,i az mislq.che e pyrviqt variant![]()
...TaKe mE In YouR ArmS...
podkrepqmПървоначално написано от BLaCk_LaDY_
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Първият вариант \/
![]()
Робинята на Quench
=D>Първоначално написано от SINDEL
първото - явно му прави кеф да вижда, че ти е доставил удоволствие![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Има мъже, които обожават да те гледат докато свършваш. Това може би ги кара да се чувстват още повече мъже, защото те са те докарали до това състояние.
В случая зависи първо колко е голям приятелят ти и дали е открил това удоволствие, за да го иска от теб и второ, с какъв тон ти го е казал. Но ако мъж ми каже тези думи ще съм сигурна, че иска да изпита удоволствието на моя оргазъм, а не че просто си длъжна да свършиш така и така по-бързо ако може.
определено е първото![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i azПървоначално написано от cvetityy
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Е, че много ясноПървоначално написано от valantain_love
При мен се е случвало да искат да видят как го правя,защото им доставяло голямо удоволствие да видят как другия свършва и им е интересно, но не мога да и обясня желанието им да е върху тях.На мен лично ми доставя удоволствие, но пък на тях какво им е толкова хубаво не знам.Да ги цапам със сперма ???![]()
Има Време И Ти Ще Си С Мен, Има Място, Където Ще Сме Двама И Аз Ще Съм Там..
и азПървоначално написано от lifestyle
![]()
ами така като гледам май става ясно 4е е първият вариант![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()