.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен

бални рокли

Zdraveite momicheta.Tui kato tazi godina shte pravq bal i oshte mnogo se chudq za toaleta shte mi e interesno da vidq i vashite mneniq po vuprosa-koq kakva roklq predpochita(cvqt,model i t.n.),a shte bude oshte po-hubavo,ako kachite i po nqkoq snimchica.Dano se poluchi hubava temichka,moje da ni e ot polza

7 точка от правилата
    moderated by Coki

Голям фен
    Град
    ae.. nqkade tuka sam [;
    ooo i az 6te imam bal taq godina, no 4estno kazano vse o6te si nqmam i ideq kakvo tarsq... prosto 6te izlqza po magazinite ii 6te 4akam podhodq6tata da me otkrie (:
    I can't live wihtout you 'cause every time I breathe I take you in and then my heart beats again!
    I may not be perfect, but I'm always me!

Фен
    Град
    out of heaven...
    ami az si mislq za ne6to po-semplo (ne kato smetanova torta), s iz4isten siluet i nqkak1v preliva6t plat, ama e o6te mn m1tno. dr variant e "malka 4erna roklq" tq pone e vinagi efektna, kakto se kazva klasika...
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    не че бих облякла такоз чудо за бала си ама ме кефи да зяпам

Мега фен
    Град
    веселите пейки

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    moq bal be6e tazi godina trqbva da se raztursq i da namerq diskovete sus snimkite,no uvi- no time..po-natatuk..
    moqt suvet e sledniqt - NE 4akaite do posledniq moment i NE se olivaite s parite...az 100puti sujalqvam,4e 4akah do posledno..(kupih si roklqta 5 dena predi bala )..ne mi se obikalq6e izob6to i si vikah 'abe nqma svur6at'..izlqzoh s 1 priqtelka i 2rata roklq,koqto probvah(koqto i si vzeh de) i mi stoe6e dobre i vikam krai tva e...poneje 'bila dizainerska' struva6e 480lv.,a da vi kaja nqma i plat za 50 kinta koftito be6e,4e se navih mn burzo da q vzema i posle sujalqvah...ne za drugo,super qka si e roklqta(to e biustie i pola de),ama s teq pari mojeh da izkaram pone o6te 10 dena na moreto
    tui 4e - budete prakti4ni i ne ostavqite za posledniq moment
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

renka_sh
    Guest

rokli

zdraveite moi4eta!!!
    az sashto sam abitorientka i dnes hodih da si tarsq roklq. ne moga da opisha kakyv ujas e da se motash mejdu 100tici rokli i da ne znaesh kakvo iskash, no i parite sa mnogo!!!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ей ги моите парцалки..
    cuk
    полата ми,за жалост, не се вижда,ама ще се разтърся за още снимки
    визитната картичка не можах да я намеря.значи офиса и се намира на ул.Стефан Караджа ,входът,който е точно до кафе Его.то си пише на звънеца,а офиса беше на първия етаж над партер,доколкото си спомням
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Повече от фен
    Hora i az taq godina iam bal .. i nito znam kude da tursq roklq,nito znam kakva iskam [Samo da e bez obrach]!
    Tiq dni shte hodq v Sofiq i Asenov Grad...
    Daide sait za rokli pls...
    Da razgledame neshtichku ..

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Аз си купих рокля миналата седмица. Бях си казала, че първото нещо което си харесам, ще си го купя. Малко се оръсих, но исках да е нещо бутиково. Роклята е черна - отпред е къса, а отзад се спуска до долу. Нищо особено, семпла е Сега трябва да потърся обувки и чанта и отделно нещо за изпращането и втората бална вечер

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Аз си купих рокля миналата седмица. Бях си казала, че първото нещо което си харесам, ще си го купя. Малко се оръсих, но исках да е нещо бутиково. Роклята е черна - отпред е къса, а отзад се спуска до долу. Нищо особено, семпла е Сега трябва да потърся обувки и чанта и отделно нещо за изпращането и втората бална вечер
    Браво на теб А от къде си взе роклята и на какви пари?

Град
    В. Търново/София
    От Жана Жекова в София за 560

Супер фен
    Мерси за инфото. А иначе има ли хубави модели, че аз сще не съм обикаляла?

Град
    В. Търново/София
    Ами има хубави моделчета. Явно на мода тази година ще са паетите, което не ми харесва ама... Зависи какво искаш Аз пробвах около 7-8 рокли и всички ми харесаха как ми стояха, ама нямаше как да си взема всичките и избрах една Успех!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    http://teenproblem.net/gallery/displ...bum=102&pos=16

виж аз как бях, може да ти хареса.Ако е така и ако си от варна мога да ти дам адрес да отидеш на това място.Там роклите са идентични, няма друга такава рокля (може само подобни )

Голям фен
    Тая третата на Jamalska зелената е мн добра-аз ако праех бал щях да избера нещо по-семпло/но да не е бяло или черно/

можете да разгледате този сайт за модели www.promgirl.com

Re: rokli

Цитирай Първоначално написано от renka_sh
    zdraveite moi4eta!!!
    az sashto sam abitorientka i dnes hodih da si tarsq roklq. ne moga da opisha kakyv ujas e da se motash mejdu 100tici rokli i da ne znaesh kakvo iskash, no i parite sa mnogo!!!
    офф и аз сам така тая година ми е бала и немога да си избера.Аз всъщност си тарся къса рокля понейе сам ниска и ако си взема дълга ще ме прави още по ниска и не ми харесват касите модели тук в моя град.Сигурно ще отида в Бургас и там ще разгледам как е.

Az sushto imam bal tazi godina i veche si vzeh roklqta oshte ot dekemvri mesec ako nqkoi go interesuva moga da vi pokaja snimka na moqta roklq za bala i ako vi haresva da vi dam adresa i telefona na modnata kushta sushto taka ne sa skupi roklite.

И аз мога вече да се похваля,че си купих рокличка на която адски много се радвам от началото на месеца
    http://www.promgirl.com/shop/dresses/viewitem-PD282211
    това е моделчето,а цвета е нещо между шампански и златисто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си